- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
boksz
senior tag
válasz
Szellem. #2199 üzenetére
HTC betegségnek mondanám... kicsit recseg néha, bár észrevettem, hogy az M8-nál csak ha GSM módra van állítva a hálózati mód akkor csinálja !
Ég és föld a telefonálási minőség ha GSM/WCDMA/LTE auto -ra van állítva. ( persze csak ha a telefonáló mobilja is okos telefon )
-
kazanka
őstag
válasz
Szellem. #2047 üzenetére
Nincs kizárva, én 2013 februárnál tartok azóta nem volt hozzájuk szerencsém.Nekem ha jól emlékszem 2 napra válaszoltak.Újpesten vettem egy újszerű Desire HD-t a boltos egy hónap garanciát adott.Míg keresgéltem a telefont, az egyik alatt olvastam egy beszélgetést hogy hogy lehet a telefont ellenőrízni. Mikor megvettem gondoltam megpróbálom, írtam nekik és 2 nap múlva egy Zita nevű hölgy válaszolt.Meglepetésemre leírta a gyártási időt és azt hogy ha nincs garancia papír akkor is még 16 hónap gyári garancia jár a készülékre.Hát ennyit a HTC-ről
-
Dr. Maci
tag
válasz
Szellem. #1775 üzenetére
Kaptatok hozzá gyártói tokot?
Most akarok rendelni az expansysról. Eddig ki volt írva, hogy gyártói tok jár hozzá ajándékba, de most levették ezt a feliratot. Írtam mailt az ügyfélszolgálatra, de nem adtak egyértelmű választ, azt írták, hogy "úgy tűnik lejárt az akció".
Egyébként semmit nem adnak hozzá, tehát kijelzővédőt sem tartalmaz a csomag? -
corran9
tag
válasz
Szellem. #1768 üzenetére
Üdv a klubban!
Én is ezért vettem alapvetően ezüstöt, mert a grafitszürkén jobban látszik a sérülés.
Az extrém energiagazdálkodás a másodlagos lehúzható felületen van (ha a két ujjaddal egyszerre csinálsz fentről lefelé irányuló mozdulatot, vagy egy ujjal és jobb felül átváltasz a több opciót mutató felületre)
-
corran9
tag
válasz
Szellem. #1758 üzenetére
Ahogy skorpio is írta, e-digital... vhogy nyugodtabban alszom ha tudom, h melyik cég áll mögötte, de nem mondom, szívtam a fogam vásárlásnál... Ugyanakkor inkább ez, mint akár az imei-vel bevállalt eu-s garancia.
(Tudom-tudom, az is ugyanaz, ugyanaz a szervizhálózat, ugyanoda megy a telefon ha műszaki gáz van vele, csak azért izé nahh)
-
corran9
tag
válasz
Szellem. #1754 üzenetére
Szerintem is elég hibátlan lett a telefon, amit a magam részéről egyedüli negatívumként tudok felróni neki, az a viszonylag gyenge rezgés (az Incredible S-em jobban rezgett), a zsebemben utazás (tömegközlekedés) közben nem venném észre ha hívnak, ha nem lenne bedugva a füles a fülembe.
A hangzás telefonálás közben kiváló, zenehallgatásra is remek.
Arra figyelj, hogy a Speedshop csak 1 év gyári garival árulja! (Ezért nem náluk vettem, pedig jó boltnak tartom egyébként, de így nem túl versenyképes az ajánlatuk... igaz, már lement 200k-ra a telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest