Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ahhaaaam...
Mondom, Neked van igazad, valótlanságot állítottam, és eddig minden reálisan történt a Xiaominál árazás szempontjából...
Igazad van
Nem feltételezek semmit...
Saját magának nem fog konkurenciát kreálni, véleményem szerint. A Leadcore friss megoldás, ahhoz, hogy globális piacon eladják. EZ az én véleményem.
Részemről lezártam. Full hülye vagyok a témához, ezért nem is gondolkozok tovább
Köszönöm, hogy felvilágosítottál, tovább figyelem csendben a marketing-árazásokat, de nem fogok beleszólni olyan dologba, amit láttam, tapasztaltam. Mert felesleges.
Pusztán urban-legend az is ,ami a fentebbi árazásokat illeti.. Ezek csak véletlen történtek meg, nem azért mert már több fórumban is leírták rajtam kívül, hogy kinti szolgáltatói árazás nem egyenlő a készülék valós eladási árával...
Köszönöm
-
-
Ácsi!
Nem azt szajkóztam, hogy csak kínai verzió lesz belőle.
Nézd meg az árképzést. A belebegtetett marketing ár helyett a valós áron a Redmi 2-es lesz EU-ban. Akkor miért is hoznák ugyanolyan cuccot két SoC-kal.
170$-ral indul a Redmi 2-es, ez pedig csökkeni fog. Leesik 140-150 környékére.
65$-os LC SoC-os arra jó, hogy most lehet ezzel dobálózni, hogy biztos nem hagyják ki stbstbstb... Ezek az árak soha nem is léteztek, még Kínában se!
Ja de , kínai szolgáltatói áron.. mint pl tették azt már sok modellel... Bocs az nem téma. Reklám
De ne legyen igazam
Nem kell ehhez Uri Gellernek lenni. Elég csak megnézni az eddig bejelentett árakat, és a valós adatokat.
Rendben, visszatérünk erre, amikor megtörtént a bejelentés. De előtte ne hülyézd le a másikat
-
Khm, szerintem nem ilyen stílusban írtam.
Kis ideje követem a kínai árakat. Mindenki tudja, hogy a Xiaomi marketingként használja a jó árazás meglebegtetését.
Utána mindenki sír-rí, hogy mégse 65$ lesz a telefon, mert az kínai belpiacos ár, X mennyiségre, vagy a TD szolgáltatóknál érhető el.
Mennyiért lebegtették a Redmi Note-t? , és mikor volt az pl 130$? csak mert 230-ról indult, és most realizálódik 160-170-be,, na persze a dollár árfolyam...
Vagy mennyiért dobták hírbe a Redmi 1S-t... És mennyi lett belőle.
Amúgy itt is írnak erről: [link] Hogy a Redmi 2-re épül.
Szóóóóóval biztos hülye vagyok.
Ha ez a telefon 65$-ért elérhető lesz ,veszek 3-at és 1-et neked adok...
Ha 100-130-ért lesz, akkor meg ez van... Fogadni nem akarok, de természetesen, ha fizikai méreteiben, kijelzőben megegyezik két telefon, és SoC-ban tér el, akkor meglátjuk hogy is van ez..
Addig pedig maradunk a normális stílusnál a fórumon.
De biztos, csak az én urban legendem...
a levegőbe beszélek és nem követem a kínai telefonok árképzését...
-
-
-
cinemazealot
addikt
Én kb. 2 éve próbáltam először, most egy kis szünet után visszatérek a T feltöltőkártyás Domino Web mobilnetjére. 30 napos időszakokban számolják a forgalmadat, ahol minimum 100 MB-ot 500 Ft-ért kapsz meg. Ha nő a forgalmad, leemelnek újabb 500 Ft-ot, de ekkor már összesen 250 MB-ig forgalmazhatsz. És így tovább... Ja, és ha egy adott 30 napban egyáltalán nem forgalmazol, akkor arra az időszakra nem fizetsz semmit.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged