Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Den Hadnagy #91 üzenetére
Próbálj majd ki egy HTC-t, nem feltétlen kell felső kategóriásnak lennie... Utána vedd kezedbe a jelenlegi csúcs Huawei-t. Meg fogsz döbbenni. Ezt úgy sem érti senki, aki nem fogott még HTC telefont a kezében. Ahhoz tudnám hasonlítani, amikor nyomkodsz egy iphone-t és utána mondjuk valami középkategóriás Samsungot, vagy Sonyt. Ég és föld.
(#93) Csapoati: De, nagyon is igaz. A menü görgetése is hogy késik már, vagy fél centivel követi az ujjad az ikon, ahogy húzod. Olyan, mint egy WP-s telefonon.
(#92) mike1334: iPhone vagy Windows, mert - szigorúan munka terén - azok sokkal jobban megbízhatóak - Ez az eddigi legjobb komment. Egy WP telefon minden, csak nem megbízható, lásd Lumia 950 és XL.
-
mike1334
veterán
válasz
Den Hadnagy #87 üzenetére
Bocs egy utolsót, de utána tényleg hagyom...szóval a céges telefon általában nem 1-2 darab, hanem ennél sokkal több, úgy már nem 80e, hanem sokszor 80e. És ismerősi körből kiindulva (persze ez is szubjektív), ha a cég megkédezi hogy Lenoco, Huawei vagy HTC, akkor 10ből 9 HTC-t mond, és én nem hibáztatom őket érte. Persze magamnak saját pénzből sose vennék HTC-t
Ha meg cégest lehetne választani, akkor iPhone vagy Windows, mert - szigorúan munka terén - azok sokkal jobban megbízhatóak. Mondhatnám a BB-t is, de az nekem személy szerint nem tetszik
Na de nem offolok, Tiéd lehet majd az utolsó szó, ha szeretnédMost látom, hogy Motorolád van. Az is pöpec telókat gyárt, tetszenek is, de nincsenek szolgáltatónál, amiért igazán kár, sikeres termékeik lennének...
-
Wesder
titán
válasz
Den Hadnagy #86 üzenetére
Én az àrtòl független mondtam. 5.5" HD-t hasznàlok, igaz 35 ezredes volt és nem 80-90k
-
no more
veterán
válasz
Den Hadnagy #77 üzenetére
soha nem értettem, hogy pl. egy Huawei-t miért kell a szutyok kategóriába sorolni
Mert reszponzivitásban (késik minden érintés és lagol az egész felület) és sebességben közelében nincs a Sense-nek?
-
mike1334
veterán
válasz
Den Hadnagy #84 üzenetére
Nem nevetséges szempont ha működik és spórolsz vele 80e forintot, de ha ilyen jól megy, akkor persze lehet neked nem szempont
No offense, nem is írok többet erről
-
Wesder
titán
válasz
5.5"-on mi baj a HD-val? 18"-on több értelme van? Pàr éve meg még az volt hogy: "Úristen 4" és csak qHD?"
-
mike1334
veterán
válasz
Den Hadnagy #80 üzenetére
Az, hogy melyik UI a jobb, teljesen szubjektív, van akinek a Huawei, van akinek a Lenovo és van akinek a HTC verziója jön be jobban. Szerintem is túlárazott a cucc, ahogy minden HTC, de nyilván azért adják ennyiért, mert megtehetik. Sokat forgolódok "öltönyösök" között, ha nem iPhone vagy Samsung, akkor HTC van szinte mindig náluk. Hidd el nem nézegetik a teszteket, pláne nem az árazást. Működik, elegáns, szép ás márkás? Akkor neki kell. Pláne, ha semmiben sem kerül mert céges. Ennyi
-
mike1334
veterán
válasz
Az ugye megvan, hogy a Nexus nem egy gyártó? A HTC is csinált Nexust, igaz nem a telefont, hanem táblagépet. A szoftver meg a google sajátja, ami egy csupasz droid. Ja nekem is van Nexusom (szintén tablet) , ami Samsung, mégse touchwiz van rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest