- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
egyrészt a GPLről volt szó. ha bsd alatt lenne, akkor sem kéne, valóban.
úgy jön hozzá, h én a .net, win vagy bármilyen megvásárolt** lib, minden könyvtárát korlátozások nélkül felhasználhatom.
ha adott lib gpl alatt van, akkor ezt nem tehetem meg.
a libben az a lényeeg, h linkeled. az exe-t meghívod (mint ahogy pl az ie vagy az ofisz cuccaival teheted).
(**nme kell, h én mint fejlesztő vásárolja meg, elég ha ott van a user gépén)
szal érted. szabad vs nem szabad. gpl alatt nem szabad (csak hogyha... és jön a felsorolás).
a gpl meg a szabadság az én látásmódom szerint egy oximoron. -
Igen, belenézhetsz. Találsz benne _ekkora_ bugot, akár ki is tudhatod javítani, de összesen annyi lehetőséged van, hogy szólsz az MS-nek, akik stabilitási, általad soha nem látott komponensekkel való kompatibilitási, üzleti és egyéb szempontok alapján úgy döntenek, hogy ezt most akkor sem javítják ki. Te meg dögölj meg ott a problémáddal együtt.
-
Mondjuk München városa a vádlottak padján.
De ahogy egy másik topicban már említette valaki: Európában kitörölhetik az amerikai szabadalmaikkal. Különösen ugyebár, hogy az EU-nak kb. egymilliárd eurónyi büntetéssel lógnak. Ha bármit is akarnak itt, előbb talán azt a számlát kellene rendezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest