- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
rog
addikt
jaja. igy van.
sot en tovabb megyek. az a-classe egy vicc (szerintem), bar nagyon valoszinu, hogy a piaci igeny vette ra a gyarat, hogy kisautot kezdjen gyartani.
viszont, ezt lehet hogy berakom alairasnak, olyan jo: ''Twingo és a róla koppintott merci''
a szarvas tesztenel, nem az volt, hogy inkabb a tesztet modositottak, hogy megfeleljen a kocsi. vagy az egy masik auto volt? -
rog
addikt
(nem vettem eszre tegnap, vagymi)
azert ez nem igy volt.
egyreszt, ott volt a k6 amivel azert volt pl. orajel verseny (ezert van 533-as k6/2 97-es fsb-vel :) )
szerintem ez nem fugg ossze az ujabbnal ujabb modellek kiadasaval.
mert neki erdeke, hogy rabirjon mindenkit, hogy az o termeket vegye. azok is akiknek mar van. -
rog
addikt
:)
megneznek, ha adnal linket..
azt tudtad, hogy 1886-ban melyik ceg rendelkezett autoval?
es melyik ceg kezdett 1898-ban mivel versenyzet eloszor luis renault? egy autoval!
csak vicceltem.
azert eleg eros az a mercit a twingohoz hasonlitani. akkor mar inkabb a lancia Y-hoz. :) -
rog
addikt
ugyanmar!
ha tok egyedul lenne az intel, akkor is felevente adna ki uj procit, meg evente uj alaplapot.
attol hogy nincs konkurencia, meg nem lenne erdeke, hogy mindenki 10 evig hasznaljon egy gepet..
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest