- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
-
Surranó
aktív tag
[OFF]
Na jó, szóljon a Codegen mellett, h
- a túlfesz idején a másik 3 túlélte
- amelyik nem élte túl, az egy másik táppal is furcsálkodik, pl nem mindig indul el a powergombra; ilyenkor ki kell húzni a tápkábelt meg visszadugni (lehet, h a tápkábel a rossz? :O)
- tényleg halk.
[ON] -
Surranó
aktív tag
válasz
bélanéni #139 üzenetére
[OFF]
Nem javaslom a Codegen tápot. Én is azt vettem, mert megbízható ismerős mondta, h neki bevált.
- Azóta az övé tönkrement.
- Az enyém elfüstölt, amikor zárlatossá tettem az egynapos Athlon XPmet :) (az ECS alaplap túlélte)
- A cégnél (említett illető a csapatvezérem, ezért ide is ilyet vettünk) 4-ből az egyik elfüstölt (szó szerint), amikor egy áramszünet után visszakapcsolták a démászosok az áramot.
+++ A másik három a cégnél megy.
+ Egy haveromnak már én javasoltam, neki is megy.
Összesen: hétből három tönkrement, kettő vsz agresszív behatásra (zárlat ill túlfesz?), de azért ez se dícséretes.
[ON] -
-
Surranó
aktív tag
válasz
bélanéni #109 üzenetére
Asszem, van valami összefüggés a +10 decibel és x2 hangerő között, de asszem, a decibel felel meg az érzékelt skálának.
Tehát: 2db venti +10 decibel, 4db venti +20, 8 db +30...
VAGY fordítva: +10 decibel olyan, mintha 2 ventid lenne, +20 decibel olyan, mintha 4...
Azaz egy 35 decibeles venti kb olyan hangos, mint kétgyökkettő darab 20 decibeles, vagyis kb 3 db 19 decibeles.
Fizikusok! Jól mondom? -
Surranó
aktív tag
''Szerintem ott van a bibi, hogy egyszerűen így télvíz idején rámentek a hűtőgyártók a halk termékekre, és nyáron majd a többségünk, aki beugrott ezeknek az extrahiperszuperzajmentes cuccoknak, majd fogják a fejüket és
a pénztárcájukat egy új hűtő+proci konstrukcós beruházásban. :-)''
Mi van az ausztrálokkal? De Florida se kutya... (különben meg olyan helyeken, ahol légkondi van, az évszak úccse számít...)
''Alul elöl van 1 venti, ami befelé szipákol, és fent hátul van 1 ami kifelé tolja az
air-t.''
Még egy tipp :) -
Surranó
aktív tag
Gondolod, h kitölti a procimagon is a hézagokat?...
K'mben a GlacialTech oldalán is mintha említenének aranybevonatú hűtőt, a Diamond 2000-t. Viszont kenőcsöt ott is kennek az aranyra... (''Pre-applied Thermal Coating'')
De téllleg, van értelme az [i]egész[/i] bordát beborítani arannyal, vagy csak az alját? -
Surranó
aktív tag
válasz
andorpapa #34 üzenetére
Andorpapa! (v bárki)
Akkor egy könnyebb kérdés :) Titan TTC-D5TB, vagy ez az új csoda? :)
AXP1700+-om van (úgy rémlik, kockamagos, tehát palomino), de ha becsukom a Codegen házam oldalát, akkor könnyedén 55-60 fokig kúszik a hőmérséklet, míg végül szaggatni nem kezd a hálókártyám (!) Most a D5TB kevés neki, vagy a ház (szerintem jól perforált) oldala nem megfelelő, esetleg még valami más csinálja a meleget?
Lehet olyan pl, h a RAM (Seitec DDR333) melegszik, vagy a meleg miatt szaggat ő is?
Jah, hogy el ne felejtsem: a TNT2-es kártyámat a hűtőborda hűti, 0 dB-lel :)
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest