- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #105 üzenetére
ugye-ugye? aszitted csak poén az a turbo-gomb, mi? :D
egyébként én most is szívesen látnék egy ilyet a gépemen, ami harmadára veszi az órajelet, ezzel együtt lejjebb nyomja a fogyasztást és a hőtermelést is, és így neadjisten elmenne passzívan is a proci, vagy valami jelképes 500-as ventifordulatszámmal. zenehallgatáshoz, filmnézéshez, internetezéshez, szövegszerkesztéshez, ilyesmikhez simán elég lenne.
játéknál meg videószerkesztéshez meg turbo-gomb on! :DDD
a legszomorúbb az, hogy laptopoknál már van valami ilyesmi. :(
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
megnéztem mindkét tesztet, többet keresgélni most lusta vagyok, és különben is dolgozni kéne. :(
a lényeg az, hogy úgy néz ki, hozza ez az új celeron, amit elvárnak (várunk) tőle, és mindezt úgy, hogy egy árban van a régebbi nw celeronokkal (xbitlabs szerint), amik nem igazán álltak a helyzet magaslatán - ezzel együtt nem voltak azok rossz procik. tudom, nekem is volt. szerettem. ha mindezekkel együtt meg tudná tartani az nw cel tuningpotenciálját, kaszálhatna. de kicsit félek ettől a prescott-magtól ilyen téren. -
parandroid
félisten
válasz
venember83 #42 üzenetére
a turbo-gomb nagyon hasznos találmány volt. nem tudom, emlékszel-e a wizardry 7 nevű örökbecsű klasszikusra, amivel akkoriban elég sokat játszottam egy dx66-oson. ott például ha követni akartad egy csata eseményeit,a kkor ajánlott volt kinyomni a turbo gombot, ezáltal harmadára csökkenteni az órajelet, különben fogalmad sem volt, mi történik... :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest