- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
Intelligencs #62 üzenetére
Nyomtatni nem próbáltam, el tudom képzelni hogy nem mérethelyes, de hát ez egy prezentációs szoftver, kivetítőre, monitorra, hétköznapi júzereknek, nem kiadványszerkesztő profiknak :)
-
Den
veterán
az a del axim x5, télleg batár. a program lelövésre van program, de nem rrosz hogy fut tovább, nekem palmból pont a multitask hiányzik legjobban (amúgy a symbian is futtatja tovább a programokat, legalábbis a psionokon még így volt)
Az új ipaq41xx-ekhez lesz 3xxxmah-s aksi is. -
Den
veterán
válasz
burgatshow #29 üzenetére
ezek közhelyek. Aki annyira nem ért a számítástechnikához hogy egy mai windózon állandó fagyásai és kékhalálai vannak, az egy linuxal vért fog hugyozni.
Ha valaki 5-öd annyi időt hajlandó áldozni a windóz megismerésére, mint amennyi egy linux telepítéséhez és konfigzrálásához kell, annak nem lesznek állandó fagyásai.
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az esetek 90%-ban, mikor a júzer hevesen szidja a rohadt windowst amiért lefagyott, valójában, valamelyik gányul megirt driver vagy program okozza a problémát. (amire egyébként rá is jönne a kedves júzer, ha venné a fáradtságot és megnézné az esemény naplót. De hát, könnyebb reboot közben elsütni néhány közhelyet a windowsról és bill gatesről :) ) -
Den
veterán
én a harmadik palmos alapú gépem gyűröm, és eddig mind fagyott. Nincs olyan ami nem fagy le. Másrészt nem igaz hogy resettől elvesznek az adataid. Soft resettől nem vesznek el. csak hard resetnél, de annak az is a célja. Fagyásnál softreset elég, ha neked hardresetelgetni kellett a géped akkor annak valami hardveres baja volt. Mellesleg, hard reset után ha rendszeresen szinkronizáltad a gépet akkor egy szinkronizálással visszatöltesz mindent a gépre, de én memória kártyára is szoktam backupot csinálni, nem ördöngösség.
-
Den
veterán
válasz
Intelligencs #13 üzenetére
''Te mindig hasonló véleményt képviselsz, ha a Microsoftról van szó.''
mindig hasonló véleményt képviselek, ha bárminek a gondolkodás nélküli zsigeri fikázásáról van szó, buta közhehelyek puffogtatásával megtámogatva.
''Balszerencsémre sosem kellett igazán foglalkoznom ezzel a programmal''
''PowerPoint egy rakás szar például? Mert az. Egy fos. Hulladék.''
Hm. na kb ilyenekre gondolok :) . -
Den
veterán
válasz
Warlock_42 #30 üzenetére
''De biztos mind hülye és barom''
az nem, csak megtévesztett, és paranoiás :)
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest