- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Igazad van, persze van, akinek ez is infó, hogy a Pixel képeit , kényelmét végül csak az iphone-ban találták meg, a pixel idegesítő hálózati sz.rságai nélkül. Szerintem sokan járnak csak ide, csak úgy, hogy vásárlás előtt benéznek , nem olvasnak vissza 2 oldalt se, és mennek tovább, na, nekik ez infó pl
Én meg vszeg valamelyik tepsi Samuval fogok vígasztalódni, ha már minden tornyot lekapcsolt az a rohadék vodafone, és sehol nem lesz egy gramm térerőm sePersze, ha valaki megkérdezi tőlem, mit vegyen, ha ilyen szép képeket akar, akkor én is azt fogom mondani, hogy , ha van guba, akkor vegyen almát inkább, és le van tudva a gond 5-6 évre, pedig imádom a pixelt
A sok panaszkodás pedig a szerelemre, és a csalódottsgára utal, mint az asszony, szereted akkor is, ha idegesít, csak fáj
-
Cyborg
őstag
válasz
Cannabis7 #102 üzenetére
Igazából 100 volt az elvi határ anno, de, ahogy nőtt a felhasználási terület, hogy mennyi mindent csinálok már telefonon(...meg ahogy romlott a HUF
), úgy toltam ki a keretet két éve is a Pixel 4A-ra, asszem akkor 128e volt németből. Manapság szinte 100 alatt már normális telefont nem is kapsz, ráadásul mind péklapát
Nem érdekel a műanyag ház, meg a hátlapi olvasó, gyors, kézre áll, az a lényeg. Ráadásul könnyen szerelhető a 4A, egy kijelző csere pikk-pakk megvan, szerencsére még nem kellett. Remélem ezt a vonalat is örökli a A6.
Mi volt a zenfone 8-cal, hogy olyan gyorsan visszavitted? Nem , mintha érdekelne a telefon maga, csak pusztán kíváncsiság.
-
Cyborg
őstag
Az igaz, csak onnan az egyszerű magyar halandó nem tudja haza postáztatni🙂
Ahogy nézem a teszteket, úgy látom, hogy a plusz aksit elviszi a tensor étvágya, így nem nagyon változott az üzemidő 4A-hoz képest
Nagyon hiányzik széles látó kirándulások alkalmával, de még mindig nem tudom, mire lenne érdemes váltani.
-
Cyborg
őstag
Honnan rendeltétek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest