Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
peter76bp #34530 üzenetére
Valamiért el sem kezdte a ROM telepítését ...
csak nem tudom miért, némi gombnyomkodás után elindítottam újra és durván 10 perc alatt felment az egész.
Viszont most meg a reboot után fehér képernyő és csak a htc felirat jön be majd magától újraindul és berak a CWM menübe, aztán pár újraindítás után már oda sem, csak fehér képernyő amin csak az akksi kivétel segít..
Mivel nem volt jobb ötletem Recovery menüvel indítva megcsináltam egy Full Wipe-ot és újra nekifutottam a ROM telepítésnek, most sokkal hamarabb befejezte de megint csak a nyüves fehér képernyő htc felirattal ... és miközben ezt a HSZ-t írtam a telón beindult egy szivárványszínben pompázó 3D-s effekt, amiről dunsztom sincs micsoda, gombokra nem reagál továbbra sem ... ez ment 5-10 percig aztán bejött a PIN bekérő képernyő szóval szépen felment a ROM és elvileg működik is majd minden, csak már nem látok ki a fejemből, majd némi alvás után tesztelem
De könyörgöm miért nincs ez sehol leírva, hogy így működik, (ha le van írva akkor sorry, de én nem találtam ilyen infot) könyékig rágtam a körmöm, hogy elszúrtam valamit közben meg csak melózott a háttérben a kis genya
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest