- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenke.
tag
válasz
Champipi #194 üzenetére
Használtam sok helyen iphone betűtípust, nem emlékszem a nevére, valami C betűs az tuti. Egyszerűen olyan szép, lágy, kellemes olvasni. Ha nem lenne a Sense nagyon nem tetszene az android és egyszerűen megunnám két hét alatt. De én szeretek programozgatni, módosítgatni arra meg sokkal jobb az android és kész
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Champipi #368 üzenetére
Tudtommal - bar ez semmit nem jelent - amerikaban lehet kapni, europai megjeleneserol nincs infom.
Ugyanakkor amig nincs uj android verzio, addig folosleges varni a megvaltast, uj verzio nelkul a HTC "csak" DivX lejatszast es HD kamerat adhat.Amugy a duplaled eredetileg a bravora volt tervezve
-
Integra
titán
válasz
Champipi #342 üzenetére
bámulatosakat tudtok írni azért
azért van ips az ájpadban, mert amoledből akkora nincsen, vagy ha van, senki sem venné meg, annyiba kerül.
azért sincsen benne, mert amikor a 3gs-t csinálták, akkor még csak a samu nyomta az amoledet, egyszerűen nem volt elérhető. ha figyeled, akkor az amoled most kezd igazán megfutni végre. ennek oka meg az, hogy az amoled vezetője, a samu most hozta ki az új samoled-et, vagyis 1 évet mindig simán ver a piacra technológiában és fog is, ezt nem adja ki a kezéből.
meglepődnék ha az új szifon nem amoleddel jönne ki, most hogy már elérhető nekik is. természetesen nem kizárható ez sem. -
renato
aktív tag
válasz
Champipi #342 üzenetére
Ennyi erőből a HTC szerinted ha egyértelműen szarabb lenne az amoled azt rakná bele?
Nyilván megközelités kérdése az egész. Szerintem verőfényes napsütésben használhatatlan a TFT is. Viszont árnyékban illetve kevésbé "fényes" helyen ég és föld a különbség.Más: az apple szerint nincs szükségünk a flashre. Az apple szerint nagyon sok mindenre nincs szükségünk ami aztán még sincs így. Szóval ezen a vonalon ne induljunk el. De egyébként értem én...
HTC alapból kicsit használhatóbb a pár fontosabb dedikált vezérlőjével.
Részemről lezárva a vita. Az Amoled annyival nem szarabb a szarnál, hogy csak az miatt lemondanék ilyen színekről és képről. Meg aztán ugye jön majd az S-Amoled, amit le merek fogadni, hogy az apple nagyon sokáig nem fog használni, mert minek... Majd az apple eldönti mi kell nekünk, hiába tök logikátlan. (copy, cut, paste pl...) -
joeshow
csendes tag
válasz
Champipi #342 üzenetére
Nem akarom én annyira védeni az AMOLED-et mert valamivel tényleg rosszabbul látható napsütésben viszont valamiben előnye valamiben hátránya van. De:
ha az AMOLED egyértelműen jobb lenne, akkor gondolod, hogy az Apple nem azt rakná a szifonba, iPad-be?
az tök egyértelmű, hogy az Apple mindenből csak a legjobbat teszi a szifonba? Mert én azért ezt nem így láttam. Persze nem azt mondom, hogy egy gagyi eldobható telefon de számomra nem egyértelmű azért, hogy azok a legjobb hardverek amik a szifonban vannak.
-
vehement69
senior tag
válasz
Champipi #194 üzenetére
Steve Jobs fél évig volt egyetemista (vagy egy, nem tudom), és ezalatt a fél év alatt volt egy olyan kiegésztő tárgya, amely a tipográfiával foglalkozott (és ugye az első beépített betűtípusokkal rendelkező gépet ők alkották meg blablabla)..
Én inkább a (számítástechnikai) designhoz (formákhoz, arányokhoz) való eszméletlen jó szaglását inkább a drogokhoz (kemény LSD-s volt
) kötném, csak persze a mai világban nem divat ezeknek a jó oldalát reklámozni (persze általában több a rossz, na de akkor is..). Az meg, hogy milyen átgondolt és kidolgozott egy-egy Apple termék csak egy teljesen más, maximalista és munkamániás hozzáállás eredménye, ennél a cégnél inkább a kevesebb, de jól kidolgozott és jól, élvezetesen használható funkció van előtérben, nem a tegyünk bele mindent, aztán majd utána kifoltozzuk hozzáállás.
pzstm: perszehogy elfogult, és én is elfogult vagyok de félig igazat adnék a kollégának, az Androidnál hiányzik az a bizonyos szalmaszál még, de az se sokáig, ebben biztos vagyok.
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest