Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nortol

senior tag

A 2350 hozzászólás elolvasása után a véleményem a következő:
    Az egész topiknak a 99% useless, teljesen felesleges hozzászólásokból áll.
    Pont aki a HTC Desirére kíváncsi, mert szeretne egyet, annak a leghaszontalanabb ez az egész.
    Aki HTC Desirét szeretne venni, az azért jön ide, hogy a HTC Desiréről olvasson.
    Aki HTC Desirét szeretne venni, az leszarja az összes iphonos dolgot és kütyüt, sőt csak idegesíti az összes hasonló felesleges információ.

Tehát jó lenne ha mindenki hű maradna a topik címéhez, ami a következő: HTC Desire - a vágy nem titkos tárgya

Mivel Én is ilyen telefont szeretnék a közeljövőben venni, még csak véletlenül sem valami iphone kütyüt, így közvetlenül biztosíthatok mindenkit a fentebb leírtak valóságáról.

Ha valaki annyira hasonlítgatni akarja az iphont és a Desirét egymással, az nyithatna külön topikot rá.

Kezdjünk el mostmár konkrét, használható infókat közölni a topikban.
    Sokan, ahogyan Én is például kíváncsiak a különböző programok használatára, képekre, screenshotokra, howto-kra és egyebekre.

És ismétlem most magamat, véletlenül sem vagyok kíváncsi arra, hogy miben más az iphone, vagy miben tud többet az iphone, vagy miért jobb az iphone.
    A francot sem érdekli az iphone, mert ha mégis, akkor nem ebben a topikban lennék, nem ezt a topikot figyelném rendszeresen, nem Desirét akarnék venni ...

A HTC Desire jelenleg az egyik csúcskategóriás mobiltelefon és nem hiszem el, hogy folyamatosan egy másik termékről lehet csak írni ahelyett, hogy a konkrét mobilról lenne csak szó.

Fenti soraimat kérem megértéssel fogadni :-)

Új hozzászólás Aktív témák