Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosa01077
tag
Sziasztok. Én is csatlakozom a honor 8 táborába. 6 órát szántam a topic átolvasására és azután rendeltem. Ma jött meg a kék 64 GB. Eszméletlen gyönyörű. Anyósom ki volt akadva hogy ennyit adtam egy telefonért de mikor meglátta aztmondta hogy najó talán megért ennyit, és még csak a kivüljét látta. Honor 4c ről váltottam, úgyhogy az emui nem volt szokatlan, nagyon hamar felismertem mindent de hatalmas előrelépés hozzá képest is. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!! Ja és egyáltalán nem csúszik pedig izzadós a tenyerem
asztalon vagy más felületen tényleg életre kel. Ez csak egy ilyen élménybeszámoló, remélem nem veszitek zokon
És mégvalami az enyém már B120 al jött ki, pedig kiváncsi voltam hogy ennek a képje is raszteres-e
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Házimozi belépő szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest