- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #196 üzenetére
+1
-
törölt tag
Az OP3-nál is jobb valamivel, de mondjuk egy Meizu Pro6 mellett labdába sem rúghat a H8. A Wolfson amúgy nem tartozik a jobb DAC-ok közé igazából, csak agyon sztárolták, mert azt tették talán először mobilokba is. De igazából rosszabb csak a Cirrus, Yamaha és a Qualcomm nála. Jobb meg az ESS, Burr-Brown és AKM.
-
Buszos
aktív tag
válasz
Donki Hóte #154 üzenetére
Hehe, ez nekem is elsőre feltűnt. Éhes disznó...
-
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #185 üzenetére
Ne vastagbetűzz, amíg te dobod be a témát, és miattad folyik a vita is róla.
-
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013 #184 üzenetére
Nekem az edgemen outfitter fólia volt,és most a sima s7-en is az van.Hibátlan.Nekem.
-
7Heads Drago
veterán
Tedd fel bubi mentesen.
Végülis ha nincs ésszerű érved az a legegyszerűbb ha lekínaizol. Miközben a hétköznapjaink teli vannak kínai cuccokkal. Még a tied is.
Sztem ez egy Huawei topik. Teszek rá ki a samsung hater. Ha nem tetszik a telo minek kell itt lógni és észt osztani? -
tomboy0013
veterán
Jah üvegfólia ami körben egy sávban tapad a kijelzőre és egy erősebb fuvallat leszedi. Vannak meg ezen kívül is gondok Edge kijelző védő üvegfóliával. Van velük bőven tapasztalat, rühellik is a teló boltokban az Edge telefonok fóliázását. Erős érv volt ez az S8 ellen is számomra.
-
Szabcsizz
őstag
Behalok,hogy mar megint megjelent a Samsung ebben a topikban..
-
no more
veterán
Őőő, biztos, hogy nincs védőüveg az S7E-re? Hát, ezek mik akkor? Hajlítottak... Hmm... Törésálló is van!
(#176) 7Heads Drago: Neked ezért van kínai telefonod. Nekünk pedig Samsung.
-
7Heads Drago
veterán
Azért az első 3 dng-s kép azért sztem elégé jól sikerült. Az éjszakai az viccnek is rossz.
-
Aryon87
félisten
válasz
7Heads Drago #176 üzenetére
Ami legalabb megvedi a telefont egy nagyobb esestol. De a hiperszuper edzsnek meg foliaja sincs ami megvedje + a tok is olyan kialakitasu, hogy az edge panel vedtelen....
--------------------------------
Na de akkor sztem a Honor 9rol kellene inkabb beszelni.
Nekem jobban bejon mint a P10. Szebb, es jobb kivitelezes. A Home gomb es a mellette levo ket potty baromi jo megoldas, sot, jobb mint a Samunak. Volt Mi6-om, szal ez szamomra gyakorlottsag is van. Baromi jo.
Designben van kisebb elorelepes, jobb fogni, tenyerbe simul.
Kijelzoben is ugy lattam fejlodott, vilagosabb, es a feher az feherebb is volt a Honor 8-hoz kepest.
Kamerakepeket nem neztem itt a tesztben, viszont privatban lattam parat, sot en is probaltam, szamomra teljesen megfelelo volt amit alkotott.
Remelem karacsonyra lesz valami akcio, tuti kihozok egyet.. -
no more
veterán
válasz
7Heads Drago #174 üzenetére
28000 sok? 90 ezer az S7E kijelzője (a telefon ugye 200 ezer). Harmadannyiért kapsz egy vadi újat, ha balf*sz vagy és széttöröd.
-
7Heads Drago
veterán
Van csak kevesen használják. A tokot. Nyilván mindenki biztosítja. [link]
Én mondjuk picit sokalom az évi bő 28.000. ft-ot 28.000 önrésszel.raveforce: én inkább a túl drága telokat tartom hülyeségnek olyanoknak akiknek utána probléma a javítatás. Mindegy hogy az samsung, apple, sony, lg vagy huawei.
-
no more
veterán
válasz
7Heads Drago #115 üzenetére
A fantasztikus Edge kijelzőre van üveg + tok, ahogy a sík kijelzőkre is. Gondoltad volna?!
Egyébként nekem tudod milyen védelmem van? Biztosítás.
(egyébként edzsnek kell ejteni, nem fonetikusan e d g e)
-
7Heads Drago
veterán
válasz
nyurga82 #169 üzenetére
Normál esetben miért esik a vízbe? Nem hogy nálam, de még a családban se volt rá példa. Olyan volt hogy a lányom a z3-at direkt bevitte fotózni a medencébe. Gallyra is ment a telo. Mert ha a vízbe beejti valaki, az a betonra is el fogja. És látható mechanikai sérülés után a hajadra kenheted a vízálló telot meg a garit is. Arról nem is beszélve hogy a 2 méteres medence alja már valszeg az s7-nek se jön be. Sztem hagyjuk ezt.
-
nyurga82
tag
válasz
</username> #96 üzenetére
De, ha vízbe esik .
-
embe
nagyúr
Ha már az OnePlus 5 -höz is hasonlítva lett, akkor itt nem lesz teszt róla?
Lehet nagyobb érdeklődés övezné mint a Nomu T10-et. -
ThorsHUN
őstag
válasz
mandarini #161 üzenetére
Hol???? Milyen aron?
Ezzel a 155K-s arral felkuszott egy olyan ligaba ahol a nagyok lemossak..
Nezd meg. a kirin960 a tavalyi csuccsal megegyezo teljesitmenyt nyujt.
Semmi mas teren nem no fel a tavalyi csucshoz amit 150-ert (s7) mar megkapsz. Jobb fenykepezovel, vizallosaggal stb
Nem, ez nem jo ar ertek arany. -
válasz
7Heads Drago #163 üzenetére
.
-
bepe79
addikt
válasz
freelancer68 #15 üzenetére
Hát csak e miatt nem vennék telefont. Vagy nem ez tántorítana el mondjuk egy másik telefontól. Ha nagyon akarod, be tudod szerezni másképp azt a játékot (van mód rá).
-
ThorsHUN
őstag
Most nem azert tudom a holgyemeny dicserete megy ezerrel, de unneprontokent azok a kepek valami otvar homalyosak. A profil video hangja meg...aaa nagggyon fosss.. :S
Bazi nagy csalodas nekem ez -
-
joey04
titán
válasz
Donki Hóte #156 üzenetére
Lehet Bone-ra gondolt!
-
válasz
bollokcs80 #155 üzenetére
Ő Alice, Csodaországból.
Merthogy Alice szép, okos, kedves, ilyen nő pedig csak Csodaországban létezik
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Donki Hóte #154 üzenetére
Jók a fotók, de még jobb a fotóalany
Korrekt készülék, nekem szimpatikusabb, mint a "csupaüvegsemmikeret" S8.
-
Idézet a cikkből:
"Phablet méretben egy cserkésztábort jól lehetne lakatni (Mate 9, Mate 9 Pro, Porsche Design Mate 9, P10 Plus, Honor 8 Pro), 5 hüvely környékén pedig "
Ha 5 hüvely van valahol, akkor az egy női cserkésztábor
-
törölt tag
válasz
brainticket #151 üzenetére
Svájcban nincs prémium, majd lesz ahogyan itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest