- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
hmm a nagykepu es az elfogult egymas szinonimai??? ez uj
miert is kell cserelni a konzolomat? ha kiadnak 3 ev mulva ps2re gamet, azt ugyanugy le tudom jatszani majd a ps2omon, miert kell akkor cserelni???
kicsit zavaros... en ertem mire gondolsz amugy, de fogalmazz ugy, hogy ne essek hasra a logikai bukfencekben
btw: [link]
[link]
1-2 pelda, aztan ps3ra jon ugye a SUN, hidd el MMORPGk szepen-lassan atmennek konzolra is(nextgenekre) bar nekem nem hianyzik(nem szeretem a multigrindotjatszottam par jatekkal, eleg sokat, csak hogy ne a levegobe fikazzak...
) es ha megnezed az eladasokat sokkal tobb konzolos jatekot adnak el, mint pcst, es egyre dol a merleg nyelve, max csak a tenylegesen onlypc style jatekok maradnak meg PCre... ez is egy tendencia(RTSek,SIMek, MMORPGk(?) FPSek(?)*) most, hogy ez egyeseknek faj(enis vervoros fejjel mocskolodtam annno meg kb 10 eve a konzolokra, jo mi?
), az legyen az o bajuk, en tokre jol elvagyok a konzollal mint JATEKGEPPEL(pc meg lassan atvedlik munka+net+regi gamezok platforma, oize mielott belemkot valaki: megtehetem, hogy szintentartsam a pct, de a penztemeton tul, mar nincs miert, okok fentebb...)... *btw tegnap probaltam ki a Blacket xboxra, egerrel billentyuvel
technobuzi enem: behalas abbol a kis sz4ros gepbol mit kinem hoznak... ha pcn is igy optimalizalnanak, osszetennem a ket kezemet
dehat ugye el kell adni a legujabb videokartyakat, igy...
igenyes enem: hat nem estem hasra az AItol, a zsinor jatekmenettol/tortenettol... blabla, de jopofasag amugy
)
GLHF
szerk: off
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Suzuki topik
- Fujifilm X
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest