- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosa01077
tag
Sziasztok. Én is csatlakozom a honor 8 táborába. 6 órát szántam a topic átolvasására és azután rendeltem. Ma jött meg a kék 64 GB. Eszméletlen gyönyörű. Anyósom ki volt akadva hogy ennyit adtam egy telefonért de mikor meglátta aztmondta hogy najó talán megért ennyit, és még csak a kivüljét látta. Honor 4c ről váltottam, úgyhogy az emui nem volt szokatlan, nagyon hamar felismertem mindent de hatalmas előrelépés hozzá képest is. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!! Ja és egyáltalán nem csúszik pedig izzadós a tenyerem asztalon vagy más felületen tényleg életre kel. Ez csak egy ilyen élménybeszámoló, remélem nem veszitek zokon
És mégvalami az enyém már B120 al jött ki, pedig kiváncsi voltam hogy ennek a képje is raszteres-e[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest