- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nem vágom hogy képzelted. Az én gumi és műanyag tokjaim is millimétere passzolnak. Ez meg fémtok. A műanyagnak több esélye lenne hátha enged annyit. Arról nem is beszélve, hogy a fém rideg és eséskor nincs ami elnyelje az ütközési energiát. Magyarul nem rugalmas. És jó eséllyel reped az üveg. De ez csak az én magán véleményem.
-
Quqesz
nagyúr
-nem
-eddig az összes verziónál levette
-nem akad, a laggok ugyan ott vannak mióta 7.0 van fent
-ujjlenyomat olvasó kb 1 sec és kevesebbet hibázik, mint b360 alatt
- nem vettem észre minőségromlást képeknél, de a vakus képeknél a fókuszálás tud hibázni(de kevés ilyen fotót lövök)Nálam....
-
BirgiV
csendes tag
Köszi a tippet!
Te milyen tokot választottál? Szilikonra azt mondják karcolhatja egy idő után,mert bemegy alá a piszok,bár azt is olvastam,ha leveszi az ember néha és megtisztítja a kosztól,ami alá bemegy,nem lehet gond. Mondjuk erre jó a hátlapi tok,amit Te is említettél.
A fém/aluminiumra meg azt mondják,hogy leárnyékolja a wifit és egyebeket. -
nrg_52
addikt
Ez a matt folia 2 darabos. Az airglass 1 darabos.
#17769: en brotectet vennek a helyedben. Csak az a kerdes foliat szeretnel-e, vagy uvegfoliat.
-
psg5
veterán
mobilcorner ha jól tudom nem feltétlenül hivatalos honor/huawei partner...
Mondjuk olyan jók az árai, hogy ha mégis hivatalosak, akkor valszeg hozzájuk fordulok, bár az MM-ben most verhetetlen. csak most még pont nem adtam el a V10-emet, pedig azonnal venném. -
Sanki
addikt
Persze.
Zárja be:
1. Akkumulátor - Bezárás a képernyő zárolása után
2. Akkumulátor - felül fogaskerék - nagy energiaigényű alkalmazások bezárása bekapcs
3. Alkalmazások - konkrét alkalmazást megkeresed - akkumulátor - bezárás a képernyő kikapcsolása utánNe írja ki:
Akkumulátor - felül fogaskerék - Figyelmeztetés nagy fogyasztásra kikapcs -
-
rosejbli
senior tag
Nekem egy napot simán kibír, min. 4,5 óra sotjaim vannak, de volt már 6 óra is, pedig játszok is a telefonon elég sokat + messenger, chrome is folyamatosan használva van. Annyi, hogy ki szoktam őket lőni, ha leteszem a telót (beállítások - > akkumulátor - > háttérben energiát fogyasztó alkalmazások)
-
nrg_52
addikt
Szerintem az nem normalis. En altalaban reggel veszem le toltorol 7 ora korul, es estere is van meg benne szufla. Speciel most 32%-on vagyok 3o5p sottal. Pedig 381-en vagyok ez gyengebben muzsikal mint a 360 vagy a 380. Mondjuk attol is fugg kinek mit jelent a nemnyomkodtamsokat. 😊
-
martinkeet
aktív tag
A képekkel kapcsolatban egy gyors vélemény.
Beltérben tényleg gyengék a képek. Kevés fény mellett zajos lesz "auto" beállítások mellett. Bár EZ kicsit megcáfolja.
Kültéren véleményem szerint teljesen vállalhatóak a képek.
Egy Lumia 950, 950XL-hez viszonyítok. Azok a mai napig ütik bármelyiket.
Zsebből ki, semmi állítgatás, semmi kitámasztás, katt...
Nem gondolom, hogy aggódnod kellene. -
Toobee
veterán
Én S7-ről jöttem. Már annak idején, mikor céges telefont kellett választani se akartam Samsungot. Előző melóhelyemen megjelenéskor kaptam S7 Edge-et. Azt imádtam, nagyon jó kis telefon volt. Most, az S7 össze vissza laggolt frissítés óta, csomószor újra is indult telefonálás közben. Kinőttem már a szoftver mókolásból, gyári cucc futott rajta. Én nem bántam meg a váltást. Viszont ami nagyon hiányzik: minivideók fotózás közben. S7/S7E csinált egy rövidke videót minden exponáláskor, ami marhára feldobta az egészet. Erre nincs valami okosság Honor 8 esetén?
-
Dwatti
addikt
Szerintem hozzánk ősszel jön a 9-es. itt Júliust írnak
-
törölt tag
Nekem OP3-on volt ilyen xtremeskins matrica, elég jól tapad. Mondjuk ott nem csak a hátlapon volt, hanem ráhajlott az oldalakra is, és ott egy picit elkezdett feljönni, mert egyszer beleakadtam, de nem vált el, csak mint maikor a körme beszakad az embernek, egy kis csücsök keletkezett. Elég jól tapad, nem olyan egyszerű leszedni a telefonról.
-
Sanki
addikt
Inkább a nillkin, majdnem fele annyiba kerül és szélesebb is, ahogy olvasom. Xprotector tapasztalatok
Tokból pedig jó választás az MSVII, nekem kék homokszórt van kék telefonhoz, nem néz ki vészesen, nekem tetszik, de Neked kell eldönteni.
Személy szerint az iMak fekete homokszórt jobban áll neki.
Itt van pár kép. -
-
Quqesz
nagyúr
Én onnan vettem, nem sufni gsm. Annyi a különbség, hogy nem a magyar disztributortól veszi, hanem más eus-tól(pl enyém holland). Mivel eu garancia van, lényegében tökmind1 hol veszed, viszont még él a: jobb cucc megy nyugatra, mint keletre(LGG4-em szintén holland és hibátlan a mai napig, ott is inkább az itthon vett telók lettek bootloposak). Mivel a gari ugyan úgy él, semmivel sem leszel hátrányban. És miért olcsóbb? Mert nem kell egy üzletet és számtalan alkalmazottat fentartani+nincs készlet.
-
mati12
senior tag
Hát én nem tudom,de ilyen sufni gsm boltoktól én biztos nem rendelnék telefont. Annyival nem kedvezőbb az ára mint amennyit szívhatsz vele ha valami garacilális problémád akad. Múlt héten 114.000 volt a készülék a MediaMarktban az a tízezer forint szerintem nem olyan nagy különbség ilyen esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Gray Zone Warfare
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest