- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Sikerült feltelepíteni, és másodikra el is indult
Olyan diablo1 érzése van az egésznek, bár némely tekintetben a diablo1-nek jobb volt a grafikája. Számítógépen 640x480-ba fut, sajna fullscreen-mód még nincs.
Egérrel egész jól irányítható, játszottam vele fél órácskát, leütöttem pár pókszörnyet
Másik játékosokkal sajnos nem találkoztam, nem tudom mennyien lehetnek....
Érdekes lenne kipróbálni PDA-n, főleg az iráyítás érdekelne. Egy 2-3''-os kijelzőn már igazán szépnek tűnhet a grafika, de PC-n (főleg egy 22''-es monitoron) nem túl meggyőző, elég darabos az animáció, hangok szinte nincsenek, ráadásul majdnem 40%-os processzorhasználatot produkált egy 2600+os sempronon.
-
Khaal
őstag
5ödször installálom újra a klienst, most végre sikerült 100%-osan felraknom, de indításkor megint kifagy
Erősen béta még ez a cucc.... az meg csak a ráadás, hogy minden egyes alkalommmal újból le kell töltenem 1,5 gigát -
Khaal
őstag
Az online játékoknál úgy tudom nem a sávszél szokott a probléma lenni, hanem inkább a ping értéke.
Azért kiváncsi leszek a játék irányíthatóságára meg hogy mit lehet majd kivenni az interfaceből 320x240-ben egy 2''-os kijelzőn.
Mondjuk nekem csak egy mezei java-s telefonom van, egy jobb PDA-n vagy pocketpc-n már lehet akár értelme is a dolognak.
Jelentkeztem a beta tesztre, mondjuk biztos furcsán fog festeni a játék 20 colos lcd-n -
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A készítők szerint még a GPRS sávszélessége
is elég lenne a játéknak, csak a pinggel lehetnek problémák.
Egyébként engem is nagyon érdekel, hogy mi lesz belőle. -
Dufresne
addikt
Nem vagyok egy mmorpg fan, de azért kíváncsi vagyok, hogy hogy fut egy ilyesmi Pocket Pc-n
Még a vga felbontás sem általános elterjedt ebben a szegmensben és ezek a 3-4''-os kijelzők, hát érdekes lesz
Nameg a wifi-s net és játék együtt nemhinném, hogy aksi barát lenneHa meg activesync-en keresztül tolja valaki, akkor meg már ott a gép rá
Szóval érdekes, sztem elég elvetemültnek kell lenni hozzá, hogy útközben is nekiálljon valaki fejleszteni a karakterjét
-
Integra
titán
sehogy se jön be az oldal....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest