- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
viszont ha jó gyors gépet szeretnék de kapásból nincsen 200k a zsebemben, akkor logikusnak tűnik, hogy várok. attól hogy jön ki új, attól még jó lesz az amit megveszek, a szoftverek hardverigénye nem növekszik olyan mértékben. pl. még most is nyugodt szívvel vennék 9800pro-t, mert tökéletesen megállja a helyét még egy darabig.
nem mindenki teheti meg, hogy azonnal rohan a blúfisbe x800-at venni 120k-ért... de ha történetesen ilyet szeretnék, és nem égetően sürgős az upgrade (játék miatt sztem nem...) akkor megéri várni vele pár hónapot. tudod jól hogy milyen ütemben csökkennek az ilyen hardverek árai. nemsoká pl ez is olcsóbb lesz, tavasszal jönnek az új chipek ami majd nyomja lefele az árakat. -
Trak
addikt
Én nem hiszek semmit, hisz nem ismerlek:)
Nem is a teszprogram létjogosultságát kérdőjeleztem meg, csak arra írtam válasznak, amit Te írtál.
''Hát engem meg érdekel az új tesztprogram, szerintem a sok fujjoló első dolga lesz, hogy felrakja, és lefuttatja, aztán jön, hogy elmondja, mennyire nem érdekli, meg fölösleges... ''
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest