Aktív témák
-
HiperG
addikt
''Nem is a fentieken ''vitatkoztunk''.''
Tudom, csak nem teccik, hogy mindig azt hozod fel érvnek, hogy az Intel high-end ben jobb, namost a legtöbb user (ebbe szvsz Te is beletartozol) nem a leggyorsabb processzort fogja megvenni, hanem egy középkategóriás cuccot.
Meg egyátalán nem reális lekutyázni az Athlon 64-et sem, mert bíztató jeleket észlelek ezzel kapcsolatban (díjak, egyre több cég támogatja, programozók érdeklődése stb.)
Ti4200: DirectX 8-as kártya, ilyet mostmár nem érdemes venni mert pár hónapon belül nyakunkon az DX9-es játékok.
Érdemes a 9500/9600 szériában keresgélni.
9800 vs. fx 5900: A Tomi bácsi tesztjeiben (még a csalások kiderülése előtt) is alig tudta megverni a 9800-at.
A másik meg ha valaki ilyen sok pénzt költ egy kártyára az már szeretné ha sok 3dmark pontot is kapna (mert gizdulni emberi dolog ;] ) nem csak annak örülni hogy játékban 1 fps-el többet ír ki (ezt amúgy is elég nehéz lemérni, mivel folyamatosan változik) -
sebela
aktív tag
Ja, ez egy érzékeny pontja az A64-nek.:( :(
Nemtudom, hogy az Opteron mennyire drága (szervereknél nem tudom mi a drága), de azért az a 1MB L2 kess az nagyon megdobja (meg a fejlesztés is).
De ez az Intelnél is meglesz (SZVSZ), bár nem tudom, hogy további áremelés lesz e náluk:F. -
amíg a 3dFX volt a ''THE ONE'' én nem hallottam senkitől fikázást!
nem kéne isteníteni sem az Intelt sem az AMD-t!
nem kéne fikáűzni sem az Intelt sem az AMD-t!
ennyi ha meg győzött az Intel vegyél azt de ne dicsőísd/istenítsd! Nemlátjátok hogy minden óriás (tisztelet a kivételnek(az AMD-sem kivétel)) cég kihasznál minden embert, minden vásárlót, minden dolgozót (a saját munkásait), minden más óriás céget! Ennek következtében 1re nagyobb lesz a tátongó lyuk a szegények és a gazdagok között!!!
én úgy döntöttem hogy ha már van gépem akkor AMD procit veszek! nem azért mert szegény ÁMDÉ és az a rohadék INTEL lenyomja hanem azért mert engem meg győzött az AMD procik stabilitása/sebessége/ÁRA, de nem mondom azt hogy ''AMD az istenkirály'' mert ez nemigaz! pont kész
másik: ne használjátok már ezt a hüje szót ezt a ''vas'' szót olyan marhaság olyan mint a ''deszka''
az én vasam alap deszkája 1 ... - ocsmány! -
sebela
aktív tag
(mint hobizolihoz hasonló lelkületű ember)
Azért az se jó, hogy sokan csak azért vesznek INTELt mer az INTEL.Ez a legnagyobb problémám az intellel*.(pl aki 2000-es celeroncsot vesz).Ugyanannyi pénzért kaphat jobb AMD-t és most már a használt ramokban sincs lényegi különbség (bár amilyen teszteket láttam abban az INTEL csipszettek legyapják ramkezelésben az NForce2-őt).Azért jó az AMD, mert itthon sokaknak számít az ár is és középkategóriában maximálisan versenyképes(SZVSZ az A64 eléggé ott lesz a toppon, főleg ha dual-DDR-t kap).És szerintem is ha az INTEL egyedül maradna, az mindenképpen negatív hatással lenne ránk nézve.(nem beszélve pl a Mikrof*s analógiáról).
*Ez olyan mint ami az autóknál van.Mindenki a német autókért rajong, mert milyen szuperek.Hát én nem, mert drágák és semmivel nem jobbak mint mondjuk egy francia.:DDD -
JulWCZar
senior tag
Nem divatbol teszem, de abban igazad van, hogy alapbol ellenszenves nekem ha valaki egy piaci szegmensben az abszolute nagykutyanak szurkol. Mert annak felesleges.
Es abban is igazad van hogy forditott esetben az AMDt szidnam, mert akarmennyire is jo cumokat gyart most, az Intel boreben nem lenne erre rakenyszeritve. Valamiert nekem ezek a vallalatok unszimpatikusak, tobb polusu piac kellene. -
JulWCZar
senior tag
Ha veszi valaki a faradsagot, ma is irhat optimalizalt progit ami jol elfut egy 850es cerkan.
mas kerdes hogy az altalad felvazolt stagnalo fejlodes eseten nincs ''ha'', hanem kotelezo jellegu optimalizalni. Ehhez viszont nem csak alaplapi es processzori szinten kell hegemonia, hanem az egesz gep eseten. -
hobizoli
nagyúr
Ha nem lenne az AMD, meg mindig egy aranyaron vett P3 mellett pislognal...nem kesztetne SEMMI SEM arra, hogy ujabbnal-ujabb fejleszteseket hozzon ki, megmaradhatna az 1000 eves technologiak mellett, es azzal folozhetne le a piacot: joval hosszabb tavon, joval kisebb befeketetesek mellett, sokkal nagyobb lehetne a nyeresege.
A 800-s FSB es a HTT sem volt csak jo tet ajandek eredmenye az alacsonyabb orajeleu P4-k eseten...vmiert lejjebb is beveztettek...miert? Miert hagyhattak ki 667-s FSB-t...hm?
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
Persze, hiszen meg sem jelent, de MAR jobb szerinted, mint a szinten meg sem jelent konkurrens termek...igy szokott ez lenni...hiszen a Willmatte P4 is csak jobb volt a K7-nel...pedig milyen odakat zengtek arrol is elotte, ugye :C...pedig az (is) kesobb jelent meg....miert is? Az NW magos meg mar egyenesen porbaalazza...egy napon sem lehet emliteni...hat hogyne...
:C
hobizoli
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest