Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
#98880768 #568 üzenetére
G6+ nagyon nem jött be sajnos, úgyhogy ment a piacra. Helyette most S7 Edge van, most ezzel elég jól elvagyok, de 2 simes példányra vadászom, mert van céges kártyám is és nem szeretek 2 telefonnal vacakolni. Nem mondom, hogy tökéletes, de elég kiegyensúlyozott tudást/teljesítményt nyújt. Az egész úgy indult, hogy akkor cseréljük le az LG V20-at, mert jön a nyár meg a strand, jó lenne valami kisebb és vízálló. Hát, nem egyszerű egy LG V20-at leváltani és megtalálni a méltó utódot
HOPP, kint is van a P20 Pro teszt a MA-n
-
hito
nagyúr
válasz
#98880768 #564 üzenetére
És akkor nem olvashatom a topicot, vagy nem szólhatok hozzá?
A hozzászólók 75%-a lemondott róla, sőt, csak hőbörögni, meg fikázni jön ide.
Tökéletesen nem értem a kérdésedet, illetve azt, hogy most ez hogy jött ide, ráadásul nem is a készülékkel kapcsolatosan szóltam hozzá, hanem a youtube féle kamera tesztekről alkottam véleményt. Persze ha félreértettem a szándékot, akkor elnézést!
-
hito
nagyúr
Nem szondázom a telekommunikációs szokásokkal kapcsolatban a piacot, úgyhogy nem tudom kik vannak többségben. Mindenesetre a szűk (50-100 fős) környezetemben konkrétan kb. 5 embert ismerek, aki töltögeti és köztük is csak 1-et, aki 1-2 havonta pár 1000-rel, a többi 4 töltögetős is havonta többször.
-
hito
nagyúr
válasz
7Heads Drago #422 üzenetére
Komolyan szükség van az ilyen eszméletlenül primitív hozzászólásra? Doki ahogy látom nem neki kéne.
-
hito
nagyúr
Miért is nem lepődök meg!?
Én is felhívtam őket ma ugyanezért. Nekem egyébként a szokásos szöveget nyomták (még ők sem tudják, figyeljem a honlapot, blablablaaablablabla). De annyit mondott a csajszi, hogy szerinte biztos fogják forgalmazni. Érzésre mennyire megbízható infót adott neked ezzel kapcsolatban az ügyintéző? Őszintén én is elég bizarrnak tartanám, ha nem jönne hozzájuk a Pro.
-
hito
nagyúr
Na ennek a hírnek most igazán örülök
Remélem (14 éve vodásként), hogy legalább a T-nél lesz DS verzió. Akkor 14 év után szolgáltatót is váltók telefonnal együtt. Sajnos a vodánál semmi esély DS változatra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged