- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Nekem már kicsit kezd gyanús lenni hogy nem lesz 720p és divx... nagyon vártam ezt a telót, aztán azóta is csak várok és várok a beharangozott funkciókra.
Kicsit kezd elmenni a kedvem attól amit a HTC csinál, kezd hasonlítani ilyen szempontból a nokiára, de ez annak tudható szerintem be hogy "felnőtt" a nagyok közé és most már megteheti hogy kihagy dolgokat a csúcsmodellből és majd a következő már tudja alapon belecsal a mókuskerékbe. JA de abból már majd megint hiányzik az amit ígértek, esetleg az előző modellben még megvolt... fm rádió, 720p stb.disgusting.
-
rankesz
veterán
Nem követem aktívan a topikot, viszont szeretnék majd egyszer én is ilyen készüléket.
Megjött már az az ígért 720p record frissítés? Ha nem, akkor lehet tudni mikorra van kb. ütemezve?
Augusztusban már jó lenne ilyet használni fesztiválon, de lehet muszáj lesz mást vennem (galaxy S?) -
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Én a video részhez hozzáírnám hogy a HTC a jövőben igéri a 800x480 kiterjesztését 720p-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest