Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Android szakmai topik
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
Sziasztok.
Továbbra is sokan "sírnak" a B381 rom miatt, ezért ismételten leírom, hogy a rom fogyasztásban semmivel sem rosszabb az elődeinél (persze masban sem)!
Nekem B380 volt fent előtte (bizonyos okok miatt kapott egy wipe data-t) majd pár nap után manuálisan raktam fel a B381 romot és az ég világon semmi baj nincs vele! Az utolsó töltéssel 2nap 11 órát ketyegett el 3 óra kijelző idővel (most van 12%-on). Mint ahogy annó már írtam, 4 email, 4 chat app, 2 vírusirtó és még jó pár alkalmazás ami folyamatosan fut, BT nap 24 órájában be van kapcsolva, napközben 2 órával tartja folyamatosan a kapcsolatot (igaz, 24 orán keresztül csak az egyik megy).
Feleségem telefonján B360 volt fent korai frissítéssel, arra ota-n ment fel a B381.
Valóban elkezdett zabálni az android rendszer (jobban, többet mint kellett volna). Tegnap csináltam neki egy wipe data-t, majd SZIGORUAN CSAK 1-2 DOLGOT VISSZA ÁLLÍTVA BIZTONSÁGI MENTÉSBŐL (hívás lista, sms-ek, asztal ikonjainak elrendezése) szépen mindent újra letöltött a playről és beallítgatott magának és már minden szép és jó 😉
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest