- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Aktív témák
-
-
sebela
aktív tag
Szerencsére Blikkben csak az elején(vagy a végén?) lévő néniket szoktam megnézni(azt is úgy, hogy mellettem olvassák):DDD.Azért az A mercinek voltak más hiányosságai is (szarvas teszt ha jól emlékszem, bár régen volt).Nemtudom, de mintha az A merci is orrmotoros csupa utastér autó lett (van még mindig)volna.Vagy én tudom roszul?
-
-
sebela
aktív tag
Hát nem tudom, hogy 1990-ben melyik autógyár rendelkezett a twingohoz hasonló autóval (lehet, hogy csak én vagyok műveletlen)
És milyen véletlen, utánna adta ki a merci az A osztályt hasonló belső térrel (nagyon hasonlóval) csak megmagasítva.
Laguna->5 millió
5 millió->jobb A merci (és esetleg E? rosszabb felszereltséggel)
De lehet csak irónia is
Mondom megvan az analógia az AMDvs.INTEL-hez
ui:Nézd meg egy nem német összesítésben melyik a legmegbízhatóbb autó és egy németben.Érdekes. -
sebela
aktív tag
Ja, ez egy érzékeny pontja az A64-nek.:( :(
Nemtudom, hogy az Opteron mennyire drága (szervereknél nem tudom mi a drága), de azért az a 1MB L2 kess az nagyon megdobja (meg a fejlesztés is).
De ez az Intelnél is meglesz (SZVSZ), bár nem tudom, hogy további áremelés lesz e náluk:F. -
sebela
aktív tag
(mint hobizolihoz hasonló lelkületű ember)
Azért az se jó, hogy sokan csak azért vesznek INTELt mer az INTEL.Ez a legnagyobb problémám az intellel*.(pl aki 2000-es celeroncsot vesz).Ugyanannyi pénzért kaphat jobb AMD-t és most már a használt ramokban sincs lényegi különbség (bár amilyen teszteket láttam abban az INTEL csipszettek legyapják ramkezelésben az NForce2-őt).Azért jó az AMD, mert itthon sokaknak számít az ár is és középkategóriában maximálisan versenyképes(SZVSZ az A64 eléggé ott lesz a toppon, főleg ha dual-DDR-t kap).És szerintem is ha az INTEL egyedül maradna, az mindenképpen negatív hatással lenne ránk nézve.(nem beszélve pl a Mikrof*s analógiáról).
*Ez olyan mint ami az autóknál van.Mindenki a német autókért rajong, mert milyen szuperek.Hát én nem, mert drágák és semmivel nem jobbak mint mondjuk egy francia.:DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest