- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
A tényeknek nincs több oldala. Nem a tényekkel van a gond. Egyébként azért mert Bill azt mondja az már ténynek számít, avagy azért mert a bíróság (esküdtek) úgy dönt az már olyan tény ami megkérdőjelezhetetlen?
Azzal nincs probléma hogy nem értesz egyet. Én csak azt szerettem volna hogy a saját véleményedet is vedd górcső alá és vizsgáld meg, hátha találsz vmi érdekeset.
Szvsz hagyjuk abba. Nagyon elmentünk a tmától. -
PaladiN
aktív tag
Távol álljon tőlem hogy madárnak nézzelek.
Nem sértegetni akarlak csak épp az élet néha olyan dolgokat hoz szembe, amit nem akar az ember elhinni. Olyan összefüggéseket amik még egy filmet is lazán levernek (pl. Apám nevében című angol-ír konfliktussal foglalkozó film) Ebből és a saját tapasztalataimból következően én nem tulajdonítok alapot sem a feltételezésnek sem a ms-nak, csak annyit teszek hogy elgondolkodom a dolgon és nyitva hagyom a kérdést.
Nálad viszont az elvakultság jeleit véltem felfedezni, és gondoltam felhívom rá a figyelmedet.
FLAME OFF -
Den
veterán
az a del axim x5, télleg batár. a program lelövésre van program, de nem rrosz hogy fut tovább, nekem palmból pont a multitask hiányzik legjobban (amúgy a symbian is futtatja tovább a programokat, legalábbis a psionokon még így volt)
Az új ipaq41xx-ekhez lesz 3xxxmah-s aksi is. -
PaladiN
aktív tag
Szvsz ne vitatkozzunk olyan dolgokról amihez szemlátomást közöd sincs. :((
Ha konkrétan van jogász véna a közeledben akkor inkább kérdezz tőle mielőtt leírsz ilyen blődségeket.
''szeretek kis ember lenni. félretéve a hülyeséget: miért kéne nekem ms-szerű céget csinálnom? nekem jó ez így, ahogy van. csak mondjuk leválhatnánk pár kormányt, meg stb...''
Akkor most jó vagy nem jó? Azt hiszem gondolkodnod kellene 1-2 dologról. Főleg olyan dolgokról hogy a feltételezések nem mindig alaptalanok. Én pl. kicsi országunkban is tudok olyan dolgokról amit ide leírva nem hinnél el, és ebben 100%-ig biztos vagyok. Pedig ezek nem feltételezések, és a következményei beláthatatlanok. -
PaladiN
aktív tag
Már bocs, de szvsz egy kicsit elvakultan szemléled a dolgokat. Abban igazad van hogy az amerikai bíróságok olyanok amilyenek (egyébként nem a bíróság dönt hanem az esküdtek), de épp a rosszabbik oldalról látod, uis amerikában az nyeri a pereket akinek több pénze van, így jobb ügyvédekre telik neki. Megnyugtatásodra közlöm hogy csak a peres dolgaira annyit költ a ms amennyiből meg lehetne oldani egy pár - ha nem az összes - éhező ember problémáit. Mit gondolsz ezt a pénzt milyen ügyvédekre költi a ms? Vajon miért lehetséges hogy a ms pert veszítsen?
Te figyu lenne még kérdésem mert olyan okosnak tűnsz.
Miért nem csinálsz te is egy olyan céget mint a ms?
Hogy van az hogy te egy kis cégnél dolgozol amikor ennyire vágod a dolgokat? -
Gregorius
őstag
OFF
'' és nem csak azért, mert az MS ezt szándékosan megnehezíti''
hol a bizonyíték?
Melyik a problémás?
1. Nem könnyű API-kompatibilis cuccot írni?
Az API-nak vannak nem dokumentált részei és mellékhatásai, amit egy program lehet, hogy kihasznál. Például a win9x-ekben volt egy olyan api hívás (ha jól emlékszem, a MapLS()), amit hivatalosan nem támogattak, és mellesleg nem volt dokumentálva is. Ezen van a hangsúly eredeti hozzászólásomban.
2. Az MS ezt szándékosan megnehezíti?
Csak ''hallottam róla'' típusú bizonyíték, úgyhogy ha nem baj, akkor nem adok MS által lepecsételt, aláírt, hologramos papírt róla, de a forrásban megbízom. A szerencsétlen Office klón íróknak komolyan fel lett adva a lecke a word doc formátummal. Itt az egyetemen (BME) szétcincálták (disassembly rulez), és van pár feleslegesen nyakatekert mező, amiből pl. úgy kell előállítani értéket, hogy az egész fájlban található 0x2F karakterek számának kétszeresét levonod belőle, és még hozzáadod egy másik mező paddingjának hosszát.
Módszer van. Előny van (konkurencia ellehetetlenítése). Hátrány nincs (ez gyakrolatilag 0 overhead). Piacgazdaság van. A következmény nyilvánvaló. -
PaladiN
aktív tag
A végén még magadtól kihozod hogy az ipaq úgy szarabb mindenben ahogy van.
Nekem csak ipaq-al volt dolgom, de már nem lesz többé. A szinkronizálásnál ha tollal átmásoltam volna az egyik helyről a másikra akkor is gyorsabban végeztem volna. :(((
Én nem ajánlom senkinek azt a bosszankodás mennyiséget.
Azóta inkább a szutyok régi 6210-esemet használom amire csak lehet és kibírom hogy nem tudok e-mailt írni azonnal. Érdekes módon úgy érzem hogy nem veszítettem túl sokat. -
nygma
addikt
mostanában látok sokszor hp ipaq 2210-at, és valami dell xakármennyit is, mindkettő ppc2003-as. a dell nem tetszi, az alakja nyomi, nem jó a fogása, viszont brutális akkuja van (nem esküdnék meg rá de vagy 12xx vagy 16xx mAh-s).
az ipaq nagyon király, főleg a bluetooth, ami tényleg működik. viszont vadiúj létére csak egy csatorna szól fülhallgatóval, ami azért egy 100e ft feletti gépnél kicsit megrázó élmény...
a ppc-s gépek asztali géphez szokott embernek kicsit logikátlan módon működnek. az ember azt hinné, hogy lenyomott egy programot, pedig közben nem is, aztán csak csodákozik, hogy a bezárt media player mi a faszért szól még... - ebben jobb a zaurus, az -számomra- logikusabb
a ppc-s gépekben lévő ie egyébként harmatgyenge, a zaurusos operának nyomába nem ér -
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest