- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz
Mr.Silkó #116 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, az ismerőseim közül soknak lövésük sincs milyen telefonok vannak éppen, bemennek a szolgáltatóhoz/media marktba és vesznek egy telót, amit jánlanak és "szép". Amikor mondom nekik a Xiaomit csak a szájuk húzzák, hogy mi az, de a HTC-t mind ismeri, mert az eléggé elterjedt az öltönykék között. Persze ez szubjektív az én ismeretségi körömre levetítve, lehet a Tiéd más
-
mike1334
veterán
válasz
zombinyul #108 üzenetére
Én már jó ideje lumia 620at használok, nem mai darab lassan 3 éves. Most fogom lecserélni, mert van nekem is bajom vele, de nem újraindulás, vagy telefonálás, gps, email miatt. De megtartom, mert ha egyszer kell egy céges és vmi szutykot kapok, arra tökéletes lesz (egy új akksi után)
-
mike1334
veterán
Hát szülőknek Leon van. Nem rossz teló, de nem bíznám rá magam
De félre ne értsd. Átlag munkavállalónak gazdaságosabb a winphone, közé, felső vezetőnek meg sok helyen adnak HTC-t. Én csak arról beszéltem, hogy ha én választhatnék, akkor beosztottként/beosztottnak win phone választanék/adnék, míg vezetőnek iPhonet. Persze csak, ha lehet választani. Magán emberként semmi kifogásom nem lenne a HTC ellen, sőtMeg, ha választhatnék, hogy egy HTC-t kapjak vagy egy Lumia 950-et, ott is a HTC nyerne. Persze azonos kategóriában (mondjuk M széria).
-
mike1334
veterán
Az 520 az akkori körülmények között volt stabil. Annyiért nem kaptál normális droidot, de a duplájáért sem...érdeklődj mondjuk 640 topikban mennyire vacak. Most az én flottámban (ami még csak nem is céges, hanem magán) a 640 kb 24e forint. Annyiért ott LG Spirit van. Céges telefonnak teljesen jó hidd el, vagy ne
zombinyul:
Magán célra én se vennék windowsos telót, de itt céges körülményekről van szó. Mire a sok alkalmazás? Sok cég tiltja a magán jellegű alkalmazások telepítését a telóra. -
mike1334
veterán
Nem a win10ről beszéltem, az még erősen béta. Nézz meg egy sokkal olcsóbb (tehát nagyobb mennyiségben is gazdaságos), de stabilabb 8.1-es telót. Meglepődnél. Nem véletlenül volt népszerű az 520 vagy a 735 és a 640 a cégek körében. Mindig működik stabilan, úgy hogy csak munka célra használod és nem egyébre. Nincs rá csillió játék és app, de munka telefonon ne is legyen. Email, telefonálás, gps olcsón és stabilan. Vegyél egyszer kézbe egy 735öt vagy 640et...meglepődnél..
-
mike1334
veterán
válasz
Den Hadnagy #87 üzenetére
Bocs egy utolsót, de utána tényleg hagyom...szóval a céges telefon általában nem 1-2 darab, hanem ennél sokkal több, úgy már nem 80e, hanem sokszor 80e. És ismerősi körből kiindulva (persze ez is szubjektív), ha a cég megkédezi hogy Lenoco, Huawei vagy HTC, akkor 10ből 9 HTC-t mond, és én nem hibáztatom őket érte. Persze magamnak saját pénzből sose vennék HTC-t
Ha meg cégest lehetne választani, akkor iPhone vagy Windows, mert - szigorúan munka terén - azok sokkal jobban megbízhatóak. Mondhatnám a BB-t is, de az nekem személy szerint nem tetszik
Na de nem offolok, Tiéd lehet majd az utolsó szó, ha szeretnédMost látom, hogy Motorolád van. Az is pöpec telókat gyárt, tetszenek is, de nincsenek szolgáltatónál, amiért igazán kár, sikeres termékeik lennének...
-
mike1334
veterán
válasz
Den Hadnagy #84 üzenetére
Nem nevetséges szempont ha működik és spórolsz vele 80e forintot, de ha ilyen jól megy, akkor persze lehet neked nem szempont
No offense, nem is írok többet erről
-
mike1334
veterán
válasz
Den Hadnagy #80 üzenetére
Az, hogy melyik UI a jobb, teljesen szubjektív, van akinek a Huawei, van akinek a Lenovo és van akinek a HTC verziója jön be jobban. Szerintem is túlárazott a cucc, ahogy minden HTC, de nyilván azért adják ennyiért, mert megtehetik. Sokat forgolódok "öltönyösök" között, ha nem iPhone vagy Samsung, akkor HTC van szinte mindig náluk. Hidd el nem nézegetik a teszteket, pláne nem az árazást. Működik, elegáns, szép ás márkás? Akkor neki kell. Pláne, ha semmiben sem kerül mert céges. Ennyi
-
mike1334
veterán
válasz
Den Hadnagy #77 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a Nexus nem egy gyártó? A HTC is csinált Nexust, igaz nem a telefont, hanem táblagépet. A szoftver meg a google sajátja, ami egy csupasz droid. Ja nekem is van Nexusom (szintén tablet) , ami Samsung, mégse touchwiz van rajta...
-
mike1334
veterán
Ez az árazás még így is mérsékeltebb, mint az említett két gyártóé. Meizu meg xiaomi nem lesz szolgáltatói kínálatban, ennek még lehet rá esélye. Nagyon sokan csak úgy vesznek telót, mert a független túl drága.
Bár dual teló ritkán kerül szolgáltatóhoz ez tény, de media markt vagy ed 0% thm-es konstrukciójába igen.
-
mike1334
veterán
"Elég csak annyit mondani, hogy ugyanezt (sőt, a kijelző jobb is) a teljesítményt a Meizu m2 note hatvanezerért nyújtja, a jóval-jóval erősebb és még ujjlenyomat-olvasóval is rendelkező Xiaomi Redmi Note 3 pedig szintén legalább tízezer forinttal olcsóbb. Ennyiért egyszerűen nem lehet sikeres a tajvaniak modellje..."
Egyszerű jóskapista telefont akar venni: "Mi az a meizu, mi az a xiaomi, ki se tudom mondani...jaaa van HTC az jó, mert drága...".
Persze tisztelet azoknak, akik utánaolvasnak, megfontolnak, kérdezősködnek, de amíg a MM-ban meg egyéb helyeken a Samsung pulton se küzdi át magát a többség, és ha át is jut, akkor meg fog állni a HTC-nél (meizu és xiaomi hiányában pláne), addig nem olyan biztos, hogy nem lesz sikeres a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest