- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #89 üzenetére
''encsak a tenyeket emlitettem(eladasaok/statisztikak/jateknak alcazott techdemok/kenyelmi szempontok stb)''
Tényeket? Hol vannak a te fröccsenéseidben tények??
Eladások/statisztikák: A konzol piac 6-7milliárd usd(ps+box+handhled+nintendo). A pc piac 2millárd usd+2millárd(steam+wow+...) netes eladások amikről a statisztikák elfeledkeznek említést tenni. Utóbbi dinamikus növekedésnek örvend.
Álcázott techdemok? LOL! Mutass egy ingém Ps3 videót! Mikor kijön a ps3 akkora pofára esések lesznek előre sajnálom a naiv emberkéket akik beveszik amit Kutagari és társai tálalnak nekik.
Kényelmi szempontok: képzelt velem is előfordul hogy egy-egy fps fotelben ülve 5.1-et élvezve játszok(nem mintha a pc-nél nem lenne dolby). Van tv-out, és van rádiós egér, bill.
Btw ismerem a konzolokat nekem ugyan nincs, de havernál szoktunk Doa-zni, Halozni. Nincs benne semmi mágia.
Ennyit még soha nem offoltam. -
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #83 üzenetére
Látom csak nem állod meg, hogy ide gyere flamelni.
Egyébként igazad eddig mi tudatlanok nem hallottunk a konzolokról, de most hogy TE felvilágosítottál minket már fáj fejünk, hogy a pc upgrade helyett nem konzolt vettünk. Tudod mint, menj a konzol topikba és írogasd oda az okasságaid szigórúan write only, ahogy itt is teszed vérkonzoloskám. -
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #73 üzenetére
Namost ha a jelenlegi konzolgenerációhoz hasonlítod a pc-ket akkor tényleg olcsóbb(nem sokkal), de a képességeik között generációk vannak, vagy a 110000+Huf-ot kóstáló x360-hoz, plussz a még drágább játékokhoz hasonlítod, akkor meg jóval drágább egy irodai pc + konzol páros. Viszont ha valaki nem csak játszani szeretne, hanem mondjuk urambocsá' programozni, videót vágni vagy csak hobbiból 3dmaxozni, akkor bezony akárhogyis próbálod csűrni csavarni számolj utánna, olcsóbban jössz ki egy játékos konfiggal. Ha pedig haladni akarsz a korral vehetsz egy x360-at. Hol is van az olcsóság? Számolj egy picit és forrongani fogsz.
A Half Life 2, meg Doom 3 valami írtó gázosan néz ki konzolon ezeket talán nem kellett volna felhozni.
[Szerkesztve] -
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #70 üzenetére
Attól még mindig drágább, hogy van benne mediacenter. Egy box ill. egy középkategóriás gép tudása köszönőviszonyban sincsenek.
Linket tudnál adni, hogy honnan rendeled az xboxos játékokat? Életemben nem rendeltem külföldről kíváncsi vagyok mennyivel olcsóbb. Németben vásároltam már gammát, de ott ugyanaz volt a helyzet, mint itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen program, ami...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest