-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
[Prolixus] #26974 üzenetére
Téma/saját/magazin feloldás pipa bent van? Itt állítsd be, mert pl nekem volt mikor itt nem volt és a háttérképet visszadobta alapra....
-
Sanki
addikt
válasz
[Prolixus] #26974 üzenetére
Zárd le a kijelzőt, nyomd meg az oldalsó gombot, amíg a zárképernyőn vagy ott húzd a kijelzőt alulról felfelé és megjelenik egy menü. Katt a felső sor jobb szélsőre és a megjelenő menüben tudsz hozzáadni saját képet.
-
lbence
aktív tag
válasz
[Prolixus] #26939 üzenetére
Üzenetkezelésre én a Google féle Messages-t használom, nekem bevált, a Honor előtt Nexus 5X-em volt, azon megtetszett. (Nem tűnt fel, hogy linkesítene.)
-
Carline
őstag
válasz
[Prolixus] #26926 üzenetére
Üdv!
1. Nem, mindent linkesít, hogy csak rá kelljen kattintanod. Ez ilyen. Tölts le másféle SMS kezelőt, állítsd be alapértelmezettnek és használd azt, ha ezzel nem tudsz megbékélni.
2. a /sdcard/MagazineUnlock mappában tárolja a képeket amit kirak a lockscreenre.
3. A Huawei és Honor csak a PIN-t és jelszót fogadja el feloldási módnak az ujjlenyomat mellé. Nekem is furcsa volt, mert máshol teljesen megfelelt a minta is. Ha minta kell neked ujjlenyomatot nem tudsz használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest