- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Árpi001 #1049 üzenetére
Nem emui-n, de androidon használom (xiaomi készülék, custom rom). Csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Nekem a viber üzenetekkel volt gondom, de itteni javaslatra az is működik gond nélkül. Mindent kijelez (naptár, gmail, outlook, viber, sms, hívás) és szövegesen is megjeleníti, bővebben mint a Mi band 2 (nekem is az volt). Nejemnek Mi band 3-as van, szerintem annál ez jobb. Eleve szebb szerintem (bár ez ízlés dolga), a kijelzője jobban látszik, mintha a bt kapcsolat is stabilabb lenne, és a Mi Fit appot nem szeretem, mert nagyon fogyasztotta az akkut.
-
kmarci25
veterán
Azt viszont nem értem, hogy a telefonról free tarining nem indítható. Nem hiányzik, csak logikátlannak gondolom a dolgot.
-
kmarci25
veterán
válasz
gyuri2008 #997 üzenetére
Általában így működik. Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> a listában kikeresed a Health (Egészség) appot, ráböksz -> Engedélyek -> és itt kb. mindenhez adsz neki engedélyt. Vagy - launcher-től függően - hosszan nyomsz az app ikonjára, míg fel nem jönnek a lehetőségek, és ott választod az infomrációkat. Ugyanoda vezet mint az előző módszer, csak rövidebb úton.
-
kmarci25
veterán
Ma reggel vettem észre, hogy az előző éjjelről semmi alvás adat nincs, pedig a TruSleep engedélyezve van, eddig mutatta is, csak legutóbb nem. Ez mitől lehet?
-
kmarci25
veterán
Én is kezdem megszokni csütörtök óta a band-et. Előtte Mi band 2 volt. Ami abban pozitívum volt, az erősebb vibramotor. Ebben picit gyengébb, de nem zavaróan. Amúgy mindent sikerült beállítani, kijelzi a hívó nevét is (A Health app-nak kellett enegdélyeket adni hozzá), mér mindent szépen. Egy kérdés: az ébresztésnél a szundit nem lehet alapból kikapcsolni? Mindig szundi nélkül kelek, és egyáltalán nem szeretném használni.
-
kmarci25
veterán
Tegnap végre nekem is megérkezett a cucc. Ismerkedünk. Mi band 2-m volt, feleségemnek 3-as van, úgyhogy nem ismeretlen terep, de azért kicsit már (főleg a Health app), mint korábban volt. (Reggel volt egy érdekesség, az autó bt-jéhez is párosítva van a telefonom, és mikor beültem és csatlakozott, azonnal hívást indított az autó. Ha letettem, újrahívta. Úgyhogy le kellett csatlakoztatnom. Többszöri próba után is ez volt, végül a telefon és az autó bt beállításait addig próbálgattam, amíg most jó. El kellett venni az autótól a hívásindítás lehetőségét, majd újra megadni neki. Remélem így működik. Ha mégsem, akkor az elég nagy blama.)
-
kmarci25
veterán
Mi Band 3-on fel kell tenni a moddolt magyar fw-t és átmegy a viber és minden más is, ékezetekkel magyarul. Miui helyett meg custom romot kell használni. Én még várom a HB4-et, de a telómon egy ideje már nem miui-t használok, remélem nem lesznek ilyen gondjaim.
Tudom, hogy ez mind mókolás, amit leírok, de alternatíva. Persze, akinek nincs ilyenhez kedve, affinitása, annak nem megoldás.
-
kmarci25
veterán
Valami tuti beszerzési forrás van? Pl. ez spanyol raktárból?
-
kmarci25
veterán
válasz
gyuri2008 #530 üzenetére
Konkrétan erre a részre gondoltam, amikor azt írtam, hogy béna. Szóval ez még mindig ilyen?
"Ott a lista, rábökök egy névre és tényleg 3-5 másodpercet kell várnom, amíg megkapom az értesítés tárgyát. ... a harmadik napon már állatira untam, hogy megrezzen a karperec, felemelem a kezem utána még matassak is egy csomót, hogy eljussak az értesítésig, miközben nem tudom, hogy csak nem érzékelte-e az érintésemet a felület, vagy de, csak annyira lassú, hogy még nem végezte el a feladatot, szóval megnyomom újra, aminek persze az lesz az eredménye, hogy akkor bufferből megcsinálja azt a parancsot is egyszercsak, én meg bosszankodom és már rég megoldhattam volna az egészet úgy, hogy a telefonomon csekkolom a történéseket. Bár a Band 4-re abban a pillanatban jött egy frissítés, ahogyan kivettem a dobozból, de sajnos ettől nem lett jobb. És direkt megkérdeztem más tesztelőket, hogy nálatok is wtf? És mondták, hogy náluk is."
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Gondolkodom egy ilyen cuccon. Az még mindig igaz, ami a tesztben szerepel, hogy az értesítések megjelenítése ennyire béna? Ez az, ami miatt leginkább vacillálok...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest