- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiss.1977
csendes tag
válasz
James67 #5222 üzenetére
Dettó így vagyok én is, gondolkoztam este hogy feltegyem-e, aztán ma melóhelyen felraktam. Nem bántam meg, bár az az igazság, hogy nekem még maga a teló is új, kb másfél hetes, és imádom.
Az ujjlenyomatos feloldásnál mintha lassabb lenne, de szerintem azért mert animálva jön elő a kijelző, ha ez az animáció ki lenne kapcsolva, ugyanolyan lenne szerintem.Volt valami fejlesztői mód, ahol ezeket lehetett állítgatni, de már nem emlékszem melyik sávot kellett 5x koppintani, hogy előjöjjön. Majd valaki talán leírja, és akkor meg lehetne nézni...
-
fjudors
aktív tag
válasz
James67 #3887 üzenetére
nem "innen-onnan"..honor gyári szoftver van 6-ból...és mint ilyen, hivatalos
csak nem végleges. De attól, hogy béta, még hivatalos, és nem "innen-onnan"ráadásul több hivatalos verzió is van. számomra a 330-as bizonyos tekintetben visszalépés, de aki akarja a 6-ost, az felteheti a másik kettőt is, lehet választani, mndegyiknél megvan, mi az ami bugos. el lehet dönteni.
"jaj mikor lesz hivatalos 6-os"
van.több is.
csak nem végleges. bár a béta változatok különbek, mint sok más gyártó végleges szoftververziója.nem kell úgy csinálni, mintha nem hivatalos lenne a 6-os.
és nem kell úgy csinálni, mintha több hiba lenne benne, mint az 5-ösben..más bugok vannak a két rendszerben, de van mindkettőben.megjegyzem: két telefonunk van, egyik 180, másik 330...tehát nem kell bemutatni napi használatban.
-
qbeer666
tag
válasz
James67 #3699 üzenetére
Én nem teszem fel. De tudom, hogy B130-al jobban volt optimalizálva a rendszer, lassabban merült főként. A B180 óta nekem elkezdett néha melegedni amikor pro módban használom a kamerát. Elég kellemetlen mert merül is nagyon ettől. Nem mindig jön elő. Én abban reménykedem hogy ezt megoldja az MM. Ha nem akkor visszaállítom az alap verziót.
-
igali
tag
válasz
James67 #1706 üzenetére
Nekem is kínai változat van, de hivatalos OTA MM 6-os verzióra nem tudok frissíteni.
Szerintem most még csak azoknak lehetséges, akik regisztráltak, és ők is csak a béta verziót tudják kipróbálni.
Úgy tudom, hivatalosan, stabil verziót csak februárban fogják kiadni ( már ha nem csúsznak, mert bizony a Huawei-nek nem erőssége a határidő...). -
Golota
aktív tag
Ezzel nem értek egyet. Sajnos a nappali, kézből lőtt képek mosottak, a kép szélein a színek ki vannak égve. Az egyik legfontosabb plusz szolgáltatása egy modern mobiltelefonnak, hogy fényépezni is tud. Nem állványról, nem hosszas beállítás után, hanem zsebből előkapva, "point and shoot". Na ebben a Honor 7 sajnos nem remekel. A régi S2-es Samsungom sokkal szebb képeket lőtt.
Teljesen nonszensz, hogy a kézi beállításokat törli a telefon és mindenk képnél külön kell állítgatni.
Félreértés ne essék: nem azt várom tőle, hogy versenyezzen egy cserélhető objektíves géppel. Mindössze annyit várok, hogy a hardver adottságait használja ki és igenis, a többi mobilhoz képest csináljon jó képet. Ez egy elég komoly csalódás a telóval kapcsolatban, ezt leszámítva csak pozitív élményeim vannak. Ideje lenne összekapniuk magukat Huaweiéknek, mert a P8 sem áll a helyzet magaslatán. Arról már nem is beszélve, hogy a felhasználói felület a fényképező alatt elég elfuserált.
-
paolinho
őstag
Isten hozott
Állítsd át magyar nyelvre a rendszert, és mindent megtalálsz a Beállításokban. Az extra dolgok Intelligens asszisztens alatt leledzik, mint pl. az okosgomb (bár én azt semmire nem használom) az ujjlenyomat azonosító, vagy az Intelligens tok. De szerintem már rájöttél Te mindenre, miközben lakod befelé a telót
-
paolinho
őstag
Igazad van, szerintem is gyönyörű a telefon. Ami a tokokkal kapcsolatos véleményedet illeti, én azt is megértem, hisz tokban nem látja más a szépségét. Én azonban féltem annyira, hogy inkább ne lássa a nagyvilág - azaz tokban tartom -, csak ne eshessen baja. Bár véleményem szerint a fellelhető (flip)tokok közül egyedül csak a gyári HONOR tok rendelkezik valamire való külsővel, a többi nálam nem éri el a tetszésszintemet.
Ami a rezgőmotort illeti, hát lehetne szerintem egy kicsit erősebb. Nadrágzsebben mozgásban én nem szoktam észrevenni, ha hívnak, mondjuk ez arra is jó, hogy a főnököm sem hallja ha rezeg a zseben
Asztalra kitéve azonban észrevehető. -
biggamer
veterán
szívesen
... nekem is az .. én is ezen a telón vacillálok ... és ha ezt venném ilyen védőt is vennék hozzá ... meg egy tokot ami védi a külsejét ... és akkor már biztonságban van
Itt vannak jó tokok.
Ez is M.o.-ról / ez itt a reklám helye /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest