-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Gigicuci #2376 üzenetére
1. Sokkal gyorsabb a Honor 8-as a Nexus 5X, 6P-hez képest. Mondhatni ég és föld. Nekem az 5X akkor volt sima működésű, mikor frissen telepítettem. Ahogy belaktam máris laggolt jópár helyen. Az ujjlenyomatolvasója is belassult ha már 2-3 ujjat regisztráltam, míg a Honor 8-asnak meg sem kottyan.
2. Fókuszálási sebessége szerintem ugyanaz. Képminőség nappal ugyanolyan jó, csak más az erősségük. Nexus 5X-nek a vonalélessége kiválló, míg a Honor 8-nak a széles dinamikatartományban és színvisszaadásában remekel. Félhomályban egyértelműen a Honor 8-as jobb nekem. 5X-nek ott a HDR+ ami sokat segít, csak közben a részletességen ront.
3. VIdeózni nem szoktam így ezt passzolom. Azt olvastam, hogy Honor 8-as gyengélkedik videózásban, míg a Nexus 5X viszont erős 4-es, csakhát OIS nélkül gázos ugye. Mivel Honor 8-asban sincsen OIS, így nyilván az is rázkódik ha mozognak vele.
4. 5X nekem elég erősen tudott melegedni főleg játéknál, és ha hosszabban fotóztam (főleg HDR+ esetén): Honor 8-asnál ilyet nem tapasztalok, pedig van rajta átlátszó szilikontok, ami ugye fogja a hőt.
5. No akksi. Ez volt a sarkallatos pont, ami miatt elegem lett az 5X-ből. Az 5X SOT-ja kifejezetten borzalmas. Ahogy néztem ezzel nem voltam egyedül. Nekem erős használattal 3 óra SOT jött ki. Ha visszafogtam magam, akkor ippeg elérte a 3,5 órát. Szal katasztrófa. Ugyanilyen erős használattal a Honor 8-as nekem 5 óra SOT, szal igen nagy előrelépés, pedig az akksija csak 300mAh-val nagyobb, ergo nálam a Nexus, stock rendszer lejáratta magát, úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy a stock android mindent visz, mert gyors (frászt), mentes sallangoktól (frászt, irtogattam ki a nexuson is belőle a felesleges dolgokat), akksi ideje ez miatt jobb (frászt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest