- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
giroud199 #629 üzenetére
Simpler elejétől használom.
Mai napig fennáll, amikor fizetnél:
-frissült azbalkalmzás, képj be
-frissíti a tokenetket- főleg ha épp ott alig van net (pl melóhelyemen a kávéautomatánál, vagy korábban Oroszország, Ukrajna területén sok helyen nem volt net).
Tényleg nem tudna naponta netre menni, és újakat leszedni, meg kell várni míg felhasználja az utolsót?De a fizetési regisztrációval is voltak gondok többször. Idén újra használtam egy ideig(P4a, 12X és P6a), de letettem róla mikor a token letöltést nézegetem. Kész, ott a curve, a simple a két appjával elmehet a...
-
winbox
senior tag
válasz
giroud199 #629 üzenetére
Jó neked, ha ezt én is elmondhatnám mai napig használnám, nem egy telefonnal, nem egy accounttal volt mindig valami nyűgje
nekem viszont jobb így, az appok úgyis token alapúak a GPay viszont kriptogram, meg azért kicsit komolyabb kiszolgáló park van mögötte mint bármelyik itthoni banki app mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged