Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Én teljesen nyugodt vagyok, csak a rémhírek terjesztését nem szeretem. Márpedig amit először állítottál (a Huawei-ek MIND szarok, szaggatnak, laggolnak stb.) egész egyszerűen rémhír. Egy rossz szót nem szóltam a Desire 728-ra sem azon kívül, hogy még túl drága. Nekem nincs térítői ambícióm sokakkal (pl veled) ellentétben.
Bogyi007: Akkor tulajdonképp mennyibe kerül az a 626? A pdf-ből nem igazán tudtam kisillabizálni. Meg melyik változat a tiéd? Az MT6752-es vagy a S410-es? Mert ha 24x3000 az ár, akkor az előbbiért még megéri, utóbbiért már nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani vállalatnál úgy gondolták, hogy egy középkategóriás phabletet dobnak piacra. A BoomSound hangszóró és a nyolcmagos processzor rendben van, az ár nagyon nem.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okos Otthon / Smart Home
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Ukrajnai háború
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest