Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosa01077
tag
Sziasztok. Én is csatlakozom a honor 8 táborába. 6 órát szántam a topic átolvasására és azután rendeltem. Ma jött meg a kék 64 GB. Eszméletlen gyönyörű. Anyósom ki volt akadva hogy ennyit adtam egy telefonért de mikor meglátta aztmondta hogy najó talán megért ennyit, és még csak a kivüljét látta. Honor 4c ről váltottam, úgyhogy az emui nem volt szokatlan, nagyon hamar felismertem mindent de hatalmas előrelépés hozzá képest is. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!! Ja és egyáltalán nem csúszik pedig izzadós a tenyerem
asztalon vagy más felületen tényleg életre kel. Ez csak egy ilyen élménybeszámoló, remélem nem veszitek zokon
És mégvalami az enyém már B120 al jött ki, pedig kiváncsi voltam hogy ennek a képje is raszteres-e
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest