- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
A hivatalos verziójú telóra mennyi gyári garancia van? Tegnap rendeltem a Speedshop-tól egyet, azt mondják 1 év van rá, és gyártó. Viszont én úgy tudtam a gyártói az 2 év...
-
Cypresss
senior tag
Szia,
A kártya pont annyi idős mint a telefon. Előtte M6-osom volt, és abban microSIM volt, ebbe meg nano kellett, így amikor elhoztam a telefont egyúttal SIM-et is cseréltünk.
(#2987) Lacy6: :Hol van ez a videó? Engem is érdekelne, mert öt napos korában az ágyon hagytam a telót és a kutya megkóstolta.
-
Lacy6
senior tag
válasz
brainticket #2985 üzenetére
Nagyon faxa kis gép, nekem csak a sima RX-100 van, de azt is imádom.
Amúgy a hangszóró rácsot, hogy a legegyszerűbb megtisztítani? Konkrétan egy kis forgács ment bele.
Hogy hogyan azt nem tudom, mert irodába vagyok és elég ritkán nézek ki az üzembe de csak sikerült belemennie. Láttam egy videóban, hogy "egyszerűen" csak le lehet pattintani az alsó és felső panelt a hangszórónál. Valaki szedte már szét komolyabban a telóját? -
brainticket
aktív tag
-
Cypresss
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy az M8-ason nincs 4G-s netem. Nem is írja ki, ma egy barátomnál voltam, mellettem állt egy Samu Notetal. Neki 56 megás letöltése volt, nekem 4 megás.
Neki kiírta, hogy 4G-s hálózaton van, nekem csak annyit, hogy H. Beállításokban a GSM/WCDMA/LTE auto bekapcsolva.A csomagom pedig ez (Telenor): Business All-In XL 2 GB ( 4G)
A telefon kb egy hónapja van meg.
Ötlet?
-
Lacy6
senior tag
válasz
brainticket #2981 üzenetére
Mivel készítetted ezt a képet?
Nagyon tetszik -
brainticket
aktív tag
Akartam már írni, hogy én hogy tisztítottam meg a lencsét, pont vettem ilyen "koszradírt" (Schmutzradierer) hogy lepucoljak a falról pár foltot, szerintem otthon is lehet kapni sok helyen, DM, Rossmann stb, filléres tétel.
[link]
Csak benedvesíted és lehet vele pucolni, tisztítószerek nélkül.
Na a telefonhoz nálam remekül bevált, pár percig sikáltam vele a lencsét és nagyon szép lett, vegyszerek vagy karcolások nélkül. -
TomRiddle
csendes tag
válasz
Mythsardan #2977 üzenetére
A Play Store szerint nem...
-
Mythsardan
aktív tag
Én körömlakk lemosóval, illetve fogkrémmel csináltam, nagyon gyorsan és egyszerűen ment, azóta is hibátlan...
Más:
Esetleg azt meg tudná nézni nekem valaki, hogy a The Banner Saga kompatibilis-e az m8-al? -
TomRiddle
csendes tag
Ha minden igaz, nem a lencséd karcos, hanem az a külső réteg kopott meg, amivel bevonták az üveget.
Cserélik garanciában, de egy idő után valószínűleg ugyanolyan lesz a lencse.
Inkább ezt ajánlanám: HTC M8 Camera fixSaját tapasztalat, működik. A procedúra után teljesen karcmentes lesz a lencse.
-
Alfie1
csendes tag
A kamera lencséje (pontosabban az előtte lévő üveg) oly mértékben karcolódik, koszolódik, hogy már élvezhetetlen képeket készít a készülék. Kinek mi a tapasztalata? Soha nem ejtettem le, nem érte baleset. Teljesen normál használat mellett gyakorlatilag használhatatlanná vált a kamera emaitt. Ezt a biztnsági üveget vajon cseréli garanciába?
-
Loboda
senior tag
válasz
KaoszTom #2970 üzenetére
Nem!
Lehet a fizetős változattal is nyitni a készüléket, így megmarad a garancia!
S-OFF mindenképp kell a nyitás után, az meg nem biztos, hogy a htc dev-es nyitás után a meglévő ingyenes módszerekkel tudsz S-OFF-ot csinálni, ezért ekkor is meg kell venni a fizetős változatot! -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
GPE romra való áttérés csak htcdev-es bootloader nyitással lehetséges?
-
Nazara
őstag
Igaz egyel régebbi páros, de én nagyon megbántam, hogy elcseréltem az M7-et egy G2-re. Most M8 van, ez meg fantasztikus, a legjobb telefonom eddig. (M7 mellett
)
Ami nekem fontos: külső, anyagminőség, hangminőség (füles+hangszóró), menürendszer összhatása. Az LG állitólag akksiidőben is visszafelé fejlődött, a nagy képernyőfelbontás alatt pedig (picit!!! ) döcög a rendszer.
-
blt.62
őstag
Szerintetek HTC M8 vagy LG G3? Nagy különbség van köztük?
-
Red B
tag
Tényleg katasztrofák ezek a szolgáltatók,mondjuk én pont a Telekomra gondolok,hogy szerintem az év legjobb telefonját nem tudom megvenni,mert folyamatosan készlethiányos és kifutó model,ami azért vicces mert még mindig ott van a legjobbak között böven.
Azt hogy a Htc Magyarországnak sincs fogalma arról mikor érkezik szerintem szégyen!Bocs az off-ért,csak nagyon ki vagyok akadva!
-
Mythsardan
aktív tag
A the banner saga csak nálam nem támogatott, vagy magát a készüléket nem támogatja?
-
d3tox1c
senior tag
válasz
Krissz1983 #2953 üzenetére
En ebayen lattam.
Eleg draga(a tobbihez kepest),mitol jobb amugy? -
d3tox1c
senior tag
En m8 es nexus6 kozott gondolkoztam.
Aztan maradt az m8.
A nexus mar inkabb tablet,jelenlegi telom m7(eletem legjobb telefonja!).
Ma jon vele a DPD futar,10giga adat,korlatlan sms, korlatlan telefonalas orszagon belul.
Az m7-hez 1giga adat volt az elozo szolgaltatonal,amit szinte minden alkalommal sikeresen atleptem.
:/ -
pg1966
senior tag
válasz
Skorpio.59 #2957 üzenetére
Ha tényleg 5,5 inch-es lesz, és Snapdragon 805, akkor biztos marad az M8.
Egyes hírekben 5,2 inch-ről és 810-es prociról írnak, az még talán elmegy, ha nem nő a külső méret jelentősen. -
Diamond500
senior tag
válasz
Skorpio.59 #2957 üzenetére
Engem csak a telefon mérete aggaszt. . remélem nem lesz nagyobb az M8-nál.
-
Skorpio.59
aktív tag
Phone arena-s ''pletyka''szerint ,nagyon ütős lesz az M9......lassan lehet vágni a centit!
-
Koris
aktív tag
Lehet csak nekem új,de imádom:
Böngésző/beállítások/labs/gyorsbeállítások -
kazanka
őstag
Maradt ki néhány cuccom az M8-hoz
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok. Most szereztem be egy ilyen álom kis kütyüt. Azonban szeretnék hozzá egy spigen slim armor tokot venni. Tudnátok segíteni honnan vásároljak egyet magamnak?
Előre is köszi a segítséget. -
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Azoktól kérdzném aki expansystól vette a készüléket,ti már megkaptátok az új rendszerfrissitést? -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
M7rol valtanek M8ra.
Mennyire nagy a kulonbseg a ket telo kozott?
Az m7 eletem leges legjobb telefonja volt
Egy dolog ami nem tetszik kepek alapjan az m8ban.... a navigacios sav :/
Tul sokat elvesz a kepernyobol.(egyebkent ezt nem lehet rejteni valami programmal?)
Koszi a valaszokat. -
Balinov
titán
válasz
Avicularia #2940 üzenetére
nalam lehet csak az UPC Horizonos (Inteles Samsung, Boardcommal) STB szarakodik (integralt router+kabel modem), de frissites ota eszrevettem, hogy LTE-n jobban hasit a net, mint Wifi-n (200/20-as net van mogotte)
-
kazsolt
tag
válasz
Avicularia #2942 üzenetére
Sziasztok, vannak gyári hibák az M8-ban? mire figyeljek, ha veszek egy használt készüléket? köszi
-
Kronk
őstag
válasz
Avicularia #2940 üzenetére
Már mikor...
-
Avicularia
veterán
Jött system upgrade, 3.28.401.9 (74.38 MB) wifit javítja.
-
Tejföl
tag
válasz
szricsi_0917 #2937 üzenetére
chormecast. Ha van olyan eszközöd otthon ami támogatja, akkor elvileg ha rányomsz a gombra az az eszköz viszi tovább a videót. Ami nem egészen igaz, mert az az adott eszköz fog felcsatlakozni a megadott url címre, nem pedig a telefonodról streamelni.
-
szricsi_0917
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy Chrome-on keresztül néztem a Youtube-ot és a teljes képernyőre váltás mellett megjelent egy új jel.Az micsoda pontosan mintha egy tv és egy wifi àbra lenne pàrosìtva 😊
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
tudtok olyan GSM boltot mondani, ahol EU piacos M8-at árulnak 140-150e körüli áron? Véletlenszerűen kiválasztottam a mobilkereskedes.hu-t, vicces volt, a honlap szerint 140e a telefon, és EU piacos. A telefonban azonban már kiderült, hogy 147e és ázsiai...
-
Tejföl
tag
válasz
karldergroße #2929 üzenetére
Most lehet félre értettelek. Én a főmenüről beszélek, ha ode belépsz akkor nekem 5x5 van. tálcát csak akkor látom ha kint vagyok a "háttérnél". Te lehet arra gondoltál.
-
Loboda
senior tag
válasz
karldergroße #2926 üzenetére
Nálam főzött rom van fenn (Viper), és Nova launchert használok, és sokk Sense widget működik alatta!
Pl. időjárás óra, emberek, zenelejátszó naptár..... -
Tejföl
tag
nekem az ikonok vagy 3x4-es lehet vagy 5x4es
te hogy csináltad 4x4re?
-
karldergroße
senior tag
válasz
szabo.norbi #2924 üzenetére
Azt hiszem, valami max300 a neve. Nemrég rendeltem innen: http://supergamer.hu/ Tényleg jó ár-értékarányú füles.
-
szabo.norbi
tag
Sziasztok, ma ki tudtam próbálni egy HTC One M8 fülesét és nagyon bejött, tudnátok egy lehetséges opciót adni , hogyan tudnék vagy honnan tudnék rendelni egyet? Vagy esetleg egy sorozatszámot? Előre is Köszönöm.
-
Loboda
senior tag
válasz
karldergroße #2922 üzenetére
Így van! Szerves része a Sense felületnek, csak azzal működik együtt!
-
karldergroße
senior tag
Kipróbáltam az APEX-launchert M8-on, mert zavart a "csak" 4x4-es ikonfelosztás. Apexszel azonban nincs BlinkFeed. Legalábbis én nem tudtam behozni. Ezek szerint ha blinkfeedet (is) akarok, maradnom kell a gyári launchernél?
-
Balinov
titán
válasz
karldergroße #2920 üzenetére
igazamiigaz, sietettetett , bugos verzioval sokra nem megy az ember, inkabb varnek ra +1 honapot, csak legyen jo
-
LUCKY78
tag
http://tech2.hu/penteken-indul-a-htc-one-mobilok-lollipop-frissitese-2054164
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Root nélkül lehetséges az, hogy a megvásárolt programokat az SD kártyára tegye a teló, és onnan tudjam használni azokat?
-
Tomeeka28
aktív tag
Most vettem én is egyet a Vodától, az első széria tuti független volt, hogy ez az e? még nem vagyok benne 100% biztos, viszont az mindenképp bíztató, hogy nincs Vodás boot logó, illetve nincs telerakva mindenféle "hasznos" progival, mint a Protect meg a Cloud. Én azt mondom jó eséllyel független, de ki kell próbálni és kiderül.
-
fravik
tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy ha mondjuk a T-nél/Telenornál/Vodánál vennék egy M8-at (előfizu nélkül), az jelenleg független lenne? Vagy úgy van, mint a One X-nél, hogy csak a megjelenés utáni időkben voltak függetlenek és azóta már függők?
Előre is köszi a választ!
-
Cypresss
senior tag
Sziasztok,
Valaki felvilágosítana, hogy kell képernyő fotót készíteni az M8-on? A HOX-on megismert billentyűkombináció itt nem működik.
köszi!
-
Tomeeka28
aktív tag
Üdv mindenkinek! 2év WP8 után úgy érem megérett az android a váltásra, most költözködök az új M8-ba. Gyári Lollipopról van már valami infó mikor érkezik?
-
Nazara
őstag
Na beköszönök én is topic követés céljából, a minap sikerült hozzájutni egy gyártói garanciás darabhoz az aprón, egyszerűen imádom.
Közvetve az M7-ről jövök (ideiglenesen volt egy G2 (brr...) és egy i4S), annak hiányzik a mérete és a kicsit szögletesebb élei, de összességében fantasztikus.
-
töky76
tag
Nekem gyári 4.4.4-el merült a teló, hiába volt cache törlés, több factory reset, felraktam az arhd-t, egy picit jobb lett, most meg viper rom van fent, ezt már jónak érzem
-
mumk1
addikt
Helyes!
Tegnap este volt egy kis időm, úgy hogy csak feldobtam a SkyDragon Lollipop romot.
Hát, arra jó volt, hogy megnézzem az újdonságokat, de egyébként egy betegágy az a rom. Egy igazi "laggtenger" és úgy meríti az akkut, hogy izzik bele a hátlap.
Úgy hogy ment vissza a 4.4.4 nand backup-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest