- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jag222
csendes tag
válasz kaliczrob84 #36021 üzenetére
Akkor meggyőztük egymást. Te maradsz a Honor 20-nál, én reményeim szerintem váltok arra, majd ott találkozunk :-))
-
jag222
csendes tag
válasz kaliczrob84 #36019 üzenetére
Az aksi nem fogja bírni addig még ha teljesen újként is veszed. Ha használt, akkor meg pláne. Az alkalmazásokkal való kompatibilitást azt meg nem lehet előre tudni. 2024-ben azért valószínűleg nem fogja mindenki támogatni az Oreot.
Egy tényleg rendkívül jól eltalált készülék, de ennyire hosszú távra én nem terveznék vele. Én is ez miatt váltok. Most még szuperül működik, de van most lehetőségem viszonylag jól cserélni, inkább váltok. -
jag222
csendes tag
válasz kaliczrob84 #36013 üzenetére
Köszi.
Orgi: a méret az mindig előjön telefon váltáskor. Ritkán szoktam cserélgetni a mobilokat, ha váltok akkor viszont mindig szembejön az, hogy az új szériákban ami normális az még nagyobb tepsi mint az előző. De egy idő után megszokja az ember és akkor már előző "kicsire" néz furán. Franc se tudja, ennek hol lesz a vége... -
jag222
csendes tag
válasz kaliczrob84 #36009 üzenetére
Válaszolni az Oreora tudok csak, nekem anno hivatalosan jött le és teljesen rendben működik.
De bocs, visszakérdezek: most gondolkodok váltáson és Honor 20 a kiszemelt. Tapasztalataid vele? Akku, térerő stb. Gond volt vele, hogy vissza jössz a 8-ra?
köszi -
jag222
csendes tag
Akkutöltés: sokszor lehet olvasni, hogy pl. 20% alá nem merítsd, 90% fölé ne töltsd. Ebben az a nem korrekt szerintem, hogy nem igazán tudjuk mennyi a 100%. Ezeknél az aksiknál 4.2 V a károsodás nélküli feltöltöttség. Ha a gyári szoftver 4.1 V-ra írja ki a 100 százalékot, akkor azt nyugodtan kihasználhatod, nincs értelme mondjuk 90 százaléknál lekapni a töltőről. De ha a szoftver el van kalibrálva és a plafont 4.3 V-nál írja, akkor az tényleg gáz.És ugyanez igaz a lemerítésre, nem tudjuk hova van belőve a 0 százalék.
Én simán szoktam hagyni 100-ig tölteni. amikor addig el megy akkor leszedem a töltőről, de azt se abban a pillanatban, hanem amikor észreveszem. Feltölteni meg akkor amikor kell - ha tudom, hogy olyan helyre megyek ahol nem tudok tölteni és kell a telefon, akkor gond nélkül rádugom, de sokszor van, hogy hagyom amíg lemerül teljesen és csak utána teszem a töltőre.
Én így csinálom. -
jag222
csendes tag
Zseblámpáról kösz a visszajelzéseket mindenkinek.
Akkor úgy néz ki ez gubancos: alkalmazás indításból, widgetből nem működik, status barról lehúzva ellenben jó. -
jag222
csendes tag
B389-en zseblámpa működik nálatok? Nekem kiírja hogy, "Engedély megtagadva" és nem megy.
-
jag222
csendes tag
válasz peanar #15689 üzenetére
Ez a mostanában tárgyalt LTE "viselkedésére" utal. Telefon max térerőt jelez, mert LTE van, azon netezhetsz is, de hanghívást indítani nem tudsz. Vagyis ha hívsz, vagy téged hívnak akkor a készülék "lejjebb vált" (3G, 2G) de lehet hogy azon a frekvencián már nincs térerőd.
És ebbe az is belekavar, hogy az LTE szempontjából van amikor a szolgáltatók összefogtak: és van LTE vételed az X szolgáltató által, de a hanghívásra már nem elérhető a saját szolgáltatód hálózata.
Ebben az esetben nem telefon és nem ROM hiba. -
jag222
csendes tag
Mindig vannak új dolgok, B360: alkalmazások / x alkalmazás/ értesítések
És itt van egy menüpont: szalagcímek. Próbáltam ki/be kapcsolgatni, de semmi nem történt. Ez mire való.
Illetve ugyanebben a menüpontban van a csengőhang, rezgés ki/be állíthatósága. Ez szintén mire van? -
jag222
csendes tag
Nilkin tok + 1 szavazat.
Eddig egy noname tokot használtam, olvasva a fórumot a Nilkint dicsértétek, rendeltem egyet. És tényleg egész más dimenzió, ég és föld. Csak ajánlani tudom én is. -
jag222
csendes tag
válasz peanar #12928 üzenetére
Köszi, egy úr vagy :-)
Mindenképpen használni fogom, nem véletlenül kérdeztem rá, csak megvárom az OTA b380-at. Addig nem akarok belemászni a telefon lelkivilágába (custom recovery).Ja, és ha már feldobtam a témát, az OTA frissítéseknek itt feltétele a gyári rendszer - gondolok arra, hogy az eddigi Samsung telefonjaimon ha meg lettek "piszkálva" akkor már nem jött a hivatalos frissítés. Honoron hogy van ez?
-
jag222
csendes tag
válasz Corsa02 #12781 üzenetére
4G-n csak net van. Ha telefonálni kezdesz ezért vált le 2/3G-re. (Érdekességképpen: előfordulhat olyan, hogy a telefonod remek térerőt jelez mert 4G-n vagy, ellenben telefonáláskor eldobja a hívásokat mert a 2/3 G-s térerő meg csapnivaló - egészen más frekvenciákat is használhatnak).
-
jag222
csendes tag
Facebookot le lehet igazából állítani (törölni) root nélkül? Nincs Facebook fiókom beállítva, elvettem tőle minden engedélyt, tiltva vannak az értesítései stb. Ennek ellenére mindig elindulgat és eszi az aksit - nem vészesen, csak bosszant.
köszi -
jag222
csendes tag
válasz garrotter #11657 üzenetére
Nem, a megoldás a downgrade lett, visszaraktam B131-re és így gyári lett minden.
Tanulságképpen, hogy nagyjából mi történt: frissítés B360-ra, OK, bootloader nyitás OK, TWRP (van egy új, 3.0.3 verzió, ez kezeli a B360-at is) OK, superSU telepítés - na itt kezdődtek a gondok. Újraindítás után wifi jelszó bekérésnél nincs billentyűzet, csak Google hangbemondás. És utána se, google fiók beállításnál se stb. Ezután elkezdtem az ámokfutást, össze-visza felraktam, töröltem mindent, a vége az egy tégla közeli állapot lett.
Szóval a B360-ra az összefoglalóban levő SuperSu-t ne telepítsd.
Ja,és nem is lett rootolva,[ Szerkesztve ]
-
jag222
csendes tag
Valami nagyon nem kerek: próbálnám visszazárni a bootloadert, erre ezt az üzenetet kapom: FAILED (remote : root type is risk). most a gyári B360 van rajta, eredeti recovery, nincs root. Mi a fenéért nem engedi?
-
jag222
csendes tag
válasz Dwatti #11613 üzenetére
+peanar
Közben (tudom beszélek, írok össze vissza mindent) mégis csak ráraktam a full B360 ROMot - és elindult és jó lett.
Óriási köszönet, bevallom kicsit betojtam, hogy téglát csináltam belőle....De akkor továbbra is húzogatnám az oroszlán bajuszát: a B360-ra rootolás megy valakinek?
-
jag222
csendes tag
válasz peanar #11601 üzenetére
Szia!
Most kezdem el, kellett egy kis idő, hogy lenyugodjak.... A gyári recovery visszaállításnál az legyen ami rajta volt utoljára (B360)? Azt hol tudom letölteni? Az összefoglalóban a B120 linkje van csak. Tudom, google, de ha kapásból tudod, akkor egyszerűbb, és még egyszer kösz[ Szerkesztve ]
-
jag222
csendes tag
Gáz van, segítsetek!
B131-el volt a telefonom, ma OTA frissítettem B360-ra. XDA-n láttam, hogy van új TWRP ami ezt is kezeli frankón, neki ugrottam. Bootloader nyitás megvolt, működött. TWRP telepítés, megvolt, működik. SuperSU telepítés megvolt, de nem lett belőle root - ellenben sok próbálkozás, újraindítás után ez az állapotot sikerült elérni:Sima bekapcsolással idáig jutok, hang fel + bekapcs gombbal elérem a TWRP menüt. Segítsetek, vissza lehet hozni az élők sorába a telót? Kicsit ideges lettem...
előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest