- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
mike1334 #105 üzenetére
Az a baj, hogy nekem alapfelhasználásra se volt megfelelő. Elég sűrű újraindulás, random elnémulás (amin csak a restart segített.- se csörgés, se ébresztés, se semmi), voltak bajok rendesen. Hangsúlyozom, én magát a rendszert is imádom, meg a készüléket is, de elsődleges telefonnak már nem mernék WP-t bevállalni.
-
zombinyul
addikt
válasz
mike1334 #102 üzenetére
Van egy 735-ösöm is. Imádom, de én nem tudnék ilyen pozitívan nyilatkozni róla... Túlságosan szeretem hogy eladjam, így megmarad, de túlságosan nagyot csalódtam benne a 800-as után ahhoz, hogy használjam. Egy normalisan optimalizált Android 1000x használhatóbb. És összehasonlíthatatlanul több a használható alkalmazás is. A HTC optimalizációja pedig a telefonok többségén kifogástalan.
-
no more
veterán
válasz
mike1334 #102 üzenetére
Milyen stabil volt az 520, amikor haverom mutatott rajta egy számot és közben újraindult a telefon. Minden WP-s ismerősöm panaszkodik random restartra.
Ez egy ilyen sz*r HTC-n nem fordul elő, amit mindenki úgy szid. Legalábbis az M7-em lassan 2000 órája fut és sosem indult újra, vagy fagyott le. Újra csak rendszerfrissítésnél volt indítva.
-
-
Den Hadnagy
senior tag
Hát akkor elérte a nyugvópontot a beszélgetésünk
Ennyi erővel bármi jó, mert ingyen van. Ez is egy szempont.
Nevetséges szempont, de szempont.
BTW nem a Sense esztétikai megjelenéséről beszéltem, hanem a röccmentességéről. Talán ez az egyetlen igazi pozitívuma.
De ismétlem: ebben sem egyedülállóak, az árat ez sem indokolja. -
Den Hadnagy
senior tag
Azért ennyire süketnek ne nézz már, szépen kérlek. Tudom, hogy a Nexus nem gyártó (pláne, hogy épp egy ilyenen írom jelen sorokat is)... Pont ezért emlegettem a szoftveres oldalt: mert miért gondolhatja az egyszeri user, hogy a droid almája a HTC?
1. Design, felhasznált anyagok, stb. Erre írtam, hogy ez ízlés dolga, erről kár beszélni (szvsz a HTC-k, ahogy ez is, baromi bumfordiak ezekkel a kávákkal, meg kijelző-test aránnyal)
2. Sense, meg en bloc a hardver-szoftver egysége. Na ez az: oké, hogy a HTC a jobban optimalizált droidos felületet alkalmazó gyártók közé tartozik, de ebben is nemhogy vetélytársa, hanem legyőzője is van.
Akkor hova ez a nagyképű árazás? Max. ebben lehet az almához hasonlítani, de nehogy már ettől valaki prémiumnak számitson.
Remélem így már számodra is érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Steam topic
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ivqkzy-: 2. gépem
- EA Sports WRC '23
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest