- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzRichy
csendes tag
válasz
SzRichy #8636 üzenetére
Íme a Teleomos GYIK idézett szövege.
http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/1321/vasarolhatok_a_telekomtol_dual_sim_kartyas_keszuleket_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8#
Vásárolhatok a Telekomtól Dual SIM-kártyás készüléket?
Társaságunk jelenleg az alábbi Dual SIM-es készülékeket forgalmazza:
Honor 7 Lite
Honor 8
CAT B30
A Dual SIM-es készülék korlátozás nélkül használható más szolgáltató kártyájával is.Utoljára frissítve: 2016. október 5.
Az ügyfélszolgálaton mégis azt mondták, hogy ez nem így van.
-
SzRichy
csendes tag
válasz
SzRichy #8630 üzenetére
Idézet innen:
http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/1744/hasznalhatom_a_telekomnal_vasarolt_keszuleket_masik_szolgaltato_sim_kartyajaval__Az általunk értékesített készülékek többsége Telekom magyarországi mobil-előfizetői kártyával használható. A hálózati korlátozást a gyártó állítja be a készülékben, a szolgáltatók megrendelésére.
Minderre ügyfeleink figyelmét is felhívjuk honlapunkon, a kiválasztott készülék részletes leírásánál.Ahhoz, hogy más szolgáltató SIM-kártyájával is használható legyen a nálunk vásárolt telefon (akár külföldön is), a hálózati korlátozás (SIM-Lock) feloldása szükséges. A hálózati korlátozás feloldását kizárólag a Telekomnál vagy jogelődeinél vásárolt készülékekre tudjuk elvégezni üzleteinkben.
A feloldáshoz a tulajdonjogot eredeti számlával, adásvételi szerződéssel, vagy a készülék jótállási jegyével kell igazolni. Külföldről a SIM-Lock feloldás nem igényelhető.
A feloldás díja bruttó 15 000 Ft készülékenként.Készülékvásárlásból eredő hűségidő fennállása esetén a hűségidő lejárta előtt a feloldásáért fizetendő díjon felül a kötbér és a még hátralévő részletek azonnali, készpénzes befizetése is szükséges.
-
Potrien
senior tag
válasz
SzRichy #8630 üzenetére
Pont ez járt a fejemben
Vagy függetlenítik 15000-ft -ért,azt hiszem
de ha részletre veszi amíg ketyeg addig nem,azt hiszem.
de ennyiért azért szerintem jó vétel!
Ha nem tetszik még mindíg elállhat a vásárlástól szerintem.
A redmi note 3 pro int(kate) Mennyivel jobb vagy rosszabb?(mert az csak 53 tokkal vonoval) -
Bazsee71
őstag
válasz
SzRichy #8597 üzenetére
Végül a józan eszemre hallgattam, és én is a 7-est rendeltem most 60-ért a Telekomtól. Nem nyomkodom egész nap, +60-ért nem adna többet nekem a 8-as. És ennek még a hátlapja sem ujjlenyomat gyűjtős, külön öröm.
Honor 7 oldalán ha rákattintasz a 'Termékjellemzők' linkre, majd a 'További jellemzők' linkre, akkor ott ezt találod:
SIM-kártya típusa nano
SIM-kártyák száma 2
Kártyafüggetlen igenMegvolt a print screen, ha mégsem, akkor majd beviszem és függetlenítik. Mikor még néha kikerült belsős eladásra szánt készülék, vettem egy független Sony M2-est. Persze függő volt ami jött. Felhívtam őket, elmondtam mi történt, és csak be kellett sétálnom egy T-pontra, aznap kikódolták.
-
válasz
SzRichy #8601 üzenetére
dedike által meg vagyunk bizonyosodva, hogy független a telekom által árult Honor 7 is. Szerintem sincs belőle függő változat, nincs is külön "hungarian" firmware, mint pl. a P8 lite-nál, ahol a telekom még a második sim helyet is letiltja.
(#8605) velosolex: most hogy így írod... talán néhány sony modellnél volt még, hogy egy darabig függetlenül volt árulva, aztán függőek lettek. Szerintem itt ez nem következett be, kiderült volna eddigre és lenne egy külön rom/firmware verzió. Egyébként meg van az elállási jog, ahogy írtad, ha mégis függő lenne. Szépen visszaküldi vagy leadja, a menetét már nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Spórolós topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest