Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Jó ez a flame dolog, de annak sokkal jobban meg lehet adni a módját a HWSWn (ott már hagyománya van): ha igazán ütős ellenfelet akartok, akkor Hájperdzsínek ajánlom Ytsét, Egonnak meg T2K!-t.
Mindketten fanatikusok, és ''kissé'' ott vannak a témában. :C -
JulWCZar
senior tag
Nem divatbol teszem, de abban igazad van, hogy alapbol ellenszenves nekem ha valaki egy piaci szegmensben az abszolute nagykutyanak szurkol. Mert annak felesleges.
Es abban is igazad van hogy forditott esetben az AMDt szidnam, mert akarmennyire is jo cumokat gyart most, az Intel boreben nem lenne erre rakenyszeritve. Valamiert nekem ezek a vallalatok unszimpatikusak, tobb polusu piac kellene. -
JulWCZar
senior tag
Ha veszi valaki a faradsagot, ma is irhat optimalizalt progit ami jol elfut egy 850es cerkan.
mas kerdes hogy az altalad felvazolt stagnalo fejlodes eseten nincs ''ha'', hanem kotelezo jellegu optimalizalni. Ehhez viszont nem csak alaplapi es processzori szinten kell hegemonia, hanem az egesz gep eseten. -
JulWCZar
senior tag
Fuggetlenul a tematol megis idevagva:
Szerintem (SZVSZ, IMHO): Aki az Intelt sztarolja az olyan mintha a Matavot vagy a Microsoftot sztarolna. Ezert nem szimpatikus ez a hozzaallas. Fuggetlenul a cegek erdemeittol.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest