Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz Gigicuci #2376 üzenetére

1. Sokkal gyorsabb a Honor 8-as a Nexus 5X, 6P-hez képest. Mondhatni ég és föld. Nekem az 5X akkor volt sima működésű, mikor frissen telepítettem. Ahogy belaktam máris laggolt jópár helyen. Az ujjlenyomatolvasója is belassult ha már 2-3 ujjat regisztráltam, míg a Honor 8-asnak meg sem kottyan.

2. Fókuszálási sebessége szerintem ugyanaz. Képminőség nappal ugyanolyan jó, csak más az erősségük. Nexus 5X-nek a vonalélessége kiválló, míg a Honor 8-nak a széles dinamikatartományban és színvisszaadásában remekel. Félhomályban egyértelműen a Honor 8-as jobb nekem. 5X-nek ott a HDR+ ami sokat segít, csak közben a részletességen ront.

3. VIdeózni nem szoktam így ezt passzolom. Azt olvastam, hogy Honor 8-as gyengélkedik videózásban, míg a Nexus 5X viszont erős 4-es, csakhát OIS nélkül gázos ugye. Mivel Honor 8-asban sincsen OIS, így nyilván az is rázkódik ha mozognak vele.

4. 5X nekem elég erősen tudott melegedni főleg játéknál, és ha hosszabban fotóztam (főleg HDR+ esetén): Honor 8-asnál ilyet nem tapasztalok, pedig van rajta átlátszó szilikontok, ami ugye fogja a hőt.

5. No akksi. Ez volt a sarkallatos pont, ami miatt elegem lett az 5X-ből. Az 5X SOT-ja kifejezetten borzalmas. Ahogy néztem ezzel nem voltam egyedül. Nekem erős használattal 3 óra SOT jött ki. Ha visszafogtam magam, akkor ippeg elérte a 3,5 órát. Szal katasztrófa. Ugyanilyen erős használattal a Honor 8-as nekem 5 óra SOT, szal igen nagy előrelépés, pedig az akksija csak 300mAh-val nagyobb, ergo nálam a Nexus, stock rendszer lejáratta magát, úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy a stock android mindent visz, mert gyors (frászt), mentes sallangoktól (frászt, irtogattam ki a nexuson is belőle a felesleges dolgokat), akksi ideje ez miatt jobb (frászt).

Új hozzászólás Aktív témák