- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
+1
Lassan (így 32 éves fejemre) én is szeretnék egy kis 250-es túramocit amivel pár száz km-t el lehet "kóvályogni" (persze előbb rendbe akarom a Pancsimat hozni).
Én sem a sebesség miatt, hanem mert gyerekkorom óta motorozok (oké, pár év kimaradt) és nagyon jó dolognak tartom, bizonyos, ésszerű határok között. Szívem nem lenne kiadni egy kétkerekűért milliókat, + a kutat utánakötni. -
KAMELOT
titán
Ha valakinek van pénze fizetni a bírságokat + minden 80-100km-en tankolni teli tankot a motorba nyugodtan tegye meg. Motorra tuti nem ülök.
Motor egyenlő pénzkidobás legfelsőbb fokon
1. vegyél ruházatot ami kb. annyi mint a motor
2. tankolj bele mindig mert 8-10-12 litert 100km lezabálja neked
3. ha meleg van elég kellemes csizmában és bőrszerkóban mászkálni. Jó illata lehet az illetőnek.
Nálunk tudod mit csinálnak azzal aki gyorsan megy motorral??? 90km felett
Elveszik a jogsidat fél évre
Mehetsz újból vizsgázni 450euro a vizsga
Pénzbírság ami 100-200euro amit 2 héten belül kell kifizetned.Végszónak motoroztál egy jót...továbbá már csak a youtube-n nézheted a motrokat esetleg ahogy előttem írták ráülhetsz a motorodra a garázsban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest