- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
[OFF]
Na jó, szóljon a Codegen mellett, h
- a túlfesz idején a másik 3 túlélte
- amelyik nem élte túl, az egy másik táppal is furcsálkodik, pl nem mindig indul el a powergombra; ilyenkor ki kell húzni a tápkábelt meg visszadugni (lehet, h a tápkábel a rossz? :O)
- tényleg halk.
[ON] -
Perec
tag
Hi
''Ha jól rémlik, épp te írtad, h ''ha a házadban 30 fok fölött van a hőmérséklet, akkor már rég rossz''. Miért mondtad ezt, ha ez nem számít a procinak?''
Ezt is ki lehet magyarázni, mint olysok mást is. Pl.
Akkor, ha a házban 30 fok fölé megy a hő, akkor nem mással van gond, mint magával a házzal! :-)
Látod Surranó! :-)
De nyáron láttál már olyan házat, ami nincs 30 fok fölött?
Hja igen, a gyárilag szárazjéghűtővel ellátott csodaketyerék a laborban.... . :-)
Tedd be a házat egy másik házba, és vidd le nyáron a jó hideg borospincébe!
Ha már ottvagy, akkor kóstolj is meg pár üveggel a nedűből! :-)
100 szónak is egy a vége, megfizethető és ésszerű körülményekközt is mindenkor használható cuccokat kellene gyártani, Cak az ugye időbe és pénzbe kerül a gyártóknak, ami meg nem térül meg rövid távon!
Hi -
andorpapa
őstag
Persze hogy én írtam, és igaz is. Flashcash elmélete akkor helyes, ha zárt házról beszélünk, és semmilyen szellőzés nincs benne. Ha ki van alakítva az ideális légáramlás, akkor a procin kívüli melegedő alkatrészek nem módosítják számottevően a CPU hőmérsékletét. De mondom, erről ne itt beszéljünk, ha ezt akarjuk kitárgyalni, nyissunk egy új topicot.
-
Perec
tag
Hi
Ügyeskedni kell, egyszerre semmiképp ne tedd rá mindkét fület. Az a lényeg, hogy ne remegjen a kezed! :-) Először a fix fület tedd rá, minimális oldalrabillentéssel, vagy az a legjobb, ha semennyire sem billented meg a bordát, bár ez a Breezenél elég nehéz, szinte lehetetlen volt. Aztán fixen tartva a bordát szépen rápattintod a másikkezeddel a mozgatható fület. Coolinknél ez kétújjas volt csak, mert ott egykézzel rá lehetett tenni szinte egy mozdulattal a bordát.
Nagyon tutin megcsinálták a 111+-t meg valószínűleg az összes ilyen, bár nem sok típust láttam belőle.
Hi -
Perec
tag
Hi
A lesarkazás az az a művelet, :-) mikor véletlenül rossz mozdulattal
teszed fel a hűtőventit a gépre, nem párhuzamos a ventiborda alja
a procimag tetejével, lebillen a venti, vagy elmozdul a kezecskédben a venti és
egy óvatan pillanatban a procimag tetejének a széle, éle, sarka letörik.
Eléggé kelemetlen szokott lenni és egyes kivételes esetekben a gari
érvényesítésénél is reklamálni szoktak érte, mivel nem szakszerűen..... .
Ezellen találták ki azt a kis réz hézagolólapocskát, amit a proci tetejére
kell tenni, és akkor nincs helye a ventinek megbillenni a procin, mert
ugye ottvan a rézlap, ami megtartja, és erre találták ki nagy bánatomra a
Brezze-n azt a kis szalagcsíkot, aminek ugyanez lene a szerepe, és ami miatt
nem lehet használni ezzel a ventivel a rézlapos megoldást, mert a hézagoló+a
szalagocska már sok, és akkor már nem ér le a ventiborda alja a procimagra!!!
Ezzel én is szívtam most 1et. :-) Aszem én levadászom róla és ráteszem
a rézlapot, ja egyébként erre találták ki eredetileg, ha jól emlékszem
az AMD-n azt a 4 korongot a proci 4 sarkában, ami an, de az valahogy nem tökéletes. :-)
Hi -
Perec
tag
Hi
Tudomásom szerint a ''Glacialtech Igloo Silent Breeze 462 24k'' és a ''Glacialtech Igloo Silent Breeze 462'' az ugyanaz. A dobozon már nincs feltüntetve az a 24k az enyémen, de én is egy ilyen 24K-sat rendeltem és 24k nélkülit kaptam. Igaz a borda színe az aranyozottnak tűnik, mint az általad említett honlapon található fotón látszik.
Hi -
-
Den
veterán
Ha ez igaz akkor jó. Nem hülyeségen agyalok. Arra gondoltam hogy a hővezető pasztát, egy vékony aranyréteggel kéne helyettesíteni. Persze polírozott, tükörsima, geomeriailag is korrekt felületnél. A puha arany kitöltené a nagyon kis hézagokat amik maradtak, és sokkal jobban vezeti a hőt.
-
divot
veterán
Hali!
Nálam is hasonló volt a helyzet, valamiért nem szellőzik a házam rendesen, pontosabban nem valamiért, hanem a hihetetlen mennyiségű drót, vezeték, stb kavar be valószínűleg.
Tehát a konfigomban van a szükségesen túl egy CD-Rom, meg egy DVD, Enermax két ventis, 300 W-os táp, 128-as, TI4200-as kártya 300/500-on járatva, SB AUDIGY hangkártya.
K7S5A alaplap tuning bios-szal, így az FSB alapjáraton 134 MHZ, így az 1700+-os XP 1472,9 Mhz-en üzemel.
Nos eddig volt egy Glacialtech 2320-asom, a hőmérsékletek pedig a következőképpen alakultak:
Terhelés nélkül 53, fullon 58 fok.
Most cseréltem a Silent Breeze-re, hőmérsékletek:
Terhelés nélkül 48, fullon 53 fok.
Végül is korábban, 58 foknál sem volt soha működési hiba, de így nyugodtabb vagyok. A helyzetet végérvényesen egy nagyobb ház oldaná meg, de azt majd az alaplap és proci frissítéskor, úgy egy év múlva. Addig 53 fok.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest