Hirdetés
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEigner
csendes tag
Persze lehet, hogy én állok ehhez rosszul, akkor elnézést, de szvsz ez egy Desire topic, ahol a HTC Desire készülékhez kapcsolódó kérdéseket beszéljük meg. Szerintem az ilyen abszolúte SW-jellegű dolgonak azon felül, hogy Androidos a készülék, semmi közük a témához. Semmi gond nincs ezekkel a kérdésekkel, szívesen válaszolgatunk itt többen ilyenekre, annyi gondot látok csak ebben, hogy ha valaki idetéved és valamilyen készülékkel kapcsolatos kérdéssek kapcsolatban szeretne olvasni, idővel el fog veszni a készüléktől teljesen független SW-s kérdésekben. Persze az egész csak elméleti kötözködés, újonc vagyok, semmi beleszólásom, ez csak az én meglátásom. Nem akarok itt ebből újabb vitát, mint a tanuljunk-e angolul kérdés volt pl, csak válaszolok a kérdésedre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Kuponkunyeráló
- Nők, nőügyek (18+)
- OTP Bank topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest