Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A TAHÓ
csendes tag
Ok...nem olvastam.
Ami a hűtőket illeti, úgy tudom, hogy a palomino illetve a barton magos melegszik a legjobban ( a tévedés jogát fenntartom!! ), és ha jól emléxem a gt coolerek nagy többsége 2800+ig van kalibrálva...a dobozon legalábbis ez van.
Mondjuk nem csoda, mert mindegyik coolerjükön ugyanaz a venti forog, max néha a bordázaton változtatnak. Ugyanaz a venti van P4-esen mint az AMD-én.
Szintén tévedhetek!!
Nos, talán mivel adott egy venti ( ami be kell ismerni csendes) minden bordára azt szerelik, ezért is van, hogy a venti egyik fele a megfelelő kialakítású rögzítőhelyre van becsavarozva, a másik két csavar meg bele van hajtva valahova bordázatba.
Nos, én erről a ''technikai vivmányról'' mondtam azt hogy silány.
Tehát ha mondjuk ezeket a coolereket a maximálisan ajánlott CPU-ra is rászerelted volna, ........akkor lehet más lenne a véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest