- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz
dombila #30702 üzenetére
Gépen próbáltam először a crystal benchmarkkal több mérettel, majd egy méret tesztet csináltam, végül pedig total commanderes másolást a saját adapterével a gép kártyaolvasójával, majd egy olvasó pendrive-al, az eredmèny mindig ugyanaz volt: 2,3-2,4mbyte/sec, ami baromi lassú.
Telefonba még nem is raktam be, mert nem migrálok, amíg nem teszteltem teljeskörűen.
Még más adapteres tesztelés hátra van. -
Skillet
addikt
válasz
dombila #30540 üzenetére
a sima 2.9-cel mi a helyzet? annál is van ilyen sztori? a miuival kicsit szívtam, elfogyott a belső memó meg sehogy sem használta a call confirm progit. most aosp dtp2.7 van fent. az elején már úgy indult, hogy valami force close ablakot tolt az arcomba. aztán még párat valami konfignál, passz. azóta most nyúzom és stabil. bár nekem hiányzik az egész sense úgy ahogy van. a miui meg tetszett, de mivel kifogytam a memóból és nem jött senkitől ötlet, hogy mit lehetne csinálni, így leszedtem. aksim szerintem gyorsabban merül mostanság. lehet kezd megmakkanni? passz. erős fél évet bírt?
-
sbazsi
veterán
válasz
dombila #30407 üzenetére
nem fagy.
viszont két dolog: hogy tudnám kikapcsolni a sense elfordulását? viszont a progik forogjanak, ha arról van szó.
másik:az app list hogy lehetne a gyári? most oldalak vannak, én pedig jobb szerettem a hagyományos megoldást, mert ott egyszerre több oldalnyit is lehetett scrollozni, ha arról van szó. -
viktor82
őstag
válasz
dombila #30268 üzenetére
Install zip from sdcard : Innen tudjuk az SD kártyára tett rom-ot felinstallálni.Menjünk a kurzorral erre a menüpontra, és nyomjuk meg a trackball-t, majd válasszuk a choose zip from sdcard -ot, és nyomjuk meg a trackball-t. Ilyenkor navigálni tudunk az sd kártyán, tehát keressük meg a rom-ot
Idáig eljutottam,de nem talaltam rom filet-t az sd kártyán vagyis a boot file-t! -
bega82
tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
dombila #30153 üzenetére
Köszi!
Végigfutott. Most fastboot módban van a teló, a leírás nem mond semmit erről és a terminál ablak is bezáródott. Mit tegyek?
Indítsam újra a telót és mikor kész, húzzam le kábelről? Ez alapján a kép alapján nem futott végig a folyamat, mert nekem az utolsó 7 sor nem jelent meg...
-
dombila
őstag
válasz
dombila #29975 üzenetére
Eddig azt hittem a számítástechnika exact tudomány, a bitek mindig 1-k vagy 0-k. De lehet néha 1/2 is?...
3 nap teljes kukaság után ma elindult a Sense mail kliensem újra. Semmit nem csináltam vele, már lemondtam róla, feltettem, egy K9 Mail-t.
És ma reggel mintha mi sem történt volna lehozta a mail-jeimet. -
petipetya
nagyúr
válasz
dombila #30101 üzenetére
Köszi! Megnéztem a linket... Inkább megpróbálok majd xp-t varázsolni egy régen nem használt asztali gépre, biztos felismeri majd monitornak a lapostévét.
Illetve inkább a recovery-t kellene helyrehozni, mert az sem működik. Ha életet lehelnék bele, akkor onnan fel lehetne telepíteni a zip-et. Itt van pár fotó róla:
- a recovery így töltődik be: kép
- a PB99IMG.zip installása: kép -
petipetya
nagyúr
válasz
dombila #29965 üzenetére
Nem sikerült. Elindítottam a telefont recovery módban, erre nem történt semmi csak bejött az a hibás recovery menü amely a még a rootolás alatt került fel. Ott pedig hiába választottam ki a az update zip-et majd aztán azt hogy install any zip from sd, azt írta hogy nem találja.
Hogy tudom legyalulni ezt a rootot?
-
petipetya
nagyúr
válasz
dombila #29965 üzenetére
Tehát ezt?
PB00IMG_MFGFile_Desire_C_1.03.997.3_signed.zipMég ezek vannak ott:
RUU_Desire_C_Verizon_WWE_1.12.605.1_R_release_signed_with_driver.exe
20091228_Desire_C_VZW_1.17.605.1_PRL_58005_ID125.zip
INE_C_VZW_WWE_0315.zip
RUU_Desire_C_Verizon_WWE_1.17.605.1_release_signed_with_driver.exe -
Lacopapi
addikt
válasz
dombila #29788 üzenetére
Biztosan rosszul csináltam vmit,mert a 2.9a nekem egyik délelőtt (6-12-ig) két rövid telefon mellett megzabált 50%-ot...akkor le is vettem,mert ez durvának tűnt-nem találtam olyan appot ami oka lehetett volna a dolognak.
Tény,hogy előtte nagyon jónak tűnt a készenléti idő
-
racerx
őstag
válasz
dombila #29662 üzenetére
Jaja, sztem mindenki igy volt vele (én is) tök szép meg fasza a 3 mas sense cucc, de bosszantóan élvezhetetlenre teszi a telefont , és szép lassan visszatér mindenki a kevésbé csiliivilli , de használható romhoz. Én pl. a jóöreg Leedroidhoz. Az a baj hogy ez az ezek a cool aces, s ből portoltaknál, mint irtam is, pár játék nem megy, és a marketben se találom őket...
-
Skillet
addikt
válasz
dombila #29621 üzenetére
ezen a héten (hétfőn) végre én is bevittem a telefont az e-care-be.
most látom a weboldalukon, hogy 'elkészült, elvihető' státuszban van.
Javítási megjegyzések: alaplap, akkufedél, joystick, elõlap csere
na az igen. nem aprózták el
egyszerűbb lett volna egy új telefont kibontani
mindegy is, a lényeg, remélem rendben lesz a kicsike. holnap d.e. megyek érte.
lényegesen hamarabb megoldották (2-3 nap alatt) mint anno (4 hét) -
delbarta
senior tag
válasz
dombila #29562 üzenetére
Nem egészen. A 2.9-ben az app, data, dalvik mind az internalban van, a 2.9a-ban nem. Egyébként ez a sense újraindulás már régebben is probléma volt más romokban, de megoldották (rosie restart fix). Valamit beállítottak, hogy ne tudja a rendszer kilőni a folyamatok közül.
-
Steve1207
veterán
-
bbalika81
aktív tag
válasz
dombila #29503 üzenetére
én most tettem fel a Pzoley féle 2.9a a2sd+-os romot. nagyon gyors! egy valami viszont engem nagyon zavar, ha épp oldod a képernyőt, először fejjel lefele jön be a kép majd után fordul meg, gondolom az ablakváltások közötti animáció miatt, gyorsan csinálja, csak engem zavar.....
-
Skillet
addikt
-
r4z
nagyúr
válasz
dombila #29343 üzenetére
Jópár dolog alapvető android nem ismeretből fakad. (sms kezelés, értesítő hangok...)
Arról nem is beszélve, hogy ott a Market, amivel a szoftveres hibák 99%-a orvosolható.
Én is csak ennyire lettem volna objektív, de ha már egy fontos topikba írnám be, legalább a használati útmutatót elolvasnám + utánanéznék, mit hogyan érdemes vele csinálni. És itt már a kamerát és a fémet leszámítva sok mindenben a Dezi győz, ha objektíven nézzük a dolgokat.
mocsarid: Ha Sense-vonalon mennél tovább, akkor a GingerSense-DTP-FN ROM-okból valamelyiket kipróbálhatnád.
-
cenzi
csendes tag
válasz
dombila #29238 üzenetére
Itt az indok a probléma. A HTC-től kiszivárgott vagy kiszivárogtatott 2.3.3 ROM gond nélkül fut a Desire telefonokon. Az sem szép, hogy az iPhone is 2+1 év szoftveres támogatást kap, míg a Desire 1 évet kapott.
Érdemes megemlíteni, hogy a kevés memóriát említi a HTC, amikor a Wildfire S kevesebbel rendelkezik és megy rajta a 2.3.3...
-
sippet
senior tag
válasz
dombila #29238 üzenetére
hogyne a htc hozzáállása lenne a gond? az egyik csúcskészülékük, amiből szerintem a mai napig a legtöbbet adták el, megy a levesbe úgy, hogy egyetlen verziófrissítést kapott másfél év alatt, azt az egyet is úgy, hogy a hivatalos megjelenés után kb. két hónappal jött ki, ezért nagyjából muszáj is volt nekik. mondom, ha ez az eset nem indok a custom skinek ellen, akkor semmi nem az.
-
batabe
senior tag
válasz
dombila #29209 üzenetére
nekem is porosodik, egy ponton "szivárog" be a por, bal oldalon a hangerő le alatt kb 0,5-1 cm-re. még nem zavaró.
viszont korábban volt egy esése szegény dézinek, ami miatt a hangerő fel felett kicsit deformálódott a fém rész (eláll a műanyag résztől), ha bevinném gariztatni, biztos ráfognák, hogy amiatt porosodik... -
Skillet
addikt
válasz
dombila #29062 üzenetére
konkrétan neked be is megy a képernyőhöz a por? durva.
nekem igazából a ház és kijelző közti gumi baloldalon eléggé érdekesen néz ki. nem passzol rendesen a helyére. és emiatt bemegy a kosz leginkább a kijelző üveg és a gumi közé. igazából ennyi. de ez legyen a legnagyobb bajom.... de sajna van itt még.
kilépeget a teló a programokból. force close ablakokat dobál. újraindul váratlanul meg ilyenek. szóval passz. de remélem megoldják. remélem náluk is előadja ezeket a dolgokatmert ha nem, akkor van a gáz
meg persze a hátlapot is lecseréltetem, homályos a kamera takaró lencse. meg még pár ilyen biszbasz. összeírtam nekikmegkapják a listát aztán mazsolázgassanak
-
sippet
senior tag
válasz
dombila #29062 üzenetére
ezalatt azt érted, hogy a kijelző üvege alá kerül be por? ezt garanciában meg tudják csinálni? korábban azt olvastam xda-n, hogy nem nagyon lehet vele mit kezdeni, mert az üveg, illetve az érintőpanel össze vannak ragasztva, ennek a szétbuherálása meg teljes képernyőcserét kíván. persze ha erre hajlandóak, akkor leszarom, hogy nekik mennyibe kerül.
mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy a tökömbe mehet egyáltalán oda be por, dehát ugye a híres htc anyaghasználat, meg az összeszerelés minősége blablablablabla. na persze, meg a tököm, az.
mindezt csak azért kérdem, mert nekem is van néhány nagyon apró porszem, szintén baloldalt, vonalban a hangerő-szabályozó gomb alja alatt kb. másfél-két centivel. mondjuk nem igazán zavar, mert bekapcsolt képernyőnél nem látszik, amúgy meg minek nézegessem, de azért ha leküzdhető a dolog, akkor kapható lennék rá.
-
sssz
őstag
-
Skillet
addikt
válasz
dombila #29053 üzenetére
Volt már szerencsém hozzájuk. Melegedett a teló, alaplapcsere. Szent lászló tér 20 ha jól emlékszem. Te miért viszed? Én pl hátlap ... a szokásos fotó foltosodás, meg sajna a gyári rommal is csinál érdekes dolgokat a vas. :s van, hogy újra is indul.
A kijelzőt körül ölelő gumival se vagyok megelégedve. Eléggé beengedni a piszkot. Főleg bal oldalon. Ott még látszik is, hogy kicsit fura a gumi. Nem illeszkedik pontosan. -
-
petipetya
nagyúr
válasz
dombila #28946 üzenetére
Nekem másfél év alatt két canossa járásban is volt részem két másik márkával kapcsolatosan, melyek közül a Motorola üzletpolitikája nagyon undorító volt. Erre most a másfél éves Desire-el (ami mérföld(köv)ekkel jobb az előző két androidnál) belecsöppenek egy frissítésbe, melyre persze számítottam mivel utána olvastam.
Neked vsz. hosszabb ideje van meg ez a teló, így láthatod hogy nem tudom olyan tárgyilagosan és elfogulatlanul megítélni ezt a Desire frissítéses témát.
-
r4z
nagyúr
válasz
dombila #28787 üzenetére
Konkrétan az SMS-eim megnyitása 10 másodpercet vesz igénybe, annak ellenére, hogy nem hagyom kilőni a GO SMS Pro-t a memóriából. 1GB internal pedig nekem nem elég.
A jailbreak egyenértékű a roottal, ami nekem a fontos programok (tűzfal, TB, SetCPU, etc.) miatt kell. Rengeteg okosság van a Cydiában, én is meglepődtem (pl. normális értesítési rendszer).
A WP7 pedig bár egyen-rendszer, tetszik, nem az az unalmas valami.
sippet: Csodálkoznék, ha nem így lenne.
-
llaszlo
veterán
válasz
dombila #28787 üzenetére
A wp7 kb úgy skinezhető, mint az iOS. De sokaknak bejön ez a minimalista kinézet. A témázgatunk topicban is sokan ilyen minimalista kinézetet csináltak az androidhoz.
Engem spec nem izgat, de kipróbálnám ha készen lenne egy ilyen skin és nem kellene mindent külön-külön beállítani. És a legtöbb ember nem azért veszi a telefont, hogy állandóan azzal pöcsöljön, hanem hogy használja azt.A nyíltságnak meg már egyre inkább a hátrányai kerülnek előtérbe és nem az előnyei. Főleg a nyílt marketnek. Egyre több a káros SW és mégcsak nem is feltűnőek, mert pl wifi on/off widgetnek vannak álcázva vagy system pref-nek stb.
Tisztára olyan lesz, mint a win. Majd ide is tolni kell a vírusirtókat meg a tűzfalakat.
-
musspici
tag
válasz
dombila #28663 üzenetére
Na, igen. Amikor én ott jártam, hogy feltegyem az első nem gyári rom-ot akkor valaki az RcMix felé térített el. (bár PZoley oldala is meg volt nyitva a böngészőmben)
Aztán úgy esett azóta, hogy inkább használom a készüléket, mintsem állandóan a romokat cserélgessem. Ezért is van a mostani nagy ugrás is (1.4-->1.8). Első volt, bejött, ez van.
-
Zirowe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest