Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Csak egy ilyet mutass tőlem a hozzászólásaim közül. Nem fog menni.
Semmi bajom a HTC-vel, egyedül az árazás (és még mindig kissé a káva, bár az kevésbé fontos) terén vannak kicsit eltájolva. Ezt a piaci eredményük is igazolja.
Bogyi007: Ha bevált, akkor havi lebontásban fizetve valóban nem olyan vészes. Mondjuk most nézem, hogy csak 2000-es akksi van benne, akkor nem is baj, hogy nem MT6752-es, azzal seperc alatt lemerülne.
-
Csapoati
nagyúr
Én teljesen nyugodt vagyok, csak a rémhírek terjesztését nem szeretem. Márpedig amit először állítottál (a Huawei-ek MIND szarok, szaggatnak, laggolnak stb.) egész egyszerűen rémhír. Egy rossz szót nem szóltam a Desire 728-ra sem azon kívül, hogy még túl drága. Nekem nincs térítői ambícióm sokakkal (pl veled) ellentétben.
Bogyi007: Akkor tulajdonképp mennyibe kerül az a 626? A pdf-ből nem igazán tudtam kisillabizálni. Meg melyik változat a tiéd? Az MT6752-es vagy a S410-es? Mert ha 24x3000 az ár, akkor az előbbiért még megéri, utóbbiért már nem annyira.
-
Csapoati
nagyúr
Értsd már meg, hogy nem. Fogtam már csúcstelefont, ismerem, hogy milyenek (M7-et is). Te biztosan nem nyomogattál viszont egynél több P8 Lite-ot, ebben 100%-ig biztos vagyok, úgyhogy légy szíves fejezd be a hazudozást. A másik fele meg az, hogy miért is kell csúcstelókhoz hasonlítani egy függetlenül 70 ezres Huaweit?
De most mondok még valamit: egy ismerősöm One S-e fogta magát és elhalálozott 14 hónaposan (alaplap hiba), ugye garancia után. Akkor ez alapján mondjam azt, hogy a HTC egy megbízhatatlan fos? Nem, nem az. De hibátlan sem, mint látjuk.
Értjük, hogy szerelmes vagy a HTC-kbe, de akkor a más márkákról alkotott véleményed kissé hiteltelen, főleg látatlanban. -
Csapoati
nagyúr
Nem, nem igaz. Hazugságokat ne terjessz, légy szíves. Azt már tudjuk, hogy a HTC-vel kapcsolatban csak egy rózsaszín ködön keresztül látsz bármit, a többi cég meg csak kutyaütő szerinted, de ez konkrétan nincs így. Még egyszer mondom, 2 darab P8 Lite-ot is nyomogattam (nem újonan, belakva) és nem produkálták azt, amit itt összehordtál.
-
mike1334
veterán
Hát szülőknek Leon van. Nem rossz teló, de nem bíznám rá magam
De félre ne értsd. Átlag munkavállalónak gazdaságosabb a winphone, közé, felső vezetőnek meg sok helyen adnak HTC-t. Én csak arról beszéltem, hogy ha én választhatnék, akkor beosztottként/beosztottnak win phone választanék/adnék, míg vezetőnek iPhonet. Persze csak, ha lehet választani. Magán emberként semmi kifogásom nem lenne a HTC ellen, sőtMeg, ha választhatnék, hogy egy HTC-t kapjak vagy egy Lumia 950-et, ott is a HTC nyerne. Persze azonos kategóriában (mondjuk M széria).
-
mike1334
veterán
Az 520 az akkori körülmények között volt stabil. Annyiért nem kaptál normális droidot, de a duplájáért sem...érdeklődj mondjuk 640 topikban mennyire vacak. Most az én flottámban (ami még csak nem is céges, hanem magán) a 640 kb 24e forint. Annyiért ott LG Spirit van. Céges telefonnak teljesen jó hidd el, vagy ne
zombinyul:
Magán célra én se vennék windowsos telót, de itt céges körülményekről van szó. Mire a sok alkalmazás? Sok cég tiltja a magán jellegű alkalmazások telepítését a telóra. -
mike1334
veterán
Nem a win10ről beszéltem, az még erősen béta. Nézz meg egy sokkal olcsóbb (tehát nagyobb mennyiségben is gazdaságos), de stabilabb 8.1-es telót. Meglepődnél. Nem véletlenül volt népszerű az 520 vagy a 735 és a 640 a cégek körében. Mindig működik stabilan, úgy hogy csak munka célra használod és nem egyébre. Nincs rá csillió játék és app, de munka telefonon ne is legyen. Email, telefonálás, gps olcsón és stabilan. Vegyél egyszer kézbe egy 735öt vagy 640et...meglepődnél..
-
atike
nagyúr
Melyik Huawei telefonon?
Volt már neked a kezedben csúcs (vagy aközeli) amúgy? Annak alapján amit írsz kötve hiszem. A P8 lite is középkategória és nyoma sincs ilyesminek rajta. A feleségemnek is az van meg vagy két munkatársnak.... Szóval egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy ilyeneket honnan szedsz...
-
Csapoati
nagyúr
-
Den Hadnagy
senior tag
Ezt erős túlzásnak érzem, még egy réginek számító Mate7 esetében is pl., de kb. minden valamirevaló Huawei készülék tesztjében kiemelésre kerül a felület smooth volta. Nem kizárólag csúcskészülék szinten.
A bajom az, hogy nagyon sokan simán legagyiznak, szutykoznak mindent csípőből, aminek a neve egy kicsit is idegen hangzású, és Kínából jön. Pont azért hoztam fel a Huaweit, mert egyrészt nem éppen kicsi mobiltechnológiai vállalat, másrészt elég fain készülékeket tesznek le az asztalra folyamatos jelleggel. Vagy érdemes egy pillantást vetni a Honor sorozatra. Lag, késés? Hát, fogdostam Honor 6-ot, nem volt baja, ez csak egyetlen példa.
Még mielőtt: Motorolám van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest