Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peter76bp

aktív tag

válasz peter76bp #34530 üzenetére

Valamiért el sem kezdte a ROM telepítését ... :W csak nem tudom miért, némi gombnyomkodás után elindítottam újra és durván 10 perc alatt felment az egész.

Viszont most meg a reboot után fehér képernyő és csak a htc felirat jön be majd magától újraindul és berak a CWM menübe, aztán pár újraindítás után már oda sem, csak fehér képernyő amin csak az akksi kivétel segít..

Mivel nem volt jobb ötletem Recovery menüvel indítva megcsináltam egy Full Wipe-ot és újra nekifutottam a ROM telepítésnek, most sokkal hamarabb befejezte de megint csak a nyüves fehér képernyő htc felirattal ... és miközben ezt a HSZ-t írtam a telón beindult egy szivárványszínben pompázó 3D-s effekt, amiről dunsztom sincs micsoda, gombokra nem reagál továbbra sem ... ez ment 5-10 percig aztán bejött a PIN bekérő képernyő szóval szépen felment a ROM és elvileg működik is majd minden, csak már nem látok ki a fejemből, majd némi alvás után tesztelem

De könyörgöm miért nincs ez sehol leírva, hogy így működik, (ha le van írva akkor sorry, de én nem találtam ilyen infot) könyékig rágtam a körmöm, hogy elszúrtam valamit közben meg csak melózott a háttérben a kis genya

Új hozzászólás Aktív témák