- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
raktarkisepres az oke, az rendben van... miert hozom fel az nvidiat? hat nezd csak meg az AGPs verziojat a 6800GSnek... popecul fel lehet pockolni a karit 16/6ra... ezt a pci-e verzioban mar el is felejtheted... sajnos... mostantol mar lehet a gyartok is oda fognak figyelni, hogy ''ingyen'' ne okoskodj? hmmm... par pelda amivel meg okoskodhattal : meg regen 9500@9700 x800gto2@x850xtpe meg aGP 6800GS@6800GT... mostantol lehet jon a szigoru tendencia?
-
_ocsisajt
őstag
Nagyon remelem, hogy a GTO melto lesz ''regi'' nevehez es azert csak lesz lehetoseg trukkozni es engedelyezni azokat a ''letiltott dolgokat''... bar sajnos a pci-e 6600GSel mar megmutatta az Nvidia, hogy itt kerem nincs kecmec... rgo szeva okoskodas
(privatot kuldok mostmar max akinek szeretnek) -
_ocsisajt
őstag
válasz
matteo_szg #88 üzenetére
ad1: ha te is offtopikolsz pipald ki az ''off topic'' mezot...
ad2: anyukad nem tanitott meg a jo modorra?
mar elnezest kertem amugy a sok offert...
[Szerkesztve] -
_ocsisajt
őstag
azert leirom neked is... es ha mind2 oldalon toppon van az illeto? akkor hova menjen?
btw baj az ha ojektivebbnek merem magamat erezni, mert mind2 oldalon belelatok a joba/sz4rb4? sajnos a pcs enem meg itt toporzekol bennem(nomeg ugyanugy bennevagyok a ''joban'' pcs oldalrol is, ha ugyfelhez kell menni gepet berhelni, meg konfigot osszerakni stb, mint konzolon atforrasztani a chipemet[mert balga modon biztam anno aki csinalta...
], vinyot szerelni a konzoljaimba stb.) azert annyi engedtessek meg, hogy elrofogjem a magam ''hulyeseget''... dehat ti biztosan jobban tudjatok(onlypcseknek szol: akinek inge vegye...)
encsak a tenyeket emlitettem(eladasaok/statisztikak/jateknak alcazott techdemok/kenyelmi szempontok stb), nem tudom ez miert baj/fajnamind1...
enkerek elnezest -
_ocsisajt
őstag
hmm a nagykepu es az elfogult egymas szinonimai??? ez uj
miert is kell cserelni a konzolomat? ha kiadnak 3 ev mulva ps2re gamet, azt ugyanugy le tudom jatszani majd a ps2omon, miert kell akkor cserelni???
kicsit zavaros... en ertem mire gondolsz amugy, de fogalmazz ugy, hogy ne essek hasra a logikai bukfencekben
btw: [link]
[link]
1-2 pelda, aztan ps3ra jon ugye a SUN, hidd el MMORPGk szepen-lassan atmennek konzolra is(nextgenekre) bar nekem nem hianyzik(nem szeretem a multigrindotjatszottam par jatekkal, eleg sokat, csak hogy ne a levegobe fikazzak...
) es ha megnezed az eladasokat sokkal tobb konzolos jatekot adnak el, mint pcst, es egyre dol a merleg nyelve, max csak a tenylegesen onlypc style jatekok maradnak meg PCre... ez is egy tendencia(RTSek,SIMek, MMORPGk(?) FPSek(?)*) most, hogy ez egyeseknek faj(enis vervoros fejjel mocskolodtam annno meg kb 10 eve a konzolokra, jo mi?
), az legyen az o bajuk, en tokre jol elvagyok a konzollal mint JATEKGEPPEL(pc meg lassan atvedlik munka+net+regi gamezok platforma, oize mielott belemkot valaki: megtehetem, hogy szintentartsam a pct, de a penztemeton tul, mar nincs miert, okok fentebb...)... *btw tegnap probaltam ki a Blacket xboxra, egerrel billentyuvel
technobuzi enem: behalas abbol a kis sz4ros gepbol mit kinem hoznak... ha pcn is igy optimalizalnanak, osszetennem a ket kezemet
dehat ugye el kell adni a legujabb videokartyakat, igy...
igenyes enem: hat nem estem hasra az AItol, a zsinor jatekmenettol/tortenettol... blabla, de jopofasag amugy
)
GLHF
szerk: off
[Szerkesztve] -
_ocsisajt
őstag
uristen sok pcs 3dmarkvitez geek... verjetek csak a muanyag mondanivalo nulla jatekaitokra
nem is magyarazkodok tovabb(ti is csak almodtok max a tartalmas, muveszi ICO,SOTC, es sorolhatnam az rpgket, kalandokat napestig jatekokra, meg a fix Frameratere
LOL)... btw meg mindig jobban nez ki a HL2 boxon, mint az egyazon arban vett pcn... mert azon max a hl1 menne el 640ben(AR) LOL
tovabba egy modchip berakatasa meg mindig kellemesebb es utana mindennel jatszasa, mint pcn lehuzogatni a dvdket, meg kulminalni igy-ugy
btw en mar utoljara fejlesztettem ebbe a penztemetobe... amig birni fogja a 3500+ meg a huzott 6800GSem addig meg jatszok pcn(meg gornyedek a szekben az asztal elott, sokkal kenyelmesebb a fotelagyba belemelyedni es tolni a jatekot), de nem fogok konnyeket hullajtani ha mar nem, mert ha ez tendencia folytatodik, akkor szamomra meg fog halni a pcn jatszas(max a regiek) es johetnek a csilivili uj videokartyak, ha egy deka tartalmas gamez sem lesz hozza(talan oblivion??? hmmm)...
csak a muanyag jateknak csufolt techdemok(ehhh kicsit a box360 mar hajaz is ra, de meg remenykedek a jovoben, meg a PS3ban
)
na pasztok... jo 3dmarkozast, driverbuheralast, meg geekelodestTisztelettel egy VOLT verpcs
[Szerkesztve] -
_ocsisajt
őstag
válasz
bolondember #71 üzenetére
miert kell eroltetni a pct jatekra??? kerdem en... beletolsz tobbszazezret, hogy toljad jo graffal... abbol en veszek egy box360at(ami meg sokaig raadas pct veri lazan)+irodai konfigot es megvan a jatekgep+munkagep
deccoll
(es meg lehet penzem is marad?
)
megsugom pcn a konfigom:3500+ A64 @ 2500Mhz+6800GS meghuzva disznora+1 giga ram+ VX924 moncsi, razer eger stb... szal tudom milyen, mert semmi sem akad nativban... megis latod elismerem a tenyt, hogy egy konzol idealisabb JATEKRA(nincs vacakolas leulsz az xbox(halozaton dvdisokat vele nezem+sorozatok xvidjeit etc, neha online pc nelkul elinditok egy ket scriptet megnezem az idojarast, meg rakukkantok az uj mozik nagy felbontasu trailereire onlinestream stb),ps2,gc ele es jatszol, erre valo...), mert erolkodtok hogy igy meg ugy hasonlitas. a feneket kell hasonlitani(es ez szol a kovetkezo kolleganak iskivancsi vagyok 37 ezerbol milyen pct rax ossze ami UAolyan grafikat tol pcn mint xboxon(HALO2, Doom3, Ninja Gaiden, Half-Life 2 stb), PCt inkabb munkara+net+nehany muanyaggrafikas uj jatek kiprobalasara(
) hasznalom(nomeg starcraft multi minden nap
) DE a konzol jatekra valo es kesz, nah tobbet nem irok a temaban... forrongjatok csak
de szerintem ne vitazzunk... mert ugyis lemassoltok mivel ez egy pcs hardver forum... verpcsek sem mennek be konzolos forumra, ugyhogy sorry guyz a flamert
LittleG: Lik-sangot nezd meg, eleg kellemes araik vannak
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
_ocsisajt
őstag
csak megsugom egy kozepkateg videokartya ARABOL veszel egy komplett Xboxot...
es azon tudsz mediacenterezni(az osszes onlypcs ismerosom, csak huledezett, hogy ezen a F0s hardweren milyen szuper mediacenter van
) meg linuxozni stb
persze ez mar extra... de jopofasag nagyon... a jatekok arahoz meg annyit, hogy nem itt kell venni jatekot, mert kulfoldrol rendelessel olcsobban kijossz, mintha itthon venned meg
(kozepkooru jatekok mar kellemes arban vannak itt is, plane kulfoldon)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
bolondember #67 üzenetére
masolasvedelem?
ez jo... PCn mennyit kell sok usernek kuzdeni, hogy szerencsetlen starforceos gamek elinduljanak egyaltalan...
Konzolon NINCS masolasvedelem... csak egy hint: PS2+HDloader+pcn ramasolt ''backupok'' total jol futnak, ha van egy eredeti hdloadered
GG
-
_ocsisajt
őstag
A temahoz is hozzaszolva... amugy kezdem en is elveszteni a fonalat, ennyi tipust fejbentartani, mit hogy lehet megrangatni, aktivalni etcetc OMG...
kesz kabare
-
_ocsisajt
őstag
válasz
bolondember #58 üzenetére
''nem kéne összehasonlítani'' hmmm ilyenkor faj mi?
persze amikor szerencsetlen kozel mar 6 eves(PS2, de tokmind1 mehet xbox 1 is, az sem fiatalabb sokkal) architecturat szidjak a verpcsek, es tiporjak sarba, meg hasonlitgatjak a sok100Ks konfigjukhoz, akkor nem peldalozik senki az idovel...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
EQMontoya #55 üzenetére
''vmin azt a szerencsétlen x-boxot is nézni kell''
ugyanugy ra lehet dugni a box360at a TFTre is, raadas vegre nativban gyonyoruek(1280*XXX(X)) a jatekok rajt...
''mivel a pc sokkal több mindenre használatos, mint a játék''
IGEN! ezert konzolt jatekra, pct munkara...
nooffenzpisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest