Aktív témák
-
Egon
nagyúr
''Ha nem lenne az AMD, meg mindig egy aranyaron vett P3 mellett pislognal...''
És?!?
1. Nem kellene évente cserélni: semmi sem indokolná.
2. Nem 5K-t érne a pár éves procim, hanem a többszörösét -> anyagilag nem biztos hogy rosszabbul járnék, sőt!
3. Legalább kénytelenek lennének optimalizálni a progikat (nem lenne hihetetlenül gyorsab fejlődő vas, nem lehetne ráírni a dobozra, hogy P4 2 GHz, 1 GB RAM, R9700 Pro a követelmény), sőt: jobban lehetne optimalizálni, mivel csak EGYFAJTA vas lenne...:DD -
freya
aktív tag
Nezd mit talaltam: (tudom, unalmas vagyok csak ismetlem magam :)))
(#7) freya válasza Incognito (#6) üzenetére
2002-12-02 22:54:56
Ha meg nem tunt volna fel, az Intel ugy adagolja a cuccokat ahogy az a piacnak megfelel. Szepen leveszi a polcrol es kidobja az ujat, pont idoben hogy megtartsa elonyet es piaci folenyet az AMD-kel szemben. Ez nagyon jol lathato pl. amikor egy intel fejes 1,5 eve egy IDF-en bemutatott egy 3 GHz-es P4-et, amikor epp jottek be az elso 1.4-1.6-os Wilmanettek. Nekik mar akkor kesz volt az, amit most adnak ki.
Aktív témák
Hirdetés
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged