- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
De már megint az árakról magyarázol. Rajtad kívül senki nem beszél az árakról mert még mindig nem arról van szó.
MINDENKI tudja, hogy a bejelentésekkor megadott árak nem a valóságban felelnek meg (legalábbis nem a mindenki által elérhető webshopokban)
Anno a Redmi is 130$ volt ha jól emlékszem az is sokáig csak kínai piacon volt kapható sehol máshol nem. De mivel vitták mintha muszáj lenne csináltak belőle mindenki számára használható verziót is. De egyik sem volt 130$ sőt még most x évvel a megjelenés után MOST sem annyi (kezdésnek 210+ $-on árulták)
Ez nem magának konkurencia ezt muszáj meglépniük ,mert már a sarki kocsmáros is 100-120$-os aránylag jó telcsikat ontja magából. És biztos hogy ők sem akarnak kimaradni a jóból. -
Crytek
nagyúr
Szereted a legendákat látom. Már megint urban legendezel.Egy szóval nem írtam hogy hülye vagy, csak egyelőre valótlanságot írtál.
"Akkor miért is hoznák ugyanolyan cuccot két SoC-kal." Mert minimálisan olcsóbb lesz és ha világszerte szórják, akkor a sajtót tele tudják fingani a 20milliót adtunk el xy idő alatt szöveggel csupán ezért.
-
Crytek
nagyúr
Mindenki tudja csak a súttyok nem, hogy ami árakat írnak az nekünk sosem lesz annyi. Már a legelső Hongminál is tudtuk mivel 130$-ért nyomták azt is és 210+-on nyitott a webshopokban.
A gond azzal van hogy te azt szajkózod, nem lesz kapható belőle csak kínai verzió. Ilyet meg sehol nem írtak egyelőre!
Ha meg egy árból meg tudod mondani valamire hol lesz kapható akkor keresd fel Uri Gellert mert épít rád egy jós műsort!Úgyis kapható lesz mivel ők db számra mennek majd meglátod!
-
Crytek
nagyúr
válasz
hagymas7up #38 üzenetére
Ez pontosan így van.
Amikor buszon utazok pl T-Bánya felé vagy meccsekre szinte alig tudok netezni mert mindig eldobálja a hálózatot és nincs net stb. Sokan szidják a telenort emiatt. A többi cégnél nem tudom milyen, de merem remélni,hogy ennél csak jobb lehet!
-
Crytek
nagyúr
Mondjuk ha csengetsz valami drága cuccért akkor edigitalnál van akciós 500mb-os net ami telenornál 1490/hó ott tablet vásárlás esetén csak 990FT. Idén ugyis akarok majd valami win 8/win10-es tabletet venni akkor lehet a klikket lemondom és az ott szerzett 500MB/990ft-os netet használom majd!
-
Crytek
nagyúr
Ez akkor lenne jó ár ha így működni:
Benyitsz a boltba sorra kerülsz és mondod: Csókolom nekem egy sim kártya kellene only netezésre 1GB-os havi1290ft-ért. Na ilyen ma Magyarországon nem létezik kb körbe röhögnének.
Remélem még megélem amikor lehet majd így is venni mobilnetet.
Mondjuk ezzel a 100Mb-ossal sincs semmi gond csak hát youtube videókat nem kell nézegetni hallgatni mert nálam lehetetlen. De netezni napi szinten bőven elég. Minden nap min 4-5 órát netezek vele.
-
Crytek
nagyúr
Én a 4G-vel úgy vagyok hogy kell a ráknak.
100MB-os alap klikk csomagom van és nem vagyok hajlandó 1000ft-nl többet fizetni telefonos netért így kb életem végéig ez fog maradni hacsak nem változik és az 500Mb-os lesz 1000ft mert akkor "szintet" lépek! -
Crytek
nagyúr
2GB Ram /32GB tárhelynek jobban örülnék 100$-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest