- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<kicsi>
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #110 üzenetére
Milyen érvek szólnak a X1800 GTO mellett a HDR és az SM3 támogatásán kívül?
-
<kicsi>
csendes tag
Szerintetek érdemes megvárni az X1800 GTO-t?
Vásárlás előtt vagyok,és egy Sapphire Radeon X800 GTO2 néztem ki. -
rocket
nagyúr
Marcius 23-an jon az x1800gto a x1900xl-el karoltve
[link] -
Exakt
aktív tag
válasz
_ocsisajt #102 üzenetére
6800GS-es példa nem nagyon illet oda, amugy nincs benne semmi ördöngösseg az egyik nv40 16/6 a másik nv42 (nv41) 12/5 pixel/vertex
ezen kivul
6800GS PCIe vs 6800GS AGP más nyák más mag,
és ebböl adodo eltérö teljesitmény.
ami meg az okoskodasokat illetni ne aggodj mindig is lesznek hibrid modellek -
rocket
nagyúr
Par uj info az x1800gto-rol, 12 pipeline, 500mhz core, 1000mhz memoria orajel, hkpec hir szerintem r520 core-ra epul (anandtech r580-at irt par napja), tehat akkor marad a 12 shader processor, msrp ara 249$ lesz ami a preformance kategoriat kepviseli(ezt lehet hivni mainstream highend kategoriajanak is akar
).
[link] -
_ocsisajt
őstag
raktarkisepres az oke, az rendben van... miert hozom fel az nvidiat? hat nezd csak meg az AGPs verziojat a 6800GSnek... popecul fel lehet pockolni a karit 16/6ra... ezt a pci-e verzioban mar el is felejtheted... sajnos... mostantol mar lehet a gyartok is oda fognak figyelni, hogy ''ingyen'' ne okoskodj? hmmm... par pelda amivel meg okoskodhattal : meg regen 9500@9700 x800gto2@x850xtpe meg aGP 6800GS@6800GT... mostantol lehet jon a szigoru tendencia?
-
Exakt
aktív tag
válasz
_ocsisajt #99 üzenetére
nem hiszem hogy lesz lehetöseg, olyan szintu tuningot veghez vinni mint az elozo generácios GTOk-nál.
elsösorban az elozö GTO-k egy raktárkiseprés következménye volt, a ''bentmaradt'' GPU-ktol szabadultak meg ien formában, hogy ''helyet'' csináljanak az uj generation-nak, ami elég nagyott szolt
a hsz-ed többi részében nem ertem az összefüggést hogy miet hozod fel az nvidiat -
_ocsisajt
őstag
Nagyon remelem, hogy a GTO melto lesz ''regi'' nevehez es azert csak lesz lehetoseg trukkozni es engedelyezni azokat a ''letiltott dolgokat''... bar sajnos a pci-e 6600GSel mar megmutatta az Nvidia, hogy itt kerem nincs kecmec... rgo szeva okoskodas
(privatot kuldok mostmar max akinek szeretnek) -
deicide
veterán
-
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #89 üzenetére
''encsak a tenyeket emlitettem(eladasaok/statisztikak/jateknak alcazott techdemok/kenyelmi szempontok stb)''
Tényeket? Hol vannak a te fröccsenéseidben tények??
Eladások/statisztikák: A konzol piac 6-7milliárd usd(ps+box+handhled+nintendo). A pc piac 2millárd usd+2millárd(steam+wow+...) netes eladások amikről a statisztikák elfeledkeznek említést tenni. Utóbbi dinamikus növekedésnek örvend.
Álcázott techdemok? LOL! Mutass egy ingém Ps3 videót! Mikor kijön a ps3 akkora pofára esések lesznek előre sajnálom a naiv emberkéket akik beveszik amit Kutagari és társai tálalnak nekik.
Kényelmi szempontok: képzelt velem is előfordul hogy egy-egy fps fotelben ülve 5.1-et élvezve játszok(nem mintha a pc-nél nem lenne dolby). Van tv-out, és van rádiós egér, bill.
Btw ismerem a konzolokat nekem ugyan nincs, de havernál szoktunk Doa-zni, Halozni. Nincs benne semmi mágia.
Ennyit még soha nem offoltam. -
he7edik.
addikt
B@x@ már ki valaki ezt a kis konzolos kecseget
-
Szabesz
őstag
-
_ocsisajt
őstag
válasz
matteo_szg #88 üzenetére
ad1: ha te is offtopikolsz pipald ki az ''off topic'' mezot...
ad2: anyukad nem tanitott meg a jo modorra?
mar elnezest kertem amugy a sok offert...
[Szerkesztve] -
_ocsisajt
őstag
azert leirom neked is... es ha mind2 oldalon toppon van az illeto? akkor hova menjen?
btw baj az ha ojektivebbnek merem magamat erezni, mert mind2 oldalon belelatok a joba/sz4rb4? sajnos a pcs enem meg itt toporzekol bennem(nomeg ugyanugy bennevagyok a ''joban'' pcs oldalrol is, ha ugyfelhez kell menni gepet berhelni, meg konfigot osszerakni stb, mint konzolon atforrasztani a chipemet[mert balga modon biztam anno aki csinalta...
], vinyot szerelni a konzoljaimba stb.) azert annyi engedtessek meg, hogy elrofogjem a magam ''hulyeseget''... dehat ti biztosan jobban tudjatok(onlypcseknek szol: akinek inge vegye...)
encsak a tenyeket emlitettem(eladasaok/statisztikak/jateknak alcazott techdemok/kenyelmi szempontok stb), nem tudom ez miert baj/fajnamind1...
enkerek elnezest -
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #83 üzenetére
Látom csak nem állod meg, hogy ide gyere flamelni.
Egyébként igazad eddig mi tudatlanok nem hallottunk a konzolokról, de most hogy TE felvilágosítottál minket már fáj fejünk, hogy a pc upgrade helyett nem konzolt vettünk. Tudod mint, menj a konzol topikba és írogasd oda az okasságaid szigórúan write only, ahogy itt is teszed vérkonzoloskám. -
Szabesz
őstag
válasz
_ocsisajt #83 üzenetére
Ki mondta, hogy szinonima? Nagykepű vagy egy, kettő elfogult a konzolok irányába... itt hol szinonimák?
Értsd: ha 3 múlva (egyátalán) kiadnak ps2-re játékot... akkor 100%, hogy olyan graf lesz mint amilyennek a fejlesztők megálmodták? Nem..
Sőt, ha azon a PS2-n elfut egy game 3 év múlva, akkor az ugyanúgy el fog futni a mai konfigodon, max hasonló megvonásokkal mint fentebb... Gondolkozz, vajon lecseréled (=fejlesztesz) vagy szarozol vele? Nos ua. a helyzet a PC-nél...
És ugye el kell adni a legújabb PS182-t is, akkor valószínű, hogy kiadnak játékot még az ''őskövület'' PS2-reDe hát, te tudod...
-
_ocsisajt
őstag
hmm a nagykepu es az elfogult egymas szinonimai??? ez uj
miert is kell cserelni a konzolomat? ha kiadnak 3 ev mulva ps2re gamet, azt ugyanugy le tudom jatszani majd a ps2omon, miert kell akkor cserelni???
kicsit zavaros... en ertem mire gondolsz amugy, de fogalmazz ugy, hogy ne essek hasra a logikai bukfencekben
btw: [link]
[link]
1-2 pelda, aztan ps3ra jon ugye a SUN, hidd el MMORPGk szepen-lassan atmennek konzolra is(nextgenekre) bar nekem nem hianyzik(nem szeretem a multigrindotjatszottam par jatekkal, eleg sokat, csak hogy ne a levegobe fikazzak...
) es ha megnezed az eladasokat sokkal tobb konzolos jatekot adnak el, mint pcst, es egyre dol a merleg nyelve, max csak a tenylegesen onlypc style jatekok maradnak meg PCre... ez is egy tendencia(RTSek,SIMek, MMORPGk(?) FPSek(?)*) most, hogy ez egyeseknek faj(enis vervoros fejjel mocskolodtam annno meg kb 10 eve a konzolokra, jo mi?
), az legyen az o bajuk, en tokre jol elvagyok a konzollal mint JATEKGEPPEL(pc meg lassan atvedlik munka+net+regi gamezok platforma, oize mielott belemkot valaki: megtehetem, hogy szintentartsam a pct, de a penztemeton tul, mar nincs miert, okok fentebb...)... *btw tegnap probaltam ki a Blacket xboxra, egerrel billentyuvel
technobuzi enem: behalas abbol a kis sz4ros gepbol mit kinem hoznak... ha pcn is igy optimalizalnanak, osszetennem a ket kezemet
dehat ugye el kell adni a legujabb videokartyakat, igy...
igenyes enem: hat nem estem hasra az AItol, a zsinor jatekmenettol/tortenettol... blabla, de jopofasag amugy
)
GLHF
szerk: off
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
válasz
_ocsisajt #81 üzenetére
Még te mondod, hogy a PC-sek a nagyképűek... Nem vagy egy kicsit elfogult? hmm?
Elhihetet, hogy amikor eljön az az időszak amikor nem tudsz játszani a konfigodon, ugyanúgy cserélni kell a konzolod (ha nem előbb)
nemtudom hogy létezik -e konzolon MMORPG, de ez nekem főleg hiányozna, ha csak konzolom lenne (meg minden más online game) -
_ocsisajt
őstag
uristen sok pcs 3dmarkvitez geek... verjetek csak a muanyag mondanivalo nulla jatekaitokra
nem is magyarazkodok tovabb(ti is csak almodtok max a tartalmas, muveszi ICO,SOTC, es sorolhatnam az rpgket, kalandokat napestig jatekokra, meg a fix Frameratere
LOL)... btw meg mindig jobban nez ki a HL2 boxon, mint az egyazon arban vett pcn... mert azon max a hl1 menne el 640ben(AR) LOL
tovabba egy modchip berakatasa meg mindig kellemesebb es utana mindennel jatszasa, mint pcn lehuzogatni a dvdket, meg kulminalni igy-ugy
btw en mar utoljara fejlesztettem ebbe a penztemetobe... amig birni fogja a 3500+ meg a huzott 6800GSem addig meg jatszok pcn(meg gornyedek a szekben az asztal elott, sokkal kenyelmesebb a fotelagyba belemelyedni es tolni a jatekot), de nem fogok konnyeket hullajtani ha mar nem, mert ha ez tendencia folytatodik, akkor szamomra meg fog halni a pcn jatszas(max a regiek) es johetnek a csilivili uj videokartyak, ha egy deka tartalmas gamez sem lesz hozza(talan oblivion??? hmmm)...
csak a muanyag jateknak csufolt techdemok(ehhh kicsit a box360 mar hajaz is ra, de meg remenykedek a jovoben, meg a PS3ban
)
na pasztok... jo 3dmarkozast, driverbuheralast, meg geekelodestTisztelettel egy VOLT verpcs
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
válasz
_ocsisajt #73 üzenetére
miert kell eroltetni a pct jatekra???
Talán azért,mert pc-re olyan játékok vannak, amikről konzolon nem is álmodhatsz?
UAolyan grafikat tol pcn mint xboxon(HALO2, Doom3, Ninja Gaiden, Half-Life 2 stb)
Ugyanaz a game konzolos és pc-s változata köszönőviszonyban sincs egymással gfx terén, értelemszerűen a pc javára. Nagyon ocsmányul le vannak butítva a pc játékok konzolos átiratai hogy egyáltalán szaggatva futni tudjanak. -
he7edik.
addikt
Jó lenne ha egy moderátor ki takarítaná az OFF-okat topcból
-
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #73 üzenetére
Namost ha a jelenlegi konzolgenerációhoz hasonlítod a pc-ket akkor tényleg olcsóbb(nem sokkal), de a képességeik között generációk vannak, vagy a 110000+Huf-ot kóstáló x360-hoz, plussz a még drágább játékokhoz hasonlítod, akkor meg jóval drágább egy irodai pc + konzol páros. Viszont ha valaki nem csak játszani szeretne, hanem mondjuk urambocsá' programozni, videót vágni vagy csak hobbiból 3dmaxozni, akkor bezony akárhogyis próbálod csűrni csavarni számolj utánna, olcsóbban jössz ki egy játékos konfiggal. Ha pedig haladni akarsz a korral vehetsz egy x360-at. Hol is van az olcsóság? Számolj egy picit és forrongani fogsz.
A Half Life 2, meg Doom 3 valami írtó gázosan néz ki konzolon ezeket talán nem kellett volna felhozni.
[Szerkesztve] -
_ocsisajt
őstag
válasz
bolondember #71 üzenetére
miert kell eroltetni a pct jatekra??? kerdem en... beletolsz tobbszazezret, hogy toljad jo graffal... abbol en veszek egy box360at(ami meg sokaig raadas pct veri lazan)+irodai konfigot es megvan a jatekgep+munkagep
deccoll
(es meg lehet penzem is marad?
)
megsugom pcn a konfigom:3500+ A64 @ 2500Mhz+6800GS meghuzva disznora+1 giga ram+ VX924 moncsi, razer eger stb... szal tudom milyen, mert semmi sem akad nativban... megis latod elismerem a tenyt, hogy egy konzol idealisabb JATEKRA(nincs vacakolas leulsz az xbox(halozaton dvdisokat vele nezem+sorozatok xvidjeit etc, neha online pc nelkul elinditok egy ket scriptet megnezem az idojarast, meg rakukkantok az uj mozik nagy felbontasu trailereire onlinestream stb),ps2,gc ele es jatszol, erre valo...), mert erolkodtok hogy igy meg ugy hasonlitas. a feneket kell hasonlitani(es ez szol a kovetkezo kolleganak iskivancsi vagyok 37 ezerbol milyen pct rax ossze ami UAolyan grafikat tol pcn mint xboxon(HALO2, Doom3, Ninja Gaiden, Half-Life 2 stb), PCt inkabb munkara+net+nehany muanyaggrafikas uj jatek kiprobalasara(
) hasznalom(nomeg starcraft multi minden nap
) DE a konzol jatekra valo es kesz, nah tobbet nem irok a temaban... forrongjatok csak
de szerintem ne vitazzunk... mert ugyis lemassoltok mivel ez egy pcs hardver forum... verpcsek sem mennek be konzolos forumra, ugyhogy sorry guyz a flamert
LittleG: Lik-sangot nezd meg, eleg kellemes araik vannak
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #70 üzenetére
Attól még mindig drágább, hogy van benne mediacenter. Egy box ill. egy középkategóriás gép tudása köszönőviszonyban sincsenek.
Linket tudnál adni, hogy honnan rendeled az xboxos játékokat? Életemben nem rendeltem külföldről kíváncsi vagyok mennyivel olcsóbb. Németben vásároltam már gammát, de ott ugyanaz volt a helyzet, mint itthon. -
_ocsisajt
őstag
csak megsugom egy kozepkateg videokartya ARABOL veszel egy komplett Xboxot...
es azon tudsz mediacenterezni(az osszes onlypcs ismerosom, csak huledezett, hogy ezen a F0s hardweren milyen szuper mediacenter van
) meg linuxozni stb
persze ez mar extra... de jopofasag nagyon... a jatekok arahoz meg annyit, hogy nem itt kell venni jatekot, mert kulfoldrol rendelessel olcsobban kijossz, mintha itthon venned meg
(kozepkooru jatekok mar kellemes arban vannak itt is, plane kulfoldon)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
bolondember #67 üzenetére
masolasvedelem?
ez jo... PCn mennyit kell sok usernek kuzdeni, hogy szerencsetlen starforceos gamek elinduljanak egyaltalan...
Konzolon NINCS masolasvedelem... csak egy hint: PS2+HDloader+pcn ramasolt ''backupok'' total jol futnak, ha van egy eredeti hdloadered
GG
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
_ocsisajt #65 üzenetére
azert, kéretik engem nem vérPCsnek venni!
Igenis jók a konzolok, főleg a NextGenesek, dehát, ha már ott a PCm, max egy PSP-t vennék->de azt NAGYON...
Konzolban szvsz a legfőbb ''gond'', h kegyetlen drágák a játékok rá - aztán, meg ki tudja még milyen ''másolásvédelmi'' eljárást építenek a cuccokba... -
_ocsisajt
őstag
A temahoz is hozzaszolva... amugy kezdem en is elveszteni a fonalat, ennyi tipust fejbentartani, mit hogy lehet megrangatni, aktivalni etcetc OMG...
kesz kabare
-
_ocsisajt
őstag
válasz
bolondember #58 üzenetére
''nem kéne összehasonlítani'' hmmm ilyenkor faj mi?
persze amikor szerencsetlen kozel mar 6 eves(PS2, de tokmind1 mehet xbox 1 is, az sem fiatalabb sokkal) architecturat szidjak a verpcsek, es tiporjak sarba, meg hasonlitgatjak a sok100Ks konfigjukhoz, akkor nem peldalozik senki az idovel...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
EQMontoya #55 üzenetére
''vmin azt a szerencsétlen x-boxot is nézni kell''
ugyanugy ra lehet dugni a box360at a TFTre is, raadas vegre nativban gyonyoruek(1280*XXX(X)) a jatekok rajt...
''mivel a pc sokkal több mindenre használatos, mint a játék''
IGEN! ezert konzolt jatekra, pct munkara...
nooffenzpisz -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
EQMontoya #60 üzenetére
Vicces? Mi értelme lenne egy harmadik 16 pipás kártyának az X1800-as sorozatba?
Mindazon által az X800GTO is 16 pipás és szintén két 16 pipás nagytesó van mellette (X850XT, X850XT PE). Biztos vagyok benne, hogy 12 pipe-os lesz az X1800GTO is (vagy pedig a ROP és pixel feldolgozó egységek számát csökkentik drasztikusan, de az ellent mond az R580 szép architektúrájának).
-
EQMontoya
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #38 üzenetére
már bocs, de elég vicces lenne eza kari 12 pipával... sztem nem futószalagot fognak tiltani, avagy abból nagyon asszimetrikus vmi lesz (x1600xt szindrómát nem kéne még1x elkövetni)
-
Gorneck
legenda
válasz
Ezt pont Te mondod!?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #54 üzenetére
legalább annyi, mint a hozzászólás szerkesztőjének a ph!-hez
freemanus: vegyél x-boxot nyugodtan, de sztem attól, hogy a far cry grafikáját basztak optimalizálni pc-re, még nem sokkal jobb.
másik: ugye, vmin azt a szerencsétlen x-boxot is nézni kell, emiatt k drága lesz, a pc-nél hez képest k kevés funckióval rendelkező dolog, tehát:
1. a 2 dolog nem egészen összehasonlitható, mivel a pc sokkal több mindenre használatos, mint a játék
2. amennyivel drágább, és amennyire specifikus, közel sem annyival jobb, ha egyáltalán jobb.
[Szerkesztve] -
Freemanus
csendes tag
Itt meglehet nézni a pc által nyujtot szegényes grafikát ! pfffffffffffffffffffff
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20402 -
Freemanus
csendes tag
Látván a GameStar oldalán lévő Far Cry PC és XBOX 360 öszehasonlitását az összes pc-be készitet videókari egy nagy rakás szar sehol nicsnek!Ezekszeirnta pc már a multé jaték terén legalább is számomra akár miylenvideó kariakármi egy rakatfos!
-
KisSziga
csendes tag
16. Bocsánat de kifejtenétek h mi a probléma?
-
RpPRO
őstag
Olyan szo, h unszimpatikus nincs. Egyszer csak megtanuljatok. Antipatikus.
-
rocket
nagyúr
A gyartastechnologiarol nem irnak semmit a cikkben, nem kizart, hogy 80nm lesz, az meg aztan megjobban koltseghatekony lenne.
-
rocket
nagyúr
Ebbol amit most leirtal, hogy lett elotte levo hozzaszolasodban ilyen konkluzio ''Jó kis karinak ígérkezik, ha lehet majd tuningolni...''?
Sose ertettem amikor tuning alapjan itelkeznek valamirol, lehet kifogsz egy peldanyt a 10000-bol amit 2%-ot lehet tuningolni a masik 9999 meg 20-30% tuning potenciaval rendelkezik, attol mar rossz lesz a kartya? nem, azt kaptad igyis amiert fizettel, csak a hab kisebb a tortan, pech -
Frenky89
addikt
Sztem nagy fogás lenne(hasonlóan az x800gto-hoz), főleg ha esetleg még szűkebbre húznák azt a 279USD-t, de mivel az árán kívül semmit nem tudunk róla ezért én is csak találgatni tudok. :((
-
KrAt
veterán
válasz
Miért kell mindent tuningolni? Mert ilyennek születtem, szeretem tudni, minek, hol a vége.
No offense, peace -
KrAt
veterán
Jó kis karinak ígérkezik, ha lehet majd tuningolni... És miért ne lehetne.
Azok a bizonyos ''tiltások'' a pipe-okra utalnak? -
rocket
nagyúr
Pletykak szerint lesz rv535 (ami az rv530/x1600 80nm valtozata), es az rv560 (amibol lesz majd talan egyszer az x1700).
Valosag meg sok mindentol fugghet, betlizik a konkurencia es jon egy nextgen paper launch, az felborithatja itt a dolgokat rendesen, lejebb levo kategoriakban is.
Ahogy az orok mondas tartja: majd meglatjuk -
KisSziga
csendes tag
Nem lottozom...
Nem érzem magam előrelátónak sem okosnak (na jó annak igen)
csak a véleményemet iram meg tudtommal forumban szabad...
Majd meglátjuk kinek lesz igaza - amugy én is azt tartom valószínünek h eltünik az X1800.
Nem váltotta be a reményeket az X1900 már nagyjából az amire gondoltak meglátjuk milesz a 7900 után. -
Raymond
titán
válasz
Alvin_ti4200 #29 üzenetére
Akkor viszon egy X1800XL-nek megfelelo teljesitmenyt kell hoznia (16p/500Mhz). Maskepp ugyanott lenne mint a 6800GS.
-
Raymond
titán
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
Hmmmmm......GeForce 6800GS ?
-
rocket
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #22 üzenetére
Ahoz draga lesz a 256bit miatt, szerintem az x1800xl hamarosan elfog tunni, es a helyebe lep a koltseghatekonyabb x1800gto ha eljott az ideje, es a 7800gt-vel fog csatarozni a felhasznalokert
USA-ban mar olcsobb az 512mb-os x1800xt mint a 256mb-os gtx, x1800xl meg dragabb mint a 7800gt, XL-t nem nagyon kapni mar, raadasul jon az x1900 256mb verzio is hamarosan a pletykak szerint, ami atveszi az x1800xl arkategoriajat, tehat megmarad a res, es helyere kerul az x1800gto -
KisSziga
csendes tag
NEm osztom az észt de eddig bejöttek amit jósoltam -
és ismerem az Atit is elég alaposan de bocska ha valakinek szurta a szemét amit irtam nem szánt szándékkal irtam olyat ami tudtam h idegesit csak szerintem igy van és kész.
Amugy is önfejü vok...
Jah - nem a kártyát szaroztam hanem az Atitegyszerüen az egész unszimpatikus
persze másoknak meg az NV.
Jah amugy várom a 7600 GT-t! Áá! remélem jó kari lesz és szerintem az Ati megint ugyanazt fogja lépni mint az előző szériánál.
volt egy fasza 6600 GT. Ezzel szemben csináltak egy karit X700 ami lassabb lett.
Az erőseb karik miatt csökkent az ár - és kijelentették h az X800 sorozat (GT) gyengébb karijáról h az a 6600 GT ellenfele.
Szerintem ugyanaz lesz mint előbb irtam. A 7600 Magasn veri majd - az X1600-at és az X1800 GTO talán annak ellefele lesz - vagy előfordulhat az is h 7800 GS verő lesz belőle - bár nemtudom a teljesítményét.
Szal nekem ezek a teóriáim a dologról - -
Amugy szeretek vitatkozni szal ellenvéleményt 1000-rel -
rocket
nagyúr
Miert kell leszarozni egy kartyat aminek a nevet tudod csak?
Ott van a cikkben, hogy az x1900 core-ra epul a kartya, tehat hivhatnak nyugodtan x1900gto-nak is, igy, hogy x1800gto-nak hivjak teljesen oke, es valoszinusitheto melyik regioba szanjak
Szerintem 1 quad lesz disabled, tehat 12 pipeline lesz, 36 shader processor, rop/tmu parossal meg jatszadoznak majd (16/16-ot nem tartom valoszinunek) 450mhz koruli core orajel, 700mhz koruli memoria orajel. -
KisSziga
csendes tag
LoL
Jaja majd a 400-as AMD K6ommal addig...
Szerintem 7800 GT lesz - én nagyon az NV embere vagyok
És igaza van az előttem szólónak bármennyire is NVfan vok - sztem ha valóban 60-ezres tartoményban lesz egy jó erős kártya SM3-mas és mondjuk hasznlni is lehet rakta akkor best buy -
KisSziga
csendes tag
Rocket mivan az X1800 XT-vel? Azon kivül h egy szar - elvileg azt szánták annak nem? mONDJUK FELEMÁS ÉRZÉSEM VAN EZZEL AZ x1800-zal, (juj bocsa capslockot lenyomtam
) szerintem elég sánta. 7800 egy kiforrott remek ki kari és milyet fog taronli a 7900 akkor??!!
(Most nagyon érdekesen alakulnak a dolgok ezen a téren de nekem nagyon tetszenek azok amit az NV csinál. Szerintem nagyon janikImádom 1 Atim volt eddig és azt sem szerettem annyira.)
Kicsit offtopic lett és senkit nem érdekel de nem baj -
Alvin_ti4200
félisten
Szerintem egy 12 futószalagos, durván 450/900-as SM3-mas kártya nem lenne rossz a 60k-s tartományba, feltéve ha nem olyan idióta felépítése lesz, mint az X1600-nak.
-
KisSziga
csendes tag
Jaja 1. itt drágább lesz 2. ez középkategóriás kari 3. szar Ati (nem vagyok ám elfogult
)
Szóval ugy gondolom hogy nem az amire számítunk bár először mikor megláttam h 60 leesett az állam de volt olyan X800 ami 6600 GT alázónak született csak nem X700-nak hívták... az X1600 tényleg bukás kicsit huztam a 6600amat és megvertem vele gyengébb procival...küldhetek majd képet (9026 pont)
MÁsik kérdés bár ez nem ide szól de megkérdezem -
Van SLi alaplapomés van 6600 GT-m. Vegyek mégegyet vagy adjam el és vegyek 6800-at? Vagy várjak és vegyek 7800GT-t?
nincsenek nagy álmaim mint észlelhető
LoL
na jó mostmár kussolok... GG! -
ovw
tag
válasz
matteo_szg #12 üzenetére
A marketing mindenek fölött... az se baj, ha sz@r, amit gyártasz, csak legyen a jól csengő neve...
-
rocket
nagyúr
Szamozas tokeletes, igy belehet loni teljesitmenyben, valoszinuleg a 7800gt ellen szanjak majd
-
ovw
tag
Szvsz ez valami hasonló lesz, csak marketing fogás a számozás: ha azt látod ráírva, hogy X1800, szívesebben megveszed, ráadásul a haverok előtt is jobban hangzik (ne érts félre, nem Rád értem, hanem általánosítok azokra, akikre lehet ezzel hatni).
Ha jól is árazzák, jó vétel lehet, bár ha kint 60e körül lesz, akkor itt minimum 80... -
rudi
nagyúr
Komolyan mondom, ekkora PR maszlagot még nem láttam VGA berkekben. Kaptok valamit, ami 279 UDS lesz, de hogy mit fog tudni azt nem mondjuk meg. LOL!
-
ftc
nagyúr
Inkább X1700-t jelentették volna be,mivel X1600 bukás lett sajna és hiányzik egy igazi középkategoriás kártya...
-
^Bundi^
őstag
miért nem x1900GTO hamár arra a szériára hajaz?..:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest