- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Próbáltál már Powerpointból nyomtatni mérethelyesen? Ellenben használtál már Corelt? MS Office termékeivel annyi gondom volt már, és annyi órát szívtam már miattuk, hogy az csak na! Ez nem zsigeri utálat, hanem tapasztalati... Az, hogy nem használtam Powerpointot, azt jelenti, hogy önszántamból nem használtam, kényszerből sajnos igen.
Megértem amit mondasz, de sajnos rám nem áll, igazán sajnálom. Sokakat megtéveszt a vehemencia, ahogy mondom, de ez nem azt jelenti, hogy elvakult vagyok, bocs... :D -
nygma
addikt
ja, axim x5, kösz, hogy mondod. engem nem a multitasking zavar, hanem az, hogy ha én az x-el kinyomom a progamot, akkor mégis továbbfut. asztali os-ekhez szokott kicsiny agyamnak frucsa, és nemcsak nekem, hanem még jópár ismerősömnek is. zauruson ez másképp van, ott látszik a tálcán, hogy mi fut, és ott a program bezárása a program bezárást jelenti, nem pedig a láthatatlan helyre történő minimalizálást
-
nygma
addikt
tökmindegy. az az igazság, hogy szánalmas, hogy a mobil os-ek mind-mind fagyogatósak. az asztali gépemen kb évente talán egyszer, ha látok fagyást (azt is hardverprobléma miatt), bootolni is csak 2-3 hetente kell (rossz esetben), szvsz semmi nem indokolja ezt a sok problémát.
-
Megfigyeltem, hogy Te mindig hasonló véleményt képviselsz, ha a Microsoftról van szó. Csak nem nekik dolgozol? :) Viccet félretéve, valóban nem kötelező windowst venni, csak éppen minden barátomnak az van, minden munkahelyen azt használják, egyszóval rád kényszerítik a szarjukat.
Most például egy munkahelyi interjú során kerültem kényelmetlen helyzetbe, ugyanis próbafeladatot kaptam, amit a PowerPointon kellett megoldanom. Balszerencsémre sosem kellett igazán foglalkoznom ezzel a programmal, ugyanis kiadványszerkesztőként Corelben és Photoshopban dolgoztam, és menekültem a Powerpointtól. Szerinted hogyan magyarázzam meg egy multi marketingigazgatójának, hogy a PowerPoint egy rakás szar például? Mert az. Egy fos. Hulladék. De mindenkinek ez van, mert ez jár az Office-hoz... Szóval engem nem az zavar, hogy a Windows szar, hanem az, hogy a Microsoft etikátlan.
Tudod, az Amigához már 14 évvel ezelőtt is tisztességesen megtervezett oprendszert készítettek. Mert azok tudtak programozni...
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óvodások homokozója
- Horvátországi nyaralás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest