- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
A tényeknek nincs több oldala. Nem a tényekkel van a gond. Egyébként azért mert Bill azt mondja az már ténynek számít, avagy azért mert a bíróság (esküdtek) úgy dönt az már olyan tény ami megkérdőjelezhetetlen?
Azzal nincs probléma hogy nem értesz egyet. Én csak azt szerettem volna hogy a saját véleményedet is vedd górcső alá és vizsgáld meg, hátha találsz vmi érdekeset.
Szvsz hagyjuk abba. Nagyon elmentünk a tmától. -
PaladiN
aktív tag
Távol álljon tőlem hogy madárnak nézzelek.
Nem sértegetni akarlak csak épp az élet néha olyan dolgokat hoz szembe, amit nem akar az ember elhinni. Olyan összefüggéseket amik még egy filmet is lazán levernek (pl. Apám nevében című angol-ír konfliktussal foglalkozó film) Ebből és a saját tapasztalataimból következően én nem tulajdonítok alapot sem a feltételezésnek sem a ms-nak, csak annyit teszek hogy elgondolkodom a dolgon és nyitva hagyom a kérdést.
Nálad viszont az elvakultság jeleit véltem felfedezni, és gondoltam felhívom rá a figyelmedet.
FLAME OFF -
PaladiN
aktív tag
Szvsz ne vitatkozzunk olyan dolgokról amihez szemlátomást közöd sincs. :((
Ha konkrétan van jogász véna a közeledben akkor inkább kérdezz tőle mielőtt leírsz ilyen blődségeket.
''szeretek kis ember lenni. félretéve a hülyeséget: miért kéne nekem ms-szerű céget csinálnom? nekem jó ez így, ahogy van. csak mondjuk leválhatnánk pár kormányt, meg stb...''
Akkor most jó vagy nem jó? Azt hiszem gondolkodnod kellene 1-2 dologról. Főleg olyan dolgokról hogy a feltételezések nem mindig alaptalanok. Én pl. kicsi országunkban is tudok olyan dolgokról amit ide leírva nem hinnél el, és ebben 100%-ig biztos vagyok. Pedig ezek nem feltételezések, és a következményei beláthatatlanok. -
PaladiN
aktív tag
Már bocs, de szvsz egy kicsit elvakultan szemléled a dolgokat. Abban igazad van hogy az amerikai bíróságok olyanok amilyenek (egyébként nem a bíróság dönt hanem az esküdtek), de épp a rosszabbik oldalról látod, uis amerikában az nyeri a pereket akinek több pénze van, így jobb ügyvédekre telik neki. Megnyugtatásodra közlöm hogy csak a peres dolgaira annyit költ a ms amennyiből meg lehetne oldani egy pár - ha nem az összes - éhező ember problémáit. Mit gondolsz ezt a pénzt milyen ügyvédekre költi a ms? Vajon miért lehetséges hogy a ms pert veszítsen?
Te figyu lenne még kérdésem mert olyan okosnak tűnsz.
Miért nem csinálsz te is egy olyan céget mint a ms?
Hogy van az hogy te egy kis cégnél dolgozol amikor ennyire vágod a dolgokat? -
PaladiN
aktív tag
A végén még magadtól kihozod hogy az ipaq úgy szarabb mindenben ahogy van.
Nekem csak ipaq-al volt dolgom, de már nem lesz többé. A szinkronizálásnál ha tollal átmásoltam volna az egyik helyről a másikra akkor is gyorsabban végeztem volna. :(((
Én nem ajánlom senkinek azt a bosszankodás mennyiséget.
Azóta inkább a szutyok régi 6210-esemet használom amire csak lehet és kibírom hogy nem tudok e-mailt írni azonnal. Érdekes módon úgy érzem hogy nem veszítettem túl sokat. -
PaladiN
aktív tag
Nem csodálom hogy tetszik ha nincs hosszú távú tapasztalatod, mivel ha lenne nem szeretnéd. Saját tapasztalat (iPAQ) hogy elég bosszantó tud lenni anikor csak a reset segít egy ilyen eszközön és elég sokminden csak azon a sz...n van, ill. volt meg. Uis ebből nem lehet visszanyerni adatot! És mivel sajna meglepő módon a win CE sem stabilabb mint akármelyik másik termék, elvégre mitől is lenne, így az is idönként gallyra megy. No persze csak akkor ha megpróbálod használni.
Egyébként a Billi fiú előtt én leveszem a kalapom, mert tudomásom szerint nincs még egy olyan termék a földön amire semminemű garanciát nem vállal a profitra orientált gyártó cég. Lássátok be ehhez azért nagyság kell, vagy vmi olyasmi ami eddig csak neki volt meg.
Én nem gratulálnék íly bőszen a Vodafone-nak, mivel nem vagyok biztos benne hogy ez a tényleges ok. Elvégre ők is pénzből élnek. Amúgy vajon miért a föld legnagyobb mobilszolgáltatója kezd el kötekedni a win oppal?
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest