Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Szép lenne ez, csak batár nagy, jó az LG G4-gyel közös fotó a végén. Még kiugróan magasnak sem mondanám az árát, a nagy gyártók ennyiért adják idén ki ezeket, pl. a Samsung A3, A5, meg volt egy 90 lepedős Huawei is (passzolom már melyik), ami szintén nem érte meg az árát, a kínai konkurensek mellett.
Ez tetszett a cikk végén:
"A kamera sajnos [...] csak hobbikattintgatásra elegendő."Miért, mire lehet még használni egy mobil kamerát hobbi felvételeken kívül?
-
mike1334
veterán
-
S e t h
nagyúr
Honnan van még pénzük telefonokat gyártani?Most vagy kamu a sok csődközeli helyzetről szóló hír, vagy ez egy pénzmosoda.
-
Bogyi007
veterán
-
Csapoati
nagyúr
Csak egy ilyet mutass tőlem a hozzászólásaim közül. Nem fog menni.
Semmi bajom a HTC-vel, egyedül az árazás (és még mindig kissé a káva, bár az kevésbé fontos) terén vannak kicsit eltájolva. Ezt a piaci eredményük is igazolja.
Bogyi007: Ha bevált, akkor havi lebontásban fizetve valóban nem olyan vészes. Mondjuk most nézem, hogy csak 2000-es akksi van benne, akkor nem is baj, hogy nem MT6752-es, azzal seperc alatt lemerülne.
-
Csapoati
nagyúr
Én teljesen nyugodt vagyok, csak a rémhírek terjesztését nem szeretem. Márpedig amit először állítottál (a Huawei-ek MIND szarok, szaggatnak, laggolnak stb.) egész egyszerűen rémhír. Egy rossz szót nem szóltam a Desire 728-ra sem azon kívül, hogy még túl drága. Nekem nincs térítői ambícióm sokakkal (pl veled) ellentétben.
Bogyi007: Akkor tulajdonképp mennyibe kerül az a 626? A pdf-ből nem igazán tudtam kisillabizálni. Meg melyik változat a tiéd? Az MT6752-es vagy a S410-es? Mert ha 24x3000 az ár, akkor az előbbiért még megéri, utóbbiért már nem annyira.
-
-
Bogyi007
veterán
Gyerekek! Nekem eddig nem volt HTC mobilom, de a fentebb már képes illusztrációval is ellátott 626-os Desire-vel iszonyatosan meg vagyok elégedve. A 2 giga ram teszi a dolgát, 800-900 mega mindig szabadon van, villámgyorsan reagál mindenre. Egy példa, hív valaki nem veszem fel, hanem kinyomom és tárcsázom - ez a művelet reakciómtól függően max 2-3 másodperc max. Anno ezt az uccsó Xperia telómmal ( U ) ehh hagyjuk is...
És mint írtam Vodától hoztam el Go+ C csomagban 1 forintból (Köszönet program) azaz 24x3000 forintért.
Itt a lista mik kaphatók ebben az árban náluk... -
Csapoati
nagyúr
Értsd már meg, hogy nem. Fogtam már csúcstelefont, ismerem, hogy milyenek (M7-et is). Te biztosan nem nyomogattál viszont egynél több P8 Lite-ot, ebben 100%-ig biztos vagyok, úgyhogy légy szíves fejezd be a hazudozást. A másik fele meg az, hogy miért is kell csúcstelókhoz hasonlítani egy függetlenül 70 ezres Huaweit?
De most mondok még valamit: egy ismerősöm One S-e fogta magát és elhalálozott 14 hónaposan (alaplap hiba), ugye garancia után. Akkor ez alapján mondjam azt, hogy a HTC egy megbízhatatlan fos? Nem, nem az. De hibátlan sem, mint látjuk.
Értjük, hogy szerelmes vagy a HTC-kbe, de akkor a más márkákról alkotott véleményed kissé hiteltelen, főleg látatlanban. -
mike1334
veterán
válasz
Mr.Silkó #116 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, az ismerőseim közül soknak lövésük sincs milyen telefonok vannak éppen, bemennek a szolgáltatóhoz/media marktba és vesznek egy telót, amit jánlanak és "szép". Amikor mondom nekik a Xiaomit csak a szájuk húzzák, hogy mi az, de a HTC-t mind ismeri, mert az eléggé elterjedt az öltönykék között. Persze ez szubjektív az én ismeretségi körömre levetítve, lehet a Tiéd más
-
no more
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
Ez a készülék olyan 65-70 ezerért lenne normális ajánlat, ha picit jobb lenne a kamera, és full fém házas lenne.
-
Halkow.
senior tag
Gyenge mint a harmat!
Szégyen, komolyan mondom a legolcsóbb dolgokat kukázta össze a HTC és eladja drágán." és még a CES-en sem értette a hölgyemény, hogy miért gondolom úgy, hogy Snapdragon 615 SoC-vel csak nem kellene 240 ezerért adni egy ilyen terméket). "
Nem a józan eszükről híresek azok a hölgyek
-
csubbaka
tag
Bele sem merek olvasni a kommentekbe
, gondolom, szokás szerint szidjátok az ÉcsTiSzit. Ha nem akkor elnézést.
Szerintem szép telefon, részemről a HW is rendben.
Hajrá HTC! -
Csapoati
nagyúr
Nem, nem igaz. Hazugságokat ne terjessz, légy szíves. Azt már tudjuk, hogy a HTC-vel kapcsolatban csak egy rózsaszín ködön keresztül látsz bármit, a többi cég meg csak kutyaütő szerinted, de ez konkrétan nincs így. Még egyszer mondom, 2 darab P8 Lite-ot is nyomogattam (nem újonan, belakva) és nem produkálták azt, amit itt összehordtál.
-
törölt tag
Akartam ide okosságokat beírni, de pro és kontra akkora marhaságokat írtok, akár kezdőként, akár 1000 éve észt osztóként, hogy elment az egésztől a kedvem.
Hogy az egyik így laggol, a másik 100 éve fut - elmentek ti a....Nekem minden, itt felsorolt rendszerágból van, vagy volt; egyikkel sem volt futás, laggolás, restart, faxom tudja milyen egyéb 'bajom' - mondjuk igaz, hogy HASZNÁLTAM őket, és nem telepítgettem-törölgettem róluk minden f@szságot.
Volt / van huszonezres és 200-as telóm, táblagépem. Tudom, mit beszélek.
De ahogy elnézem, ti csak a 'kinek a faxa nagyobb / kinek volt több Dolly Buster nője' véleménytől ájultok el, vagy ugrotok nagyot.Gratula. Lehet Sidney.
-
mike1334
veterán
válasz
zombinyul #108 üzenetére
Én már jó ideje lumia 620at használok, nem mai darab lassan 3 éves. Most fogom lecserélni, mert van nekem is bajom vele, de nem újraindulás, vagy telefonálás, gps, email miatt. De megtartom, mert ha egyszer kell egy céges és vmi szutykot kapok, arra tökéletes lesz (egy új akksi után)
-
zombinyul
addikt
válasz
mike1334 #105 üzenetére
Az a baj, hogy nekem alapfelhasználásra se volt megfelelő. Elég sűrű újraindulás, random elnémulás (amin csak a restart segített.- se csörgés, se ébresztés, se semmi), voltak bajok rendesen. Hangsúlyozom, én magát a rendszert is imádom, meg a készüléket is, de elsődleges telefonnak már nem mernék WP-t bevállalni.
-
mike1334
veterán
Hát szülőknek Leon van. Nem rossz teló, de nem bíznám rá magam
De félre ne értsd. Átlag munkavállalónak gazdaságosabb a winphone, közé, felső vezetőnek meg sok helyen adnak HTC-t. Én csak arról beszéltem, hogy ha én választhatnék, akkor beosztottként/beosztottnak win phone választanék/adnék, míg vezetőnek iPhonet. Persze csak, ha lehet választani. Magán emberként semmi kifogásom nem lenne a HTC ellen, sőtMeg, ha választhatnék, hogy egy HTC-t kapjak vagy egy Lumia 950-et, ott is a HTC nyerne. Persze azonos kategóriában (mondjuk M széria).
-
mike1334
veterán
Az 520 az akkori körülmények között volt stabil. Annyiért nem kaptál normális droidot, de a duplájáért sem...érdeklődj mondjuk 640 topikban mennyire vacak. Most az én flottámban (ami még csak nem is céges, hanem magán) a 640 kb 24e forint. Annyiért ott LG Spirit van. Céges telefonnak teljesen jó hidd el, vagy ne
zombinyul:
Magán célra én se vennék windowsos telót, de itt céges körülményekről van szó. Mire a sok alkalmazás? Sok cég tiltja a magán jellegű alkalmazások telepítését a telóra. -
zombinyul
addikt
válasz
mike1334 #102 üzenetére
Van egy 735-ösöm is. Imádom, de én nem tudnék ilyen pozitívan nyilatkozni róla... Túlságosan szeretem hogy eladjam, így megmarad, de túlságosan nagyot csalódtam benne a 800-as után ahhoz, hogy használjam. Egy normalisan optimalizált Android 1000x használhatóbb. És összehasonlíthatatlanul több a használható alkalmazás is. A HTC optimalizációja pedig a telefonok többségén kifogástalan.
-
no more
veterán
válasz
mike1334 #102 üzenetére
Milyen stabil volt az 520, amikor haverom mutatott rajta egy számot és közben újraindult a telefon. Minden WP-s ismerősöm panaszkodik random restartra.
Ez egy ilyen sz*r HTC-n nem fordul elő, amit mindenki úgy szid. Legalábbis az M7-em lassan 2000 órája fut és sosem indult újra, vagy fagyott le. Újra csak rendszerfrissítésnél volt indítva.
-
mike1334
veterán
Nem a win10ről beszéltem, az még erősen béta. Nézz meg egy sokkal olcsóbb (tehát nagyobb mennyiségben is gazdaságos), de stabilabb 8.1-es telót. Meglepődnél. Nem véletlenül volt népszerű az 520 vagy a 735 és a 640 a cégek körében. Mindig működik stabilan, úgy hogy csak munka célra használod és nem egyébre. Nincs rá csillió játék és app, de munka telefonon ne is legyen. Email, telefonálás, gps olcsón és stabilan. Vegyél egyszer kézbe egy 735öt vagy 640et...meglepődnél..
-
atike
nagyúr
Melyik Huawei telefonon?
Volt már neked a kezedben csúcs (vagy aközeli) amúgy? Annak alapján amit írsz kötve hiszem. A P8 lite is középkategória és nyoma sincs ilyesminek rajta. A feleségemnek is az van meg vagy két munkatársnak.... Szóval egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy ilyeneket honnan szedsz...
-
no more
veterán
válasz
Den Hadnagy #91 üzenetére
Próbálj majd ki egy HTC-t, nem feltétlen kell felső kategóriásnak lennie... Utána vedd kezedbe a jelenlegi csúcs Huawei-t. Meg fogsz döbbenni. Ezt úgy sem érti senki, aki nem fogott még HTC telefont a kezében. Ahhoz tudnám hasonlítani, amikor nyomkodsz egy iphone-t és utána mondjuk valami középkategóriás Samsungot, vagy Sonyt. Ég és föld.
(#93) Csapoati: De, nagyon is igaz. A menü görgetése is hogy késik már, vagy fél centivel követi az ujjad az ikon, ahogy húzod. Olyan, mint egy WP-s telefonon.
(#92) mike1334: iPhone vagy Windows, mert - szigorúan munka terén - azok sokkal jobban megbízhatóak - Ez az eddigi legjobb komment. Egy WP telefon minden, csak nem megbízható, lásd Lumia 950 és XL.
-
Csapoati
nagyúr
-
mike1334
veterán
válasz
Den Hadnagy #87 üzenetére
Bocs egy utolsót, de utána tényleg hagyom...szóval a céges telefon általában nem 1-2 darab, hanem ennél sokkal több, úgy már nem 80e, hanem sokszor 80e. És ismerősi körből kiindulva (persze ez is szubjektív), ha a cég megkédezi hogy Lenoco, Huawei vagy HTC, akkor 10ből 9 HTC-t mond, és én nem hibáztatom őket érte. Persze magamnak saját pénzből sose vennék HTC-t
Ha meg cégest lehetne választani, akkor iPhone vagy Windows, mert - szigorúan munka terén - azok sokkal jobban megbízhatóak. Mondhatnám a BB-t is, de az nekem személy szerint nem tetszik
Na de nem offolok, Tiéd lehet majd az utolsó szó, ha szeretnédMost látom, hogy Motorolád van. Az is pöpec telókat gyárt, tetszenek is, de nincsenek szolgáltatónál, amiért igazán kár, sikeres termékeik lennének...
-
Den Hadnagy
senior tag
Ezt erős túlzásnak érzem, még egy réginek számító Mate7 esetében is pl., de kb. minden valamirevaló Huawei készülék tesztjében kiemelésre kerül a felület smooth volta. Nem kizárólag csúcskészülék szinten.
A bajom az, hogy nagyon sokan simán legagyiznak, szutykoznak mindent csípőből, aminek a neve egy kicsit is idegen hangzású, és Kínából jön. Pont azért hoztam fel a Huaweit, mert egyrészt nem éppen kicsi mobiltechnológiai vállalat, másrészt elég fain készülékeket tesznek le az asztalra folyamatos jelleggel. Vagy érdemes egy pillantást vetni a Honor sorozatra. Lag, késés? Hát, fogdostam Honor 6-ot, nem volt baja, ez csak egyetlen példa.
Még mielőtt: Motorolám van
-
Wesder
titán
válasz
Den Hadnagy #86 üzenetére
Én az àrtòl független mondtam. 5.5" HD-t hasznàlok, igaz 35 ezredes volt és nem 80-90k
-
no more
veterán
válasz
Den Hadnagy #77 üzenetére
soha nem értettem, hogy pl. egy Huawei-t miért kell a szutyok kategóriába sorolni
Mert reszponzivitásban (késik minden érintés és lagol az egész felület) és sebességben közelében nincs a Sense-nek?
-
-
Den Hadnagy
senior tag
A kérdést kettő oldalról lehet, vagy érdemes megközelíteni:
1. Ez a kijelzőméret + felbontás kombó jelenleg hova pozicionálja a készüléket? Alsó-középkategóriába szvsz. Az árazása hol van? Hát nem épp ott.
2. A fórumon sok pixelhuszár hadakozását lehet olvasni, de az tény, hogy a 18"-os kijelződet nem olyan távolságból nézed, mint a 5,5"-os telefonodat.
Használtam 5"-on HD-t, 2014-ben, egy Lenovo P780-al, akkor megfelelő volt.
Használtam 5,2"-on fHD-t 2015-ben egy LG G2-n, akkor megfelelő volt.
Most 6"-on használok 1440 x 2560 felbontást, most megfelelő.Az előrelépés minden esetben érezhető és indokolt volt. Nethez, e-könyv olvasásához egyaránt.
Ehhez képest mondom, hogy ezért a pénzért ez a felbontás vicc, mert évekkel ezelőtti technológiát akar elsózni neked, horror áron. Ez a baj, még akkor is, ha most jöhet bárki, hogy ajj, ő nem is látja a különbséget a felbontások között. Egy frászt nem
-
mike1334
veterán
válasz
Den Hadnagy #84 üzenetére
Nem nevetséges szempont ha működik és spórolsz vele 80e forintot, de ha ilyen jól megy, akkor persze lehet neked nem szempont
No offense, nem is írok többet erről
-
Den Hadnagy
senior tag
Hát akkor elérte a nyugvópontot a beszélgetésünk
Ennyi erővel bármi jó, mert ingyen van. Ez is egy szempont.
Nevetséges szempont, de szempont.
BTW nem a Sense esztétikai megjelenéséről beszéltem, hanem a röccmentességéről. Talán ez az egyetlen igazi pozitívuma.
De ismétlem: ebben sem egyedülállóak, az árat ez sem indokolja. -
zombinyul
addikt
A kolléga usereket általánosított, nem telefonokat.
Erre kértem hogy ne tegye. Én telefonokat általánosítok. De mondhatjuk "B" brandes gyártóknak, ha a kínaizás ennyire fáj némelyeknek. Huawei-jel pl. van bőven tapasztalatom (P6 meg P8), elképesztő mekkora hulladékok. És a Hülyevej mondhatni "A" brandes csájna gyártó. Én ezeket az eszközöket nem tudom semmibe venni. -
Wesder
titán
válasz
5.5"-on mi baj a HD-val? 18"-on több értelme van? Pàr éve meg még az volt hogy: "Úristen 4" és csak qHD?"
-
mike1334
veterán
válasz
Den Hadnagy #80 üzenetére
Az, hogy melyik UI a jobb, teljesen szubjektív, van akinek a Huawei, van akinek a Lenovo és van akinek a HTC verziója jön be jobban. Szerintem is túlárazott a cucc, ahogy minden HTC, de nyilván azért adják ennyiért, mert megtehetik. Sokat forgolódok "öltönyösök" között, ha nem iPhone vagy Samsung, akkor HTC van szinte mindig náluk. Hidd el nem nézegetik a teszteket, pláne nem az árazást. Működik, elegáns, szép ás márkás? Akkor neki kell. Pláne, ha semmiben sem kerül mert céges. Ennyi
-
Den Hadnagy
senior tag
Azért ennyire süketnek ne nézz már, szépen kérlek. Tudom, hogy a Nexus nem gyártó (pláne, hogy épp egy ilyenen írom jelen sorokat is)... Pont ezért emlegettem a szoftveres oldalt: mert miért gondolhatja az egyszeri user, hogy a droid almája a HTC?
1. Design, felhasznált anyagok, stb. Erre írtam, hogy ez ízlés dolga, erről kár beszélni (szvsz a HTC-k, ahogy ez is, baromi bumfordiak ezekkel a kávákkal, meg kijelző-test aránnyal)
2. Sense, meg en bloc a hardver-szoftver egysége. Na ez az: oké, hogy a HTC a jobban optimalizált droidos felületet alkalmazó gyártók közé tartozik, de ebben is nemhogy vetélytársa, hanem legyőzője is van.
Akkor hova ez a nagyképű árazás? Max. ebben lehet az almához hasonlítani, de nehogy már ettől valaki prémiumnak számitson.
Remélem így már számodra is érthető voltam.
-
mike1334
veterán
válasz
Az ugye megvan, hogy a Nexus nem egy gyártó? A HTC is csinált Nexust, igaz nem a telefont, hanem táblagépet. A szoftver meg a google sajátja, ami egy csupasz droid. Ja nekem is van Nexusom (szintén tablet) , ami Samsung, mégse touchwiz van rajta...
-
Den Hadnagy
senior tag
720p 5,5"-on ennyi pénzért, ezzel a vassal. Ráadásul vacak képminőséggel. Aha, röhej. Tényleg nem tudom hova tenni ezt a végtelenségig nagyképű árazást.
Akinek a HTC a droid almája, az fogott már Nexust? Most elsősorban a szoftveres oldalra gondolok, mert a design ízlés dolga.
Ha meg alternatíva kell, ennyi pénzért nem csak kínai rivális van, bár soha nem értettem, hogy pl. egy Huawei-t miért kell a szutyok kategóriába sorolni (csakhogy túllépjek a basic Xiaomi-Meizu kérdésen).
Csoda, hogy ez a cég még életben van.
-
Kene egy "Lehetett volna 2* ilyen rossz is" plecsni.
-
Bogyi007
veterán
A 626-ról a képernyőről készült fényképeket a saját készülékemmel csináltam....
És a mostani tesztben szereplő telefont biztosan nem cserélném el rá...
-
janeszgol
félisten
válasz
cskamacska #65 üzenetére
Vodanal s410 van 2 giga rammal. Kartyasan 80k kornyeke.
-
Bogyi007
veterán
válasz
cskamacska #65 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
cskamacska #65 üzenetére
Itt a 4!!! dollàron van a hangsúly, nem a minőségről. Tény hogy full szifon copy, na de ha worldwide lehetne 4 dollàrért olyan telefont venni, akkor én hàrmat is vennék, mert bàrmi történik vele, csak kiveszek egy màsikat a fiókból.
-
cskamacska
addikt
A Desire 626 nem egy darab telefon, hanem egy sorozat, több változattal. Memória lehet 1-1,5-2GB, chipset SD410-től, MT6752 keresztül, a Snapdragon 615-ig bármi lehet, piactól függően.
Sajnos nálunk csak a legócskább 1GB+SD410 változatot forgalmazzák, azt is jó drágán.
Ha ezt tesztelték volna a Mobilarénán, annak annyi haszna lett volna, hogy lett volna még egy ennél is több trollkodással teli topikja.
zombinyul: Azért azt remélem tudod, hogy a liebling 宏達國際電子股份有限公司 erősen kínai.
wesder: Szerintem nem akkora buli a Freedom 251, nyilván a létező legolcsóbb anyagokból rakták össze még éppen úgy, hogy nem esik azonnal szét. Akciókban droidos telefonokat kapni már 20k környékén. A legolcsóbb droidnál azért használhatóbb készülékek, mint a Lumia 435 12-, Lumia 532 15-16 ezer forint volt Balkán Friday idején, és nem gondolom hogy gyártási költség alatt adták volna. Csak éppen haszon nincs rajta senkinek, szóval ezt az árat nem erőltetik.
-
zombinyul
addikt
válasz
Brock Samson #45 üzenetére
A büdös életbe nem vennék kínai szutykot, pedig nem vagyok sznob. Tartsák meg magunknak a hulladékaikat - olcsón is. Úgyhogy ne általánosítsunk ha kérhetem.
Tényleg túlárazott lett a "kicsike", de ezt a HTC-nél megszokhattuk. Ettől függetlenül nem értem miért kívánják itt sokan hogy csődbe menjen. Túl drága? Akkor ne vedd meg, és ennyi, de csődbe miért kellene mennie? Szamomra az árazást kivéve az egyik legszimpatikusabb gyártó, nekem nagyon tetszenek a termékei. Ha Droid, csak LG vagy HTC.
Arról nem is beszélve, hogy ez kezdőár. Megy majd még lejjebb is.
-
Matada2.3
veterán
Pedig nem egy rossz készülék és megint csak az apróbb hibák rondítják be az egészet..
-
Napfénysüti
nagyúr
HTC-nek már kezd sajátja lenni az eltolt árazás. És mivel mostanában nem megy úgy a szekerük mint pár éve meg ahogy szeretnék ebben a tekintetben igazán észhez térhetnének mielőtt nem lesz mire árcímkét aggatni...
-
judas13
addikt
Mindeközben 4 azaz négy dollárért! (hihetetlen) meg kidobnak Freedom 251 néven okostelót nemsokára?
Ezen is el kell kéne gondolkodni, hogy mennyi is az anyagköltség és mennyi is lett mára valójában a reklámköltség és az extra vagy tiszta haszon ezeken a kütyükön... -
mike1334
veterán
Ez az árazás még így is mérsékeltebb, mint az említett két gyártóé. Meizu meg xiaomi nem lesz szolgáltatói kínálatban, ennek még lehet rá esélye. Nagyon sokan csak úgy vesznek telót, mert a független túl drága.
Bár dual teló ritkán kerül szolgáltatóhoz ez tény, de media markt vagy ed 0% thm-es konstrukciójába igen.
-
batai15
félisten
Mikor megy már csődbe végre? Komolyan a legjobb droidos gyártó volt,de szánalmas amit művelnek. Ez a telefonis ekes példa erre..
-
Aron1988
tag
Valaki a kedvemért össze tudná számolni, hogy ez 2012-13 óta hanyadik epic fail "közép"kategóriás HTC telefon? Ugyanazokkal a hibákkal, ugyanazokkal a komment reakciókkal? Komolyan mondom, már lassan heti szintű programom olvasni popcornal bekészülve a HTC alatti kommenteket.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Brock Samson #1 üzenetére
Keveset.
-
törölt tag
válasz
Brock Samson #45 üzenetére
Nem teljesen neked, hanem úgy mindenkinek:
Ha a HTC a mostani elérhető árral és specifikációkkal olyan telefont gyártana, mint anno a Desire vagy a Sensation (mindenféle egyéb betű meg megjegyzés nélkül, még az 'igazi' Desire vagy Sensation), akkor ő lenne az android piacon a 2./3./4. számú versenyző, felváltva a többiekkel (Samsung 1st place, sajnos, megkérdőjelezhetetlen - egyelőre).
-
fornettisuti
veterán
nem látják a fától az erdőt. nem véletlenül nem veszik a htcket.
-
Brock Samson
csendes tag
Ezzel az a baj, hogy a kinaiak mar nem csak belpiacra keszitenek jo telefonokat.
Ha pedig ugyanazt a specet, amit a HTC, Samsung vagy a Sony ad megveheti valaki a fele aron, kevesbe meno logoval, de nem teszi, azt csak a sznobsag szamlajara tudom irni. Volt HTC-m, elegedett voltam vele, de ma mar egyszeruen nem versenykepesek az ajanlataik.
-
istnag
addikt
Szerinted nem szánalmas ami itt megy? Akassza fel magát a HTC, menjen csodbe a HTC, húzza le magát a HTC ...kész kabaré. Egyszerű nem kell megvenni. Azt viszont fogadjatok el, hogy nem mindenki akar meizut meg mindenféle kínai csodát venni. Ez lehet sznobság, lehet márka hűség stb. De aki használt már felsőkategorias HTC t nem igazán tud rosszat mondani róla, sőt.
Ő a droid Apple je. Ennyi. Aki használt m7, m8, m9 et, az tudja, aki még nem az sír. Kamera mindegyik HTC ben gyengébb mint a vetelytarsaknal, de kb ennyi a hátrány. Az árat meg a Samu, Sony hasonló mobiljaihoz kellene hasonlítani, nem a kínai belpiacos csodakhoz. -
enginev3.0
félisten
Fú de szánalmas próbálkozás
-
no more
veterán
Az a fényerő... Wtf?
-
Lacopapi
addikt
Anno imádtam a HTC-t,mert újat-újabbat adott,mint a többiek...mai napig van egy Dézim,de már nem a mostani követelményeknek felel meg..ami egyébként érdekes,mert,ha nem lenne a frissítési kényszer,akkor simán jó cucc lenne. Sajnálom,hogy elmentek a való világ mellett,véleményem szerint egy jó cég,csak már annyira nem,mint ezelőtt vagy tíz évvel. Akkor egy HTC még nagy buli volt - most nagy bukás.
-
B-Clone
aktív tag
A fizetés szar. Nem a termék drága
-
mike1334
veterán
"Elég csak annyit mondani, hogy ugyanezt (sőt, a kijelző jobb is) a teljesítményt a Meizu m2 note hatvanezerért nyújtja, a jóval-jóval erősebb és még ujjlenyomat-olvasóval is rendelkező Xiaomi Redmi Note 3 pedig szintén legalább tízezer forinttal olcsóbb. Ennyiért egyszerűen nem lehet sikeres a tajvaniak modellje..."
Egyszerű jóskapista telefont akar venni: "Mi az a meizu, mi az a xiaomi, ki se tudom mondani...jaaa van HTC az jó, mert drága...".
Persze tisztelet azoknak, akik utánaolvasnak, megfontolnak, kérdezősködnek, de amíg a MM-ban meg egyéb helyeken a Samsung pulton se küzdi át magát a többség, és ha át is jut, akkor meg fog állni a HTC-nél (meizu és xiaomi hiányában pláne), addig nem olyan biztos, hogy nem lesz sikeres a cucc. -
Silentfrog
veterán
Olyat láttatok már, hogy kiadtak egy telefont eltúlzott árazással és pár héten belől rájöttek, hogy ezen az áron nem életképes a termék és gyorsan csökkentettek egy durva szintet az árcédulán? Mert még így elképzelhetőnek tartom ennek a terméknek az árazását. Ha nem kell a kutyának sem majd beakciózzuk alapon.
-
Bogyi007
veterán
A Mobilarena direkt lejáratja a márkát? Van a piacokon itthon is két szolgáltatónál is és számos helyen kártyafüggetlenül egy másik Desire is ami kisebb méretű, nagyobb memóriájú, NFC i9s van benne és olcsóbb is. A 628-as.
Arról tesztet sem írtatok, nagyon észre sem akarjátok venni a létezését, pedig nagyon is kelendő cucc.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
ha nem baltáznál el a telóikat brutális árral,
Én nem igazán szoktam gondolkodni az áron, ha valami tetszik és a specifikációk is frankók, na meg a forma is tetszik, akkor megveszem, de ezzel menjenek a francba...A reális ár a fele lenne a mai felhozatalt nézve, mondjuk a HTC név miatt legyen 55, de az már tényleg a plafon...
Főleg, hogy tegnap óta egy ezresért quad 1.3-as okostelót is a piacra dobtak.
-
aelod
veterán
Most nem bántásból srácok de a hang és a kép nagyon gyenge minőség a teszteken. Nem cseréltek kamerát? A hang bugyborékol a gép sem épp 'jó'.
A telefon meg...
Sosem vennék HTC-t pontosan azért mert a konkurenseknél lényegesen drágább. -
dkface
aktív tag
Kevés a 720p 5,5"-en és ráadásul szokás szerint túlméretezett a káva. (Ha eltekintünk a nevetséges ártól sem kéne ezt csak azért mondom).
-
roli543
őstag
Amúgy az a legnagyobb gáz, hogy bizony a HTC kezében van egy ütőkártya, még pedig a kitűnő optimalizáció. Annyira sikeresek lennének, ha nem baltáznál el a telóikat brutális árral, és néha beszélnének átlag felhasználókkal is... Kár lenne értük!
-
szupermacs
veterán
Szép telefon, tetszik, de ez a felbontás és a RAM... Ki vesz ilyen telefonokat ilyen áron?
-
prolad
addikt
Sajnos ez (sem) sikerült túl jól,amióta a desire széria lett másodvonalas,azóta nem sok jó mobilt sikerült kihozni (kivéve talán a 816 meg az eye,de az meg már a felsőkategória volt).
-
roli543
őstag
Mi az a másfél giga ram?
-
joey04
titán
az ár nagyon nem
Igen, évek óta ez a HTC baja... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kíváncsi lennék, hogy miből gondolták úgy a marketingesek, hogy ez egy reális ár lesz érte?
A HTC, mint név már nem olyan húzóerő, mint valaha volt. -
kalmanahos
tag
ott a lenovo a7000 2 giga rammal, ketszer ilyen hosszu uzemidovel, 55ezerért
-
atike
nagyúr
Nagy, csúnya, drága, és hardveresen sem jó... Visszatalálhatna már az útra a HTC... Ezt esetleg Indiába vagy Brazíliába el tudom képzelni a mostani ár negyedéért... De ennyiért, ilyen paraméterekkel... Kár érte.
-
rdt89
addikt
Kár a HTC-ért, mert ha 20-30%-al olcsóbban tudnák adni a készülékeiket (és nem hiszem, hogy ne tudnák megtenni), akkor sokkal többen választanák, mint az alternatíváikat...
-
kortic
tag
Ingerszegény külső, a szofter hátécésen jó , az árazás hátécésen rossz. Lehet tovább menni, nincs itt semmi látnivaló
-
zozzo72
aktív tag
válasz
twollah1976 #10 üzenetére
Azért még 3 éve ott voltak a placc-on...
Csak aztán,ki tudja hogy miért,nem tudják,
hogy hol a helyük. -
kelly416
veterán
Nem. Isten ments. Egyszer volt egy HTC-m, nagyon tetszett ( EVO 3D ), meg a volt páromnak volt egy One S-e, az még jobban tetszett, de az a nagy igazság, hogy ilyen árazással felőlem is becsődölhet a HTC mobil részlege (vagy ők csak ezt gyártanak, árulnak?). Nagyon sajnálom, de ez a véleményem. Brutál drágán árulnak kevésbé piacképes ketyeréket, legalábbis az árukhoz képest kevésbé piacképes.
És igen, a véleményemet akkor is megírhatom, ha nem akarok ilyen telefont venni. Amúgy meg szívesen vennék egy HTC-t, ami 5" alatt van, nincs rajta leszállópálya, piacképes hw van benne és az ára valahol a hasonló LG-k magasságában mozog, bár mostanában már ők is kezdenek drágulni oktalanul, mint amúgy minden telefon. -
Crafter32
őstag
Nem tudom megítélni, hogy mennyire drága. Nekem az fura, hogy a Kínai telefonokhoz van hasonlítva. Sony, Samsung árakhoz hasonlítanám inkább (bár attól még mindig lehet magas). Olyan mintha Adidas VS Adios cipő...
-
istnag
addikt
Most aki itt sír, az mind ilyen telefon akart venni.. Ugye?
-
Shyciii
veterán
Aham, 90eFt...Most adtam egy 50USD-s kupont oda egy fórumtársnak, amivel már 100-104eFt-ért megvehető a Oneplus 2...És több ilyen kupon van ahogy nézem, sokan kaptak, és osztogatják, szal elég könnyű szerezni, úgyhogy ennyiért a HTC nyugodtan tönkremehet.
-
Wesder
titán
Meg sem lepődöm. Majd a piac kiveti magàból az életre alkalmatlan vàllalkozàsokat. Ettől függetlenül biztos jó a HTC. (Desire X 3 éve ugyan úgy megy, mint amikor kivettem a dobozból, csak hàt ugye màr nem mai darab.)
-
ricsi0307
senior tag
Igazán felakaszthatná már magát a HTC, mindenkinek jobb lenne. Még egy ilyen egoista vállalat nincs komolyan mondom. Azt hiszik, hogy ők sza*ták a spanyolviaszt.
-
moleculez
veterán
Ezt most miért? Sosem fogom megérteni miért hiszik azt, hogy ők az Android Apple-je és azt csinálnak amit akarnak. Léteznek HtC-fanok de abból megélni nem fognak...
-
kelly416
veterán
Nem akarok én senkinek rosszat, de a HTC miért akar nekünk rosszat? Itt vagy az ár túl erős, vagy a portéka túl gyenge, de semmi esetre sem passzolnak egymáshoz.
-
Brock Samson
csendes tag
HTC most mar nagyon megerdemelne, hogy tonkremenjen. Ilyen arkepzessel nem is tudom mit keresnek meg a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvani vállalatnál úgy gondolták, hogy egy középkategóriás phabletet dobnak piacra. A BoomSound hangszóró és a nyolcmagos processzor rendben van, az ár nagyon nem.
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Kutya topik
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest