Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _ocsisajt

őstag

válasz Szabesz #82 üzenetére

hmm a nagykepu es az elfogult egymas szinonimai??? ez uj :DDD miert is kell cserelni a konzolomat? ha kiadnak 3 ev mulva ps2re gamet, azt ugyanugy le tudom jatszani majd a ps2omon, miert kell akkor cserelni??? :DDD kicsit zavaros... en ertem mire gondolsz amugy, de fogalmazz ugy, hogy ne essek hasra a logikai bukfencekben ;)
    btw: [link]
    [link]
    1-2 pelda, aztan ps3ra jon ugye a SUN, hidd el MMORPGk szepen-lassan atmennek konzolra is(nextgenekre) bar nekem nem hianyzik(nem szeretem a multigrindot :B jatszottam par jatekkal, eleg sokat, csak hogy ne a levegobe fikazzak... :B) es ha megnezed az eladasokat sokkal tobb konzolos jatekot adnak el, mint pcst, es egyre dol a merleg nyelve, max csak a tenylegesen onlypc style jatekok maradnak meg PCre... ez is egy tendencia(RTSek,SIMek, MMORPGk(?) FPSek(?)*) most, hogy ez egyeseknek faj(enis vervoros fejjel mocskolodtam annno meg kb 10 eve a konzolokra, jo mi? :DDD), az legyen az o bajuk, en tokre jol elvagyok a konzollal mint JATEKGEPPEL(pc meg lassan atvedlik munka+net+regi gamezok platforma, oize mielott belemkot valaki: megtehetem, hogy szintentartsam a pct, de a penztemeton tul, mar nincs miert, okok fentebb...)... *btw tegnap probaltam ki a Blacket xboxra, egerrel billentyuvel :DDD technobuzi enem: behalas abbol a kis sz4ros gepbol mit kinem hoznak... ha pcn is igy optimalizalnanak, osszetennem a ket kezemet :C dehat ugye el kell adni a legujabb videokartyakat, igy... ;) igenyes enem: hat nem estem hasra az AItol, a zsinor jatekmenettol/tortenettol... blabla, de jopofasag amugy ;) )
    GLHF ;) :B
    szerk: off :B

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák